.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Град
    В бъдещето.
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Ne sym momiche za 1 nosht.
    Бъди момиче за една нощ, но пускай само на най-красивите. Играй си с тях.
    Ще ти хареса, особенно ако не си обвързана. (може и другия вариянт)
    I LVE 69. I LVE

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Слушаш Алисия и така

Град
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Слушаш Алисия и така
    гаден си
    Нали
    Ама кво да и обяснявам-
    да почне да чете книги,да си намери хоби,
    да се запише на танци,да потърси вътрешното си Аз,
    не да се оплаква по форумите и контрата.
    Аз примерно тренирам футбол,имам си мечти
    и никога не ми е скучно,въпреки че нямам приятели
    или компания.
    Имам много добри познати,но човек трябва да е отворен
    и да не се оставя да скучае...

П.П.И аз слушам Алисия,бе кво лошо,хубав съвет давам

Град
    Shumen
    OMG Pich izobshto ne me poznavash...I kvo Alisia kato mi e lubima pevica??? Az kolkoto knigi sym izchela prez jivota si ti tolkova ne si vidql.Hobita si imam i mechti...Taka che nedei da me sydish po tova.Sqkash pyk ako kaja na nqkoi che cheta nqma mi se izsmee v liceto.Shtoto preobladavashtata chast veche moi vrysnici ne otvarqt kniga.Da ne komentiram malkite....A taka kato te gledam s tozi futbol normalno kakto vseki futbolist da ne prashtish ot akyl.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Re: Как да си намерим някой, когато сме самотни?

Taka...Sled poredniq glupav den si pomislih da pusna 1 temichka.Sled kakto zapochna lqtnata vakanciq pri men...Pochti vseki den e skuchen i ednoobrazen.Po princip nikoga ne sym imala istinski priqteli ili nqkakva kompaniq s koqto da se sybiram.A da ne govorim za gadje...I tova mi lipsva.Bi mi se iskalo da namerq nachin da namerq hora s koito da sym v dobri otnoshenie no...Vinagi se sluchva taka che az sym precakanata i predadenata zaradi dobrotata si.Ta...Vie ako ste se chustvali taka kakvo napravihte za da namerite priqteli ili chovek do sebe si?Imate li nqkakyv specialen nachin chrez koito da zavladeete nechie vnimanie ili syrce? Temata q pusnah poneje mi e intr drugi gledni tochki nad podoben problem i...ako ste bili taka kakvo ste napravili.Misi predvaritelno i se izvinqvam ako temata vi se e storila glupava.

т.7
    krem4et0
    Еми то като си седиш у вас как ше си намерип фр-та .Земи излизай със хора от твоя клас излизай из квартала и може и да срещнеш някого!Запиши се на някъв спорт ,там също моеш да си намериш нови фр-та !

Без приятели,човекът е нищо.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

OMG Pich izobshto ne me poznavash...I kvo Alisia kato mi e lubima pevica??? Az kolkoto knigi sym izchela prez jivota si ti tolkova ne si vidql.Hobita si imam i mechti...Taka che nedei da me sydish po tova.Sqkash pyk ako kaja na nqkoi che cheta nqma mi se izsmee v liceto.Shtoto preobladavashtata chast veche moi vrysnici ne otvarqt kniga.Da ne komentiram malkite....A taka kato te gledam s tozi futbol normalno kakto vseki futbolist da ne prashtish ot akyl.
    Така като те гледам никво чувство за хумор нямаш ,ама никво .Тебе никога ли не са те ебавали (бъзикали) за нещо .Така никога няма да си намериш приятели !

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Без приятели,човекът е нищо.
    Какво разбираш под приятели?
    Имал ли си истински приятели,които са готови да убият или умрат за теб?
    Знаеш ли,че хората са променят и никога не е късно да те предадат?
    Забрави ли,че в днешно време всеки е егоист и храбрите и достойни мъже са рядкост?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Знаеш ли какво е приятел.Да отидеш 2 часа през ноща до тях и да кажеш:
    Убих човек!
    И той да ти отговори:
    Къде ще копаем!

