- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един теоретичен въпрос.
Представете си,че имате брат. Ако стане гей ще го обичате ли?
Аз лично ще го загробя.
haresvam geiove daje dosta,brat mi ako e gei,6e kaja na ba6ta mi da se pazi,ili pone da ne se navejda tolko 4esto,ina4e nqa me ebe osobeno,kfo 6te da prai,6tom e re6il da lapa pi6ki-prav mu put
Няма да му обеля и дума повече
ne me ebe kuv e... moje da e gei.. samo da ne e fe6an i pederas.. 6tot opr ima razlika... ama nz opr nqa da sum mn 6tastliva.. nai mn az da mu sko4a![]()
Да скочиш на брат си? Дис ис сик.Първоначално написано от crazy_style
е,кво от тва 4е е гей-нали нама да искам да са еба с него![]()
Ако стане геи .. да се оправяПървоначално написано от w0sh
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
МмМм мн ще ме радва заклеам се ...смисъл гейовете са по-навътре в модните тенденции от повечето момичета ...може да ми дава много полезни съвети и ще ми бъде като най-добра приятелка според мен това си е един плюса за сексуалния си живот всеки си решава нямам от какво да се притеснявам все пак съм момиче .. а и трябва да си много повърхностен за да гледаш само сексуалната ориентация на човека в крайна сметка ти е брат искаш или не сте от една кръв ...никога немога да си обясня защо хетеросексуалните мъже ги е страх от хомосексуалните
![]()
Ако имах брат, никога нямаше да стане гей.![]()
омг. т'ва прозвуча доста.. странно о_O
Първоначално написано от AFT
наистина прозвуча така![]()
![]()
Еми... брат ми е сега, какво да го правя. Принципно нямам против гейовете, макар че ще ми е кофти, че няма да съм леля.
Иначе ако сестра ми стане лесбийка... еми пак същото, каквато и да е си остава моя сестра.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
К'во си помислих като го казаПървоначално написано от AFT
иначе по темата,няма да искам да го погледна повече...
we give it all.
6e go obi4am estt,6om e re6il,neka da e,kakavto si iska![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Се тая.Гей или не той е мой брат и немога просто така да го зарежа.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
така така ...Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Няма да ми е много приятно,че брат ми е станал гей...но пък все пак сме братя и никога няма да го заеба,така че какъвто и да е той си остава мой брат и винаги ще може да разчита на мен,както преди,въпреки че е по различен от другите....![]()
Ааааа брат ми неможе да е гей! Прекалено е консервативен за да си го позволи. Дори и да е педераст, а той не е няма как да бъде ще си го забрани и пак ше си ебе ЖЕНСКО като първия човек.
Ми...тогава ще разбера за какво е тоя 9мм в шкафа
/офф
w0sh да не да имаш брат?![]()
Nachi imam brat , obache dori da e gei dori da ne e az i toi vse si trenirame boxПървоначално написано от w0sh
![]()
az ne moga da si predstavq brat mi da e gei....
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
пфф..най-близкия ми човек и аз да го отсвира..изключено е..какъвто и да е ,аз си го обичам..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ами нямам брат..но ако имах и беше гей нищо нямаше да се промени.Първо че ми е от семейството и второ,че всеки си има право да бъде какъвто иска.
Немам.Първоначално написано от GregoryHouse
За миг се стреснах...Първоначално написано от w0sh
![]()