.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Разтеж на косата...?

Я кажете нещо за бърз разтеж на косата ?

Примерно с хининова вода.....

™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™

®®® • °•™ In God we trust! • °•™

fh jyrs hfsdh r

re6i q vseki den po 10-15 min. za stimulirane na razteja i orosqane ;]

az polzvam hininova voda i sam mn dovolna za 2 meseca mi porasna s 6 prasta :P moje da polzva6 i trivitaminol koito moje6 da kupi6 ot veterinarnite apteki =D>

a za resaneto na kosata ne6to ne mi se vqrva ima li nqkakav efekt

Град
    над морето
    п.п и аз почнах д се мажа с тривитаминол ако има някаква разлика ще пиша

tjhrjtgrjshtsrj yrjhngjmnfgzgrfdjgrtfhbgfv mnfhfgyjkhfbm nvh

taka sum 4uvala , no sig trqbva po-dulgo da se praktikuva ;]

Оригиналната маска:
    2 суп.л. тривитаминол (ново име- АД3Е/мастна основа, Виалитон/водна основа)- купува се от ветеринарна аптека, струва около 4-5 лв за 100 мл.
    1 суп.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло (най - мощния стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба, ....
    1 суп.л. ракия - или друг алкохол - водка, ром, коняк
    1 суп.л оцет - за да се избегне миризмата на салата, можете да замените с лимонов сок
    2-3 капки газ - ако е с изтекъл срок на годност мирише по - слабо. Купува се от железария или евентуално магазин за домашни потреби.

Към тази маска в зависимост от вида на косата може да се прибави:
    кисело мляко - за еластичност на косъма
    мед – за всеки тип коса, прави косата мека и подхранена
    жълтък - подхранва, но „извлича” боята от боядисаната коса , затова ще се наложи да се боядисвате по – често. Изсушава леко. Да се измива внимателно с хладка вода, тъй като ако започнете с гореща, ще се пресече и „свари” – ще останат малки топченца, които трудно се премахват и започват да гният в косата.
    аспирин – за растеж и п-в пърхот
    хума - за мазна коса (има различни видове хума - зелена, жълта, бяла, розова, синя, ....) - консистенцията е подобна на кашичка. Ще е необходимо по - голямо количество, за да се покрие цялата коса.

Маската се нанася в корените и се разнася по цялата дължина на суха коса, преди миене. Косата се прибира в найлонова шапка /торбичка и се завива с кърпа. След 2 часа се измива.
    Прави се 2-3 пъти седмично (зависи от честотата на миене) за период от 2 месеца (една опаковка тривитаминол/АД3Е е достатъчна за около месец при посочените по - горе количества на продуктите), след което се почива месец - два, за да не се пренасити косата и да се предизвика обратен ефект.

приятно мазане

Град
    blg
    ot xininovata voda moita kosa se izsu6i i po4na da cafti napravo ujas a kolkoto do 4estoto resane po toq na4in ne se li omaznqva pove4e kosata

Ами да ви кажа от месец някъде почнах да си слагам хинонова вода в косата и да разтривам, за да подобря кръвообращението. Започнах да слагам и от маслата на икаров - но само в корените и по краищата, защото много се омазнява косата (при все че мойта е и суха) и така бретона ми преди около 2 месеца ако не и по - малко беше късичък оня ден го постригах, защото вече не виждах от него. Явно действа. Само че трябва да се затопля маската - с шапка за баня и кърпа, например.

dfhgfnfg

Da ima ne6to takoffa moje i da se omaznqva , no togava 6te se polzvat produlti protiv omaznqvane ))

абе хора вие темите от преди6ните дни не ги ли виждате ... секи ден некой пита за бърз растеж на косата...секи ден ли трябва едно и съ6то да се повтаря...
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    абе хора вие темите от преди6ните дни не ги ли виждате ... секи ден некой пита за бърз растеж на косата...секи ден ли трябва едно и съ6то да се повтаря...
    xaxa ne svikanhte li .... vinagi e bilo i shte vude taka
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Голям фен
    Град
    Констанц
    най добре помага редпвното постригване според мене, поне при мойта като се пострижа и до един месез ми е пораснала повече от колкото е и била супер гадно...
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

О, не, тва за разресването на косата е грешка. Напротив, реши я само когато има нужда, на нея й е също толкова приятно колкото и на теб. Не го пробвайте тва.

"Себорал" 1.60лв. и хенинова вода - 1.00лв..

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от {P}{ViK$s$}{P}
    a za resaneto na kosata ne6to ne mi se vqrva ima li nqkakav efekt
    да, ще ти се накъса косата и ще ти изглежда още по къса
    а оросяването иначе помага - преди миене хубаво се разтривай със стимуланта за растеж на Икаров

Абе правете си масаж на главата докато се къпете

ходи всеки месец на фризиор да ти зима по 2/3 пръста...и така хем ще ти расте по бързо косата хем ще е по здрава \/

Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    ходи всеки месец на фризиор да ти зима по 2/3 пръста...и така хем ще ти расте по бързо косата хем ще е по здрава \/
    и изказа се с тия 2-3 пръста половин сантиметър е достатъчен да се освежи косата... ако е изгоряла, колкото трябва, толкова режете, нищо по-грозно от дълга изцъфтяла коса

Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    Абе кви 2-3 пръста. Косато нормално расте по 1-1,5 см на месец.

...и ръсте от корените..защо пък да трябва да се постригва всеки месец? :P

Цитирай Първоначално написано от black_mamba
    ...и ръсте от корените..защо пък да трябва да се по?стригва всеки месец? :P
    защото така

Има едни ампулки за растеж на SERI. По принцип от течните им кристали съм страшно доволна ама някой ползвал ли е ампулите

nqkoi probval li e s trivitaminola,kakav e efekta,ima li izob6to takav?kajete za6toto i az mislq da zapo4vam da q pravq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си