Мойте приятели са на този принцип.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Когато си самотна и отчаяна,това се усеща от околните и ги отблъсква.
    Трябва да отразяваш положителна енергия от себе си и само тогава би станало това което желаеш,независимо за какво става дума.
    Или просто чакаш някои по-отчаян от теб да те намери.

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Знаеш ли какво е приятел.Да отидеш 2 часа през ноща до тях и да кажеш:
    Убих човек!
    И той да ти отговори:
    Къде ще копаем!

Мойте приятели са на този принцип.
    Убий някой да видиш дали ще дойдат да копаят?Или ако дойдат ще закопаят и теб...
    Заради моите приятели съм се бил,арестували са ме,били са ме полицаи.
    Струвало ли си е?НЕ!!!Защо???Защото един ден разбрах,че нямам приятели,нищо,че преди това съм имал.Нищо,че са ми помагали,че съм живял заради тях и те са ми давали сила.Един ден просто вече нямах приятели...Какво беше станало?Ами всеки по пътя си,всеки гледа себе си,оказаха се егоисти,както почти всички хора,както може би ти и аз,дори и да го отречем.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    на колко си??
    с времето ще си намериш хора с които да излизаш и забавляваш-и аз бях така до 7 кл
    az do 2ri
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Там ще да е проблема твоя проблем е масово разпространен при днешните 14-15г момчета - тема играя CS и WoW по цял ден пък не мога да си хвана гадже? Защо? Защо ли....защо ли...? То от "КънтърЪ" френдове не се хващат пък и дам ако седнеш най мн да си поръчащ граната или флашка ама не и кафенце,количка...и вместо музика на някой бар или нощно заведение се чуват откоси от "Калашников"....
    Да ти кажа като чета какво си писал имам усещането, че и ти си минал през това (с "Кънтъръ и WoW-a по цял ден), щото може и да съм малко малък, ама мне поне игрите на комп не ме вълнуват толкова вече. Като на момичето му харесва - остави го (и без това е една от малкото такива момичета )
    По темата:
    И аз бях така по едно време, но реших да ида в близкото училище и да се запозная с играчите на баскетбол там. Така си намерих десетки приятели.. и приятелки ... и сега се чувствам просто перфектно. Това лято не ми е изобщо скучно. Това беше моят вариант. Надявам се да съм ти помогнал. УСПЕХ! \/

Град
    Аз казвал ли съм,че пращя???
    Май ти си напращяла(загоряла) ама с тая контра
    хич няма кой да ти обърне внимание(да не говорим за друго).
    Чела си много???
    Еми то не е важно кво си прочел,
    а колко си научил от това.
    Ако не възприемаш-начи си дебил.
    Ако възприемаше-нямаше да пускаш малоумни теми.
    Аз говоря за теб,защото ти чета глупостите.
    Ти говориш за мен,щото ти казвам истината
    и насираш яко и те е яд май.
    Ае кажи ми че съм прост.
    Или си намери виртуално гадже или
    квото там търсиш.
    Az Sum mnogU intiligientin,da znai6,ama pucam CS
    i sum uligofrien,ko da praa,6e me cukate li za bez pari..

П.П.Смешна си,не се излагай.
    П.П.2 Ае стига ти толкова,умната.
    П.П.3 Censored.

Град
    Shumen
    Zabavniko ako temata e prosta zashto pishesh v neq?Govori kvot iskash misli kakvoto poiskash ne mi puka...Nai-malko na teb vnimanie shte obyrna i kritichnoto ti mnenie.
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,

Град
    Shumen
    A i....Poveche ne jelaq da pisha v temata.Razreshih si problema do nqkade.+ Tova mrazq skandalite i sporovete.
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,

Град
    Zabavniko ako temata e prosta zashto pishesh v neq?Govori kvot iskash misli kakvoto poiskash ne mi puka...Nai-malko na teb vnimanie shte obyrna i kritichnoto ti mnenie.
    Ама ти се дъхаш и ми казваш,че съм прост.
    Започна да си противоречиш....
    Но тя логиката не се учи от компа...
    Айде сега почвай да ме псуваш
    и да ме затапваш
    Ти май си на принципа:
    Ако мислиш 2 пъти преди да кажеш 1
    нещо,значи повече мислиш,отколкото говориш.
    Замисли се(ако ти се отдава тази дейност,де).

