- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намерим някой, когато сме самотни?
Бъди момиче за една нощ, но пускай само на най-красивите. Играй си с тях.Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Ще ти хареса, особенно ако не си обвързана. (може и другия вариянт)![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Слушаш Алисия и така![]()
![]()
![]()
НалиПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Ама кво да и обяснявам-
да почне да чете книги,да си намери хоби,
да се запише на танци,да потърси вътрешното си Аз,
не да се оплаква по форумите и контрата.
Аз примерно тренирам футбол,имам си мечти
и никога не ми е скучно,въпреки че нямам приятели
или компания.
Имам много добри познати,но човек трябва да е отворен
и да не се оставя да скучае...
П.П.И аз слушам Алисия,бе кво лошо,хубав съвет давам![]()
OMG Pich izobshto ne me poznavash...I kvo Alisia kato mi e lubima pevica??? Az kolkoto knigi sym izchela prez jivota si ti tolkova ne si vidql.Hobita si imam i mechti...Taka che nedei da me sydish po tova.Sqkash pyk ako kaja na nqkoi che cheta nqma mi se izsmee v liceto.Shtoto preobladavashtata chast veche moi vrysnici ne otvarqt kniga.Da ne komentiram malkite....A taka kato te gledam s tozi futbol normalno kakto vseki futbolist da ne prashtish ot akyl.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Еми то като си седиш у вас как ше си намерип фр-та .Земи излизай със хора от твоя клас излизай из квартала и може и да срещнеш някого!Запиши се на някъв спорт ,там също моеш да си намериш нови фр-та !Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Без приятели,човекът е нищо.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Така като те гледам никво чувство за хумор нямаш ,ама никво .Тебе никога ли не са те ебавали (бъзикали) за нещо .Така никога няма да си намериш приятели !Първоначално написано от ^Game_Master_F^
![]()
Какво разбираш под приятели?Първоначално написано от AnzaRe
Имал ли си истински приятели,които са готови да убият или умрат за теб?
Знаеш ли,че хората са променят и никога не е късно да те предадат?
Забрави ли,че в днешно време всеки е егоист и храбрите и достойни мъже са рядкост?
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Знаеш ли какво е приятел.Да отидеш 2 часа през ноща до тях и да кажеш:
Убих човек!
И той да ти отговори:
Къде ще копаем!
Мойте приятели са на този принцип.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Когато си самотна и отчаяна,това се усеща от околните и ги отблъсква.
Трябва да отразяваш положителна енергия от себе си и само тогава би станало това което желаеш,независимо за какво става дума.
Или просто чакаш някои по-отчаян от теб да те намери.
Убий някой да видиш дали ще дойдат да копаят?Или ако дойдат ще закопаят и теб...Първоначално написано от AnzaRe
Заради моите приятели съм се бил,арестували са ме,били са ме полицаи.
Струвало ли си е?НЕ!!!Защо???Защото един ден разбрах,че нямам приятели,нищо,че преди това съм имал.Нищо,че са ми помагали,че съм живял заради тях и те са ми давали сила.Един ден просто вече нямах приятели...Какво беше станало?Ами всеки по пътя си,всеки гледа себе си,оказаха се егоисти,както почти всички хора,както може би ти и аз,дори и да го отречем.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
az do 2riПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Първоначално написано от Riot
Да ти кажа като чета какво си писал имам усещането, че и ти си минал през това (с "Кънтъръ и WoW-a по цял ден), щото може и да съм малко малък, ама мне поне игрите на комп не ме вълнуват толкова вече. Като на момичето му харесва - остави го (и без това е една от малкото такива момичетаПървоначално написано от GregoryHouse
)
По темата:
И аз бях така по едно време, но реших да ида в близкото училище и да се запозная с играчите на баскетбол там. Така си намерих десетки приятели.. и приятелки... и сега се чувствам просто перфектно. Това лято не ми е изобщо скучно. Това беше моят вариант. Надявам се да съм ти помогнал. УСПЕХ!
