- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е machoka.
Не знам дали е бил на стола.
Какво е да си модератор в толкова дебилен форум?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Е, как не знаеш бе, мацко? Не си ли го питала дали е съгласен?![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Защо някои хора нарушават правилата безнаказано, а на други едно единствено малко нарушение се зачита![]()
mindscan
Спортуваш ли?
Ако да - какво? Ако не - защо?
Колко езика знаеш? На какво ниво?
Какво харесваш в едно момиче?
Защо имаш такъв дебилен аватар?
Поздрави
Кое е най-ценното нещо за теб?
А какво искаш да постигнеш най-много?
Обичаш ли?
Тъй красиви, тъй наивни,
Защо хлапето плаче(на аватара)?
Как следиш нещата във форума?
С кого от форума се познаваш лично?
Kak si?![]()
Хаха, баси почудата ме обзе, като видях ника си в тази тема, какво трябва да правя, да ви отговарям на въпросите?! Колко искрен трябва да бъда![]()
На колко си?
Обичаш ли да четеш?
Какво мислиш по въпроса "На къде отива света"?
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Трябва да отговориш на всички въпроси... води се, че трябва да си искрен. Но то кой ли е![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
'какво е да си модератор' - каквото и да си потребител, с няколко бутона в повече + вечно да си черната овца и виновен за всичкоПървоначално написано от bungle
![]()
Посочи ми някой на ЛС, който нарушава правилата безнаказано?! Няма такива.. всички се санкционират спрямо степента на нарушенията, които са направили )Първоначално написано от preichetoy
1. Преди спортувах активно плуване и ски. В тези 2 спорта съм добър, в тенис на маса също съм на доста добро ниво. Отделно съм минал покрай почти всички спортове за по малко, които можете да се сетите - даже и спорта стрелба и фехтовка.Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
2. Английски на добро ниво
3. Да има характер и да знае какво иска, да е любвеобвилна и искрена и т.н. и т.н... това не е тема за един пост.
4. Винаги съм бил с този аватар и никога няма да го сменя, защото изразява много неща. Символизъм.
1. Музиката + отношението между хоратаПървоначално написано от Sam90'
2. Различни неща в личен и професионален план.
3. Обичам разходките сред природата )
Ех, ама си тактичен...![]()
Окей, няма да те изтезавам аз.
Тъй красиви, тъй наивни,
1. Защото е самотно и наранено.Първоначално написано от ^Santra^
2. С много чете в свободното време
3. Ъ, с много хора, в най-различни отношения.
Знаеш къде да ме намеришПървоначално написано от Verminaard
Аз и в момента се наливам )
Стига с това модериране бе хора.. не ми доставя удоволствие, просто някой трябва да контролира нещата тука, дразня се на тесногръди и преднамерени хора и ги ограничавам по общовалидни критерии, които са оповестени в правилата на форума.Първоначално написано от Lake_bodom
Така като ме питаш, вече съм по-добреПървоначално написано от the_hottie
![]()
Едно пиленце ми спомена,4е пушиш тънки цигари..защо така,не е ли малко нетипи4но за мъжете?
Хетеросексуален ли си?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
1. 20Първоначално написано от fall_out_girl
2. да
3. Светът отива натам, от където е тръгнал.
Svirish na piano?
Ot kolko vreme?Kyde uchish?
Mislish li che si "muzikant" i izobshto za teb kakvo se krie zad tazi duma?
Lubimo proizvedenie?
Rachmaninov... imashe edni Kartini za piano... imam ujasno smyten spomen... sviril?
Do kakva stepen ti se povryshta kogato chuesh nqkoi da "sviri" Fur Elisa?
Muzikalno razvitie v Bylgaria, klasicheska muzika... ima li takova jivotno?
Lubim muzikalen instrument, zashto?
Zashto pianoto e nai-trudniq instrument?
Kakvo svirish v momenta? Chuvstvata ti kym piesite koito svirish?
Chuvstvash li muzikata?
Zashto svirish na piano...?
Kak zapochna vsichko?
Kakvo ti dava muzikata?
A kakvo ti otnema?
Izvinqvam se za latinicata.
Пуша от няколко месеца. Тънки пуша, щото са най-леки, ако запаля дебела цигара започва да ми се вие главата, щото пуша отскоро. Освен това е по-стилно. По принцип пуша пурети вечерно време, а наргилето ми е първи приятелПървоначално написано от RAWRRR
Напълно![]()
1. Пианист съм, да.Първоначално написано от Bolt_f
2. От детската градина. Завърших музикалното училище в София, в момента съм студент в Консерваторията /Музикалната Академия/.
3. Много са ми любимите произведения, едно от тях можете да видите и чуете в подписа ми. Рахманинов има етюди картини, а 'Картини от една изложба' за пиано са на Мусоргски, не знам дали не се бъркаш. И двете не съм ги свирил, защото предпочитам да интерпретирам Скрябин от руската литература.
4. До мнооого голяма..
5. Има доста голямо развитие на класическата музика в България в последните години, още от първото поколение БГ композитори започва това - около първата световна. Нашите пианисти и цигулари печелят много реномирани конкурси, а много наши оркестри музицират по цял свят. За пример - Светлин Русев, страхотен цигулар, Павлина Доковска, на чиито конкурс съм стипендиант - шеф на катедра пианисти в Манес - това е Консверваторията в Ню Йорк, заедно с Джулиард и т.н. и т.н., много са, наша пианистка скоро спечели конкурса на кралицата на Белгия. Много наши млади таланти учат по цял свят и се съревновават с руснаци и дръпнати по световните подиуми /а техните школи са много по-силни/ - включително и аз.
6. Любими музиканти много.. инструменти - цигулка, чело и кларинет.
7. Пианото е най-труден инструмент, защото е най-виртуозен, свири се с 10 пръста едновременно, понякога на 3, 4 и повече петолиния и т.н. Вярно, че на орган се свири и с крака, но той не е толкова виртуозен.
8. В момента съм в творческа пауза. Завърших миналата година в Академията с Бетовен - Патетична соната, Бетовен - 3 клавирен концерт /който в 10 клас изпълних във Видин с тамошната филхармния по тяхна покана, след конкурс в София, диригент Свилен Симеонов/, Скрябин патетичен етюд и още доста други неща.
9. Чувствам я, разбира се.
10. Защото ми доставя удовлетворение и за да предам чувствата и емоциите си на публиката.
11. Наще ме заводоха при добри преподаватели още преди да започна да ходя.
12. Музиката ми дава всичко, от което имам нужда за да живея.
13. Отнема ми огромна част от личния живот.