- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е machoka.
Какъв мобилен имаш, а notebook. А ползваш ли free wi-fi ? Да не забравиш да кажеш параметрите.
Съвсем случайно, няма конкретна причина.Първоначално написано от Taste the rainbow
Най-хубавото нещо, което някога си получавал за Коледа е ?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мобилният ми е Noika 6600 - от както излезе в България го имам, сигурно вече 5-6 години.. нямам намерение да го сменям )Първоначално написано от WTF±
Лаптопът е машина на MSI, 2GB Ram, 1.8 Celeron, 80GB HDD, вградно видео 128MB, DVD+-RW , 15.4widescreen. Използвам го за работа, всички лекции ги водя на него. Използвам Wi-Fi на всякъде, където има. Скоро пуснаха в Заимов градинката, често съм там, иначе по заведенията предимно.
Не си спомням нещо конкретно хубаво да съм получавалПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
На какво искаш да научиш детето си, един ден когато станеш баща.Тоест, кои са нещата във възпитанието, спомагащи за поставянето на стабилна основа/най-важната част от развитието/?
Какво имаше предвид преди малко за подписа ми?За кой мислиш, че е?![]()
Дам.
Нали якобса в пакетче от двадесет и пет стотинки е по-хубаво от три в едно от цели 45 стотинки?
Питам дали случайно или нарочно заглавието на филма от подписа ти съвпада с ника на участник в тази тема ))Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Хаха не.Филма е "The hottie and the nottie", но подписа няма нищо общо с the_hottie.Има връзка с една твоя колежка. :PПървоначално написано от machoka
Коя зодия си?![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Ще го възпитам точно на това, на което ме възпита моя, Бог да го прости. Самоуважение, амбиция, хъс за успех и постигане на целите.. и т.н.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Хаха, аз знам кой е филма и за това като видях подписа, се учудих.. В крайна сметка няма нищо случайно на тоя свят - а иначе много ухажьори станахте на клона хахаПървоначално написано от Чичко_Полицай
Като кафе пия само 3в1, нищо друго.. т'ва Якобс е голяма помия )Първоначално написано от cherinka
Браво, щастливо ще да е детето ти, с баща като теб.Първоначално написано от machoka
![]()
колко ухажори станаха ? ако може и никовете на останалите.
Забравих да те питам имаш ли MP3/4, PSP или нещо от тоя род ?
СкорпиончеПървоначално написано от SeXyL[!
За какво ми е mp3-ка, сложил съм си музика в колата, никъде не вървя пеша хахах, там е моята mp3ka.Първоначално написано от WTF±
Едно време имах Nintendo, Terminator хахах, сещате се - тия телевизионните игри.. голяма зарибявка беше.
Имаш ли кола?С кого живееш?Какво значи ника ти?
сри ако някой въпрос се повтаря...
Някой питаше ли как се казва ? Няма значение и да е питал.
Как се казваш (ако не е твърде лично) ?
Васил![]()
.: machoka :.
Васе я сега кажи колко ухажори станаха ? и никовете и адресите на останалите (днес дадох 12 и 50 за бензин на резачката ама може и да го ползвам като коктейл Молотов)
Да кажа че има само 2 зодии: телец и намушкани от телец.
Каква част от "характеристиката" на зодията ти е вярна и за самия теб?СКОРПИОН
Господ сам от него да се пази!
/ Все ще се опитва да те "сгази"/
Вечно ще спори , ще се бунтува,
срещу всичко той ще негодува.
Те са си ревниви и опасни,
изобилни с планове ужасни.
Те понякога изневеряват,
но на други "правото" не дават...
Иначе са умни и добрички,
щедро харчат своите парички.
В нужда ли сте - ще ви подпомагат.
Бедни ли сте - няма да избягат.
За рождени дни ще ви почитат,
даже и за близките ще питат.
Мъж ли е - за правда ще се бори
и каквото може, той ще стори.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
^^ по принцип не вярвам в зодии, но за Бога, всичко е вярно![]()
Какъв продукт използваш за премахване на пъпки?
Не съм имал такова ;PpP~Първоначално написано от cherinka