Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Taka...Sled poredniq glupav den si pomislih da pusna 1 temichka.Sled kakto zapochna lqtnata vakanciq pri men...Pochti vseki den e skuchen i ednoobrazen.Po princip nikoga ne sym imala istinski priqteli ili nqkakva kompaniq s koqto da se sybiram.A da ne govorim za gadje...I tova mi lipsva.Bi mi se iskalo da namerq nachin da namerq hora s koito da sym v dobri otnoshenie no...Vinagi se sluchva taka che az sym precakanata i predadenata zaradi dobrotata si.Ta...Vie ako ste se chustvali taka kakvo napravihte za da namerite priqteli ili chovek do sebe si?Imate li nqkakyv specialen nachin chrez koito da zavladeete nechie vnimanie ili syrce? Temata q pusnah poneje mi e intr drugi gledni tochki nad podoben problem i...ako ste bili taka kakvo ste napravili.Misi predvaritelno i se izvinqvam ako temata vi se e storila glupava.

т.7
krem4et0
Еми то като си седиш у вас как ше си намерип фр-та .Земи излизай със хора от твоя клас излизай из квартала и може и да срещнеш някого!Запиши се на някъв спорт ,там също моеш да си намериш нови фр-та !