Град
    Shumen
    Otdava mi se prosto ne mi se zanimava sys prostotiite ti i kakto kazah ne obicham da se naviram v konflikti.
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,

Град
    Otdava mi se prosto ne mi se zanimava sys prostotiite ti i kakto kazah ne obicham da se naviram v konflikti.
    И така се опитваш да избягаш от
    жалките си проблемчета.
    Като малките деца.

Ne sym momiche za 1 nosht.
    Jalko

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    и аз съм така просто излизам хващам си колелото и отивам в парка сядам до реката и си мятам камъни във водата
    Горкото ... ... и аз като нямам с кого да излизам правя така ... даже наскоро в 8:30 бях в Дунавската градина да чета "Българи от старо време" ...
    Самотата яко ме е обгърнала от известно време и лошото е,че дори да излизам и да се надявам да се запозная с някой,накрая се оказва по-трудно,отколкото съм очаквала ... ... и да,вярно си е,че най-хубавите неща в живота стават непланирано .. така,че аз продължавам да вярвам.
    Настрой се положително и ще видиш как нещата ще ти се сторят много по-цветни.
    Душко,и аз ти съчуствам!В това село в което живеем,не е истина,че съществува, тук почти нищо не се случва и няма кой знае какво да се прави освен да спиш пред компа,да излезеш една вечер с познати и да се събудиш нафраскан на някоя пейка в Дунавската градина ,но както казваш ти "Настрой се положително и ще видиш как нещата ще ти се сторят много по-цветни." Клише е,но има истина в него.

а имах същия проблем.. преди 2 седмици . .. . лятото ми беше наи скучното което може да е защото в канада съм от скоро и нямам фрс .. и мн лесно звучи "излееееез виж 1 човек и му кажи .. "искам да сме фрс ти искаш ли" ..." или поне така ме съветваха да излизам и да се запознавам .. е аз не съм този тип .. нз ти как си? ако ти е хубаво излез и се запознаи с хората хах та таи де маика ми м/у времено искаше да ме праща в 1 училище и се бе заинатила да ида там та решила да ме запознае със сина на някаква жена с която работи.. та така станаха работите родителите ни ни запознаха.. аз си строших главата да се питам какво да правя ся как да изляза срам ме е да се запозная просто така с хората и т.н. то кфо стана ... така че все си мисля че ако е писано само ще стане :Р

Спокойно ша си намериш приятел, аз кат момче щи кажа че в началото външността на момичето е от решаващо значение, кат ти гледам рега в аха не си хич грозна, а това че играеш игри може дори да ти е от полза ---> теми за разговор с момчетата.

Ами според мен е добре да подновим социалните си контакти и всичко ще стане от само себе си!

Цитирай Първоначално написано от Timbaland
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    и аз съм така просто излизам хващам си колелото и отивам в парка сядам до реката и си мятам камъни във водата
    Горкото ... ... и аз като нямам с кого да излизам правя така ... даже наскоро в 8:30 бях в Дунавската градина да чета "Българи от старо време" ...
    Самотата яко ме е обгърнала от известно време и лошото е,че дори да излизам и да се надявам да се запозная с някой,накрая се оказва по-трудно,отколкото съм очаквала ... ... и да,вярно си е,че най-хубавите неща в живота стават непланирано .. така,че аз продължавам да вярвам.
    Настрой се положително и ще видиш как нещата ще ти се сторят много по-цветни.
    Душко,и аз ти съчуствам!В това село в което живеем,не е истина,че съществува, тук почти нищо не се случва и няма кой знае какво да се прави освен да спиш пред компа,да излезеш една вечер с познати и да се събудиш нафраскан на някоя пейка в Дунавската градина ,но както казваш ти "Настрой се положително и ще видиш как нещата ще ти се сторят много по-цветни." Клише е,но има истина в него.
    Клише ли? Че то аз си го измислих ... с двете полукълба на мозъка! Искам си авторските права,амаха!

Иначе си прав ... в Силистра е голям шит ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си