![]()
\
/
Аз казвал ли съм,че пращя???Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Май ти си напращяла(загоряла) ама с тая контра
хич няма кой да ти обърне внимание(да не говорим за друго).
Чела си много???
Еми то не е важно кво си прочел,
а колко си научил от това.
Ако не възприемаш-начи си дебил.
Ако възприемаше-нямаше да пускаш малоумни теми.
Аз говоря за теб,защото ти чета глупостите.
Ти говориш за мен,щото ти казвам истината
и насираш яко и те е яд май.
Ае кажи ми че съм прост.
Или си намери виртуално гадже или
квото там търсиш.
Az Sum mnogU intiligientin,da znai6,ama pucam CS
i sum uligofrien,ko da praa,6e me cukate li za bez pari..
П.П.Смешна си,не се излагай.
П.П.2 Ае стига ти толкова,умната.
П.П.3 Censored.
Zabavniko ako temata e prosta zashto pishesh v neq?Govori kvot iskash misli kakvoto poiskash ne mi puka...Nai-malko na teb vnimanie shte obyrna i kritichnoto ti mnenie.
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
A i....Poveche ne jelaq da pisha v temata.Razreshih si problema do nqkade.+ Tova mrazq skandalite i sporovete.
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Ама ти се дъхаш и ми казваш,че съм прост.Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Започна да си противоречиш....
Но тя логиката не се учи от компа...
Айде сега почвай да ме псуваш
и да ме затапваш![]()
![]()
![]()
Ти май си на принципа:
Ако мислиш 2 пъти преди да кажеш 1
нещо,значи повече мислиш,отколкото говориш.
Замисли се(ако ти се отдава тази дейност,де).
Otdava mi se prosto ne mi se zanimava sys prostotiite ti i kakto kazah ne obicham da se naviram v konflikti.
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
И така се опитваш да избягаш отПървоначално написано от ^Game_Master_F^
жалките си проблемчета.
Като малките деца.
Душко,и аз ти съчуствам!В това село в което живеем,не е истина,че съществува,Първоначално написано от LINKNOT
тук почти нищо не се случва и няма кой знае какво да се прави
освен да
спиш пред компа,да излезеш една вечер с познати и да се събудиш
нафраскан на някоя пейка в Дунавската градина
,но както казваш ти "Настрой се положително и ще видиш как нещата ще ти се сторят много по-цветни."
Клише е,но има истина в него.
![]()
а имах същия проблем.. преди 2 седмици . .. . лятото ми беше наи скучното което може да е защото в канада съм от скоро и нямам фрс .. и мн лесно звучи "излееееез виж 1 човек и му кажи .. "искам да сме фрс ти искаш ли" ..." или поне така ме съветваха да излизам и да се запознавам .. е аз не съм този тип .. нз ти как си? ако ти е хубаво излез и се запознаи с хората хах та таи де маика ми м/у времено искаше да ме праща в 1 училище и се бе заинатила да ида там та решила да ме запознае със сина на някаква жена с която работи.. та така станаха работите родителите ни ни запознаха.. аз си строших главата да се питам какво да правя ся как да изляза срам ме е да се запозная просто така с хоратаи т.н. то кфо стана ... така че все си мисля че ако е писано само ще стане :Р
Спокойно ша си намериш приятел, аз кат момче щи кажа че в началото външността на момичето е от решаващо значение, кат ти гледам рега в аха не си хич грозна, а това че играеш игри може дори да ти е от полза ---> теми за разговор с момчетата.
Ами според мен е добре да подновим социалните си контакти и всичко ще стане от само себе си!
Клише ли? Че то аз си го измислих ... с двете полукълба на мозъка! Искам си авторските права,амаха!Първоначално написано от Timbaland
![]()
![]()
Иначе си прав ... в Силистра е голям шит ...