- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да сваля момче, като съм толкова притеснена кво ще стане
Пишете по темата плс.....на лагер съм и е за 8 дни....надявам се да помогнете....БЛАГОДАРЯ МНООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООГО ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Няма какво да се притесняваштова може само да ти попрече. Ти искаш да сваляш някой на лагера ли? някой непознат? Отиваш при човека,запознавате се,говорите си...много е важно да поддържаш разговора
и почваш да се закачаш с него..комплименти т.н.. ако можеш дай повече инфо какво точно плануваш
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Budi sebe si-tova e nai-dobrata recepta!Ako te haresa takava kakvato si prekarvai poveche vreme v razgovori s nego!Ako ne te haresa znachi ne si zaslujava da kroish planove kak da bude tvoi!
отпусни се и го опознай, почни на да флиртуваш с него. няма какво да се притесняваш просто гледай да си искараш хубаво през тея 8 дни ако те хареса такава каквато си Бравоако ли не.... е има и други
Защо то къде се е качило?![]()
Сега по темата:ако искаш нещо истинско бъди себе си,ако искаш просто свалка дръж се както прецениш за добре...
Aaa щом ти се налага ти да сваляш момче .. буди себе си и кво му има да се претесняваш да не си на 12Първоначално написано от sweet_choci
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
ами не трябва да се притесняваш-не е нужно да правиш кой знае какво за да свалиш някое мом4е,просто дръж се естествено,все едно разговаряш с пр и ако той те хареса ве4е ще действа и ... така![]()
Важното в това нещо е да поддържаш разговора.Иначе няма да му станеш интересна.От опит знам![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
някакъв дребен жест с който просто да привлечеш вниманието на момчето в/у себе си е напълно достатъчен ако той тя смята за симпатична ще действа и ти ще се оставиш той да те сваля
na 13 samПървоначално написано от dantro
Като си на 13 кво сваляне на момчетаПървоначално написано от sweet_choci
седи си на дупето и траи .. така наи трудно ще го свалиш в форума ..
Бъди себе си
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Разкрачи си краката и веднага ще е тфой(Извинявай, базикам се :P )
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ХУБАВИ СЪВЕТИ АМА ДА ГИ Е*А ТЕЯ 13-14 ГОДИШНИ ПАТКИ ДЕТО СЕ ПРАВЯТ НА БРОЙКАДЖИЙКИ.... АВТОРКАТА, НЕ ПРАВИ НИЩО В КОЕТО НЕ СИ СИГУРНА И ГОТОВА ЩОТО ОТСТРАНИ ЩЕ Е СМЕШНО,НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ Е САМА ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ
bila sam v tvoeto polojenie... spored men probvai da izpie6 1,2 biri4ki ne da se napie6 i da po4ne6 da povra6ta6 a kolkoto za da padnat zadrajkite.. povqrvai 2 biri i 6te zabravi6 4e vaob6te nqkoga si se pritesnqvala.. yspeh!
mnogo kato go misli6 i nakraq ni6to ne stava, deistvai taka kakto na momenta go po4uvstva6. bez da se kolebae6 mnogo, za6toto momenta moje da otmine. uspeh![]()
hah... da ti imah problemitene sega seriozno :P na moreto e mn po- lesno da svali6 nqkoi zna4i samo trqbva da mu namekne6 po nqkuv na4in 4e go har i 4e ti e simpati4en i ot tam- natuk ako toi te haresva 6te zapo4ne pruv. A i kakto kazaha po- nagore mn e vajno da umee6 da poddurja6 razgovora, 6toto hem stava nekvo nelovko , hem 6e se otek4i i 6e predpo4ete da si nameri druga
aide priqten lager i da zabie6 nqkoe glarus4e
![]()
![]()
JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P
kaji taka : vij nema se ebavam s teb a ne mi se 4aka zatva are svalqi gachtite i da se 4ukame:
D
То принципно става обратното, но ако си му толкова навита - не се паникьосвай![]()
...bydi sebe si,ponqkoga dori moje da se sluchi nqkoe momche da se vlubi v nedostatycite ti(eststveno ti gi mislish za nedostatyci)!Bydi sebe si-ako te haresa,znachi e hareasal naistina teb,ako ne te e haresal-nqmalo e smisal,zaebi cqlata rabota s nego...;]]]I VSE PAK USPEH MILA! :P
Зависи ако е някой едър нямаш шанс дда го свалиш,но ако е някой по хилав в твойта категория един ъперкът и е долу
Йога и мъдрост
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иде ми да се гръмна от тъпотии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Усмихни се
Как да сваля момче, като съм толкова притеснена кво ще стане
Ми спри да се притесняваш. Лесно и просто.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
изобщо не се притеснявай.
ей го цял срок харесвам едно момче и за толкова време не се усмелих да му кажа една дума и няма и да му кажа,защо?
защото съм срамежлива,така че давай за да не съжаляваш.![]()
юли 2008ма... съмнява ме, че още се притеснява какво ще стане... щото вече е станало![]()