- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашата Мания ...
Izob6to sum mania4ka na tema"kozmetika",no mislq,4e losionite za tqlo sa mi slabost!
Всичко свързано за косата ! Имам напраоо ужасна маниа хах шампоана ми е 36 лв. !![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
kakav ti e 6ampoanaПървоначално написано от Ch0c0la73
![]()
Парфюми и всякви простотии за оформяне на косата * гелове,гел-спрей,пяна и балсам най-вече *....
ем дрешки да си купувам ми е най-мания иначе и обувки мн ме зарибяват ама те по-скъпички и няма как да си земам сяка седмица![]()
Аз пък не използвам гланцовеВманиечена съм по черния си молив..За няколко дена и фиууууу-изчезва,а е бая дългичък
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Парфюми, гланцове и спирали......
Everything happens for a reason..
Спиралите са ми мания.
Просто..без спирала не излизам и имам много,ама две са ми любими.![]()
London Tipton
Парафюми, лосиони, душ-гелове които имата плодов аромат.Обожавам ги![]()
98% от младото поколение слуша чалга!Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
По черните моливи за очи,съм маниячка.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
най добре е човек да си е такъв какъвто е ;] без грим естествен ;] тази косметика на нашите години ( 13 14 15 16 ) е мн вредна ! като станем на 30 и кожата ще ни е някфа изтощена![]()
мания не мога да кажа по отношение на козметика.. може би парфюмите най много![]()
.. Щe me вiжdaш v sъniщataта si,щe protqгaш rъцe da мe dokosneш,нo az щe izcheзvaм.Щ bъdа ednovreмeннo nai-krasiвiяt ti sъn i nai-uжasniяt ti koшмar!!!..
Бельо00 ! Мания ми е , нямам излизане при което да не съм накупила няколко вида прашки !
По продукти за коса се бях зарибила страшно много. Но сега манията лееко-полеко поотслабва.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Моливи за очи... лакове за нокти.
Ауу, от нас не мърдам без молив. А ако лакът ми не е добре, ще закъснея, независимо къде отивам, защото трябва ноктите да са ми добре.
И не, не става дума само за черен молив. Аз обичам да експериментирам. Лилав, жълт и други цветове... мм, също ми харесват.![]()
лакове![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
nqma da pitam otkade si gi kupi,6toto e qsno 4e ot kozmeti4en magazinПървоначално написано от SiNiStEr
a kolko struvat 4e iskam i az da si kupq
![]()
![]()
Мокри кърпички!Имам всякакви-за тяло,за лице,инмтимни....
Бих казала....дезодорантите
винаги си взимам 1-2, но не ги ползвам много
по-големи мании имам относно кожените гривни и дънките
вече ми е забранено да си купувам дънки иначе с удоволствие![]()
![]()
иначе обичам кожените гривни да са големи и от истинска кожа
еххх мании
Като цяло обожавам козметиката![]()
![]()
но най ми са на сърцето гланцовете за устни
![]()
![]()
![]()
![]()
А след това е спиралата
![]()