- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Slipknot Се Разделят??
Днес ми казаха,че слипкнот са се разделили и сега всеки си има собственна група.. понеже аз лично не се интересувам от тях и нямам представа дали е истина или не но моят човеким е голям фен и му обещах да му дам някаква информация утре..ако някой знае да казва
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Би трябвало да има информация на сайта им, аз не видях.
еее дано това не е истина![]()
![]()
аз ли4но0 нищо0 не знам по въпроса![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ne e istina, kori si ima i dr grypa kakto i joey ama te za edna godina rabotqt s dr bandi, a drygata se sabirat pak, zatfa ima pone godina mejdy dva tehni albuma.Vsi4ki ot bandata rabotqt i v drygi mesta i grypi no ne se razdelqt spoko, mojesh da mi vqrvash fenka sum golqma![]()
мерсиПървоначално написано от ell_ownz
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Да,така е. И аз преди време четох нещо подобно и супер се панирах,защото са ми една от любимите групи (ако трябва да съм точна - на 2-ро място са в списъкаПървоначално написано от ell_ownz
) . Даже новият им албум трябва да излезе на 26. август , доколкото знам.
![]()
Те нови песни пуснаха, цял албум излиза след след месец и половина. Вие ми говорите за разпадане.![]()
За такива съмнения си има уикипедия - http://en.wikipedia.org/wiki/Slipknot_(band)
И аз това щях да кажаПървоначално написано от Мо6no
![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Да се разделят прав им път![]()
Ае трай уе,насран!Първоначално написано от havajskite ga6ti
![]()
А колкото до групата,не бях чувала,че ще се разделят и щом казвате,добре че няма.![]()
Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
![]()
Просто изказвам мнение бе!!!ще видиш кой е насран.! Ми аз не им се радвам и не очаквай да викам че са супер.Ако се разделят нема да е края на света.Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
Ти пък много знайш.Първоначално написано от havajskite ga6ti
"ще видиш кой е насран" Виждам виждам.
![]()
![]()
bahti tupoto jivotno.Ne se zaqjdaj samo 6ot ne haresvam slipknot i iskam da se razdelqt.Edni sme6nici po malko![]()
Едната група в която вокал е Joey се казва Wednesday 13, но се знае и като Murderdolls.Другата дето е Кори се казва Mushroomhead...тва беше просто за инфо иначе не се разделят...просто са работили с други банди това е.![]()
Ето и аз просто изказвам мнение - Ти си един тъпак в повече!!Първоначално написано от havajskite ga6ti
![]()
![]()
![]()
Казва се Stone Sour...Първоначално написано от Devil's Eye
Mushroomhead нямат нищо общо със Slipknot, освен имиджа.
който Slipknot са откраднали от Mushroomhead![]()
И по ирония на съдбата стават много по-известни.Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Нееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не се разделяяяяяттт!!!Ще се самоУбия ако е истина!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
дано не се разделят, но ако случайно се разделят няма да е много скоро а и да стане те веднага ще го съобщят :P
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
И защо ще го съобщят веднага?Първоначално написано от chester_love