- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашата Мания ...
Къде ги има теэи? МНого ме кефят,но не ги намерих.Ходих в един доста голям коэметичен магаэин,но на нито една фирма нямаше от тях.Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
А са много яки,приличат ми на конфитюрчета![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
По прнцип нямам такива мании но от козметичните продукти имам най-много лакове.... Мн си обичам ноктите![]()
шампоаниии особено по мъжките или бебешките xD
моливи зз очи и устнивсякакви цветове, всякакви марки, много са на брой.. и парфюми също
![]()
При мен са лаковете всяка седмица си копувам и немога да им се наситя![]()
гланцове и лакове имам цяла чанта сигурно![]()
i'm wild and free and what do you want from me!?
За козметиката.. не знам.. маи нямам мании но и аз сяка седмица си купувам гланц.. иначе манията ми е Слави Трифонов![]()
лакове гланцове но предпочитам с по нежни цветове като някакъв светло оранжев оттенък много е свежарско
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
попринцип си имам мания към гримоветенай-много имам сенки и гланцове
обожавам парфюми също
To infinity and beyond.
Козzмеtичnи mанii, таkа dа се kаже, няmам.. !!![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Кремове,гланцове и лакове.Обичам парфюмите също![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
' Сенки най-вече.Полудявам.Побърквам се.Имам толкова много и то всякакви цветове,но искам още и ощее !!![]()
Току що ги преброих -- 105 цвята![]()
![]()
... Всякакви !!
И скоро ще си копувам още..
!! **
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Мания са ноктите на ръцете ми .. имам към 80 лака и постоянно си купувам нови..![]()
Манячка съм и на обувки,ама то не е козметика..![]()
Може да се каже лаковете от козметиката! Иначе ОБУВКИТЕЕЕ![]()
![]()
![]()
гланцове като на повечето![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Сенките за очи имам огромни количества и то си ги взимам само заради черния цвят,също така лакове-червени и черни...сигурно мога да отворя един магазин с тях![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!