Първоначално написано от
SeXyL[!
Nk@]1-Имаш ли някакви животни?
2-Обичаш ли животните?
Обичам животните.
Имах куче почти 18 години, към което естествено бях много привързан защото израстнахме заедно) То беше много привързано към мен също, имал съм стотици случки които го доказват. Накрая му се схванаха крачетата /задните/ от старост, постоянно виеше, не можеше да се изходи и въобще да ходи.. голямо мъчение му стана да 'живее' и се наложи да взема решение да му бием последна инжекция.
Скоро видях едно кученце, почти новоредено на улицата.. взех го у нас, направих му всички възможни процедури по ваксини, обезпаразитяване и всякакви витамини и други екстри.. грижих се за него, привързхаме се и с него макар и само за 4-5 дена.. но изведнъж пък му се схванаха предните крачета на него, хлипове и гърчове, давеше се в собствената си слюнка и трябваше да му поддържам главичката.. явно се мъчеше и го закарах една вечер в единствения денонощен ветеринарен кабинет в Младост - и му биха последна инжекция.. после ми сложиха трупчето в един чувал и се наложи да го заравям посред нощите пффф.. оказа се болно по рождение от гана - смъртоносно при кучетата.