- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е machoka.
Храниш ли се здравословно?
И кои са последните нездравословни храни, които си хапнал?
Въобще не ям здравословно, ръгам в корема каквото ми падне и каквото ми е вкусно .. последно - ъъ, почти всяка вечер ям от МкДоналдс.. от това по-нездравословно здраве му кажи.Първоначално написано от cherinka
Васе я сега кажи колко ухажори станаха ? и никовете и адресите на останалите (днес дадох 12 и 50 за бензин на резачката ама може и да го ползвам като коктейл Молотов Very Happy )
Да кажа че има само 2 зодии: телец и намушкани от телец Razz .
Очаквах че ползвап Wi-Fi, но не очаквах че само на notebooka мислех че и на тела или Ipod и тем подобни.
Кой ще вземе супер купата на Европа: Ман или забравих го тоя руския![]()
Ухажорите.. не знам - сам си разбери - едно ЛС работа към избранницата![]()
Нямам идея за тая супер купа )
Обичаш да сваляш някого или да бъдеш свалян?
Кое се случва по-често?
Колко често си падаш по някого по-сериозно?
Плачеш ли? Ако не - тогава какво мислиш, че би могло да те разплаче?
Обичаш ли родителите си?
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Ако можеш да избираш м/у Mclaren Mercedes SLR 722, Bugatti Veyron, Ferrari FXX, Ultimate Aero TT и Lamborghini Reventon кое би си взел.
Пхаххаха, ебахти въпроса батеПървоначално написано от machoka
![]()
пссст..
1. Обичам и двете. Не знам кое е по-често, напоследък май по-често ме свалят.Първоначално написано от Sam90'
3. Рядко, но се случва. Като си навия нещо на пръста се побърквам )
4. Вече по-рядко, но се случва.
5. Обичам майка си и всички други роднини. Баща ми издъхна в ръцете ми от инфаркт преди около година и предпочитам да не говорим за това, ако позволите.
Не съм почитател на Бугатито и Фераритаа, бих се замислил между Мерджана и Ламборгинито, кефят ме колите от тая марка.Първоначално написано от WTF±
Окей.![]()
Вярваш ли в любовта? Че "избраният" рано или късно идва и т.н...
А мислиш ли, че ти е писано да бъдеш с някого?
Самотен ли си?
Тъй красиви, тъй наивни,
1-Имаш ли някакви животни?
2-Обичаш ли животните?
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
1. ВярвамПървоначално написано от Sam90'
2. Не ти е писано нищо. Не вярвам в 'съдбата'. Човек става такъв, какъвто пожелае.
3. Мм, може би, не знам.
Значи, за да намериш човек, с който да се чувстваш добре, трябва просто да го пожелаеш? Само толкова ли струва?
Каква цена изобщо плаща човек, за да бъде щастлив, според теб? Готов ли си да я платиш?
Тъй красиви, тъй наивни,
Обичам животните.Първоначално написано от SeXyL[!
Имах куче почти 18 години, към което естествено бях много привързан защото израстнахме заедно) То беше много привързано към мен също, имал съм стотици случки които го доказват. Накрая му се схванаха крачетата /задните/ от старост, постоянно виеше, не можеше да се изходи и въобще да ходи.. голямо мъчение му стана да 'живее' и се наложи да взема решение да му бием последна инжекция.
Скоро видях едно кученце, почти новоредено на улицата.. взех го у нас, направих му всички възможни процедури по ваксини, обезпаразитяване и всякакви витамини и други екстри.. грижих се за него, привързхаме се и с него макар и само за 4-5 дена.. но изведнъж пък му се схванаха предните крачета на него, хлипове и гърчове, давеше се в собствената си слюнка и трябваше да му поддържам главичката.. явно се мъчеше и го закарах една вечер в единствения денонощен ветеринарен кабинет в Младост - и му биха последна инжекция.. после ми сложиха трупчето в един чувал и се наложи да го заравям посред нощите пффф.. оказа се болно по рождение от гана - смъртоносно при кучетата.
Ти можеш да се чувстваш с много хора добре, не е нужно да 'плащаш някаква цена', за да бъдеш щастлив. 'Голямата любов' не можеш да бъде сигурен до края дали е именно тя, защото всяка любов в началото е една и съща, и само времето е истинското мерило за това до колкото истинска е била..Първоначално написано от Sam90'
Първоначално написано от machoka
...И аз имах кучe,както и ти , и аз отраснах с нея.Живях 12 години , с това куче, и миналото лято,вече беше много зле от старост,неможеше да ходи и едвам ставаше,а пък и попринцип немските очварки си имат проблем с краката , трябваше по асансиьора да я возим, и колкото и да не ми се искашe,майка ми в този момент беше права,защото то така се мъчеше горкото животно,и трябваше да и бият приспивателно...те отидоха с баща ми,аз до последно молех доктора да и помогне ,да и бие пак някакво лекарстро , но се знаеше,че и колкото лекарства да и бият , това няма да я спаси,и скоро ще умре...и като видях , че немога да направя вече нищо, оставих я с нашите,за да и бият последната смъртоносна доза, и си тръгнах разплакана,защото неможах да издържа,да гледам как и убиват.....и майка ми каза, после,че преди да я приспат агонизирала ....горката....![]()
![]()
а аз после неизлизах въопще от нас няколко дни,нищо не ми се правеше,с никой не ми се ходеше,никъде не ми се излизаше,и нищо не ме интересуваше.Сега обмислям да си взимам ,пак куче.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Много съжалявам за твоето кученце, наистина... но така се случва в живота.. трябва да си подготвена за това и да стиснеш зъби като се случи.![]()
http://youtube.com/watch?v=8O-hCtPfef8&feature=related
А тоя пич виждал ли си го?![]()
Първоначално написано от Christ
Изгледай много внимателно и до края това:
http://youtube.com/watch?v=wK2RT_9Kri8
Някога правил ли си дарения, независимо под каква форма?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Малкия кърти.Първоначално написано от machoka
Но вадрумчо няма втори като него.
Не знам, ама малкият го слага в малкия си джоб от към техника и всичко останало)
Кое е най-трудното произведение, което си свирил?
Виждал ли си природна картина, която да те развълнува - ако да коя?
Гледаш ли Формула 1?
По колко часа горе-долу стоиш в колата си?
Какво пиеш най-често?
1. 'Дилмано Дилберо' вариации на Ал. Владигеров /син на Панчо и голям джазмен същевременно'.. това каква изродия е, няма да ви разправям.. народната песен обърната в типично джазов вариант, мнооого ефектно парче но и неимоверно трудно.. Самият Ал. Владигеров е казал за него 'за да се изсвири това парче, трябва да имаш топки' )Първоначално написано от kiki_riki90
2. Асеновградската крепост
3. Като я хвана случайно я гледам, доставя ми удоволствие.
4. Повече от колкото вкъщи, с една дума много
5. бира.