.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Двойно Влагалище???

Е най-накрая и аз се реших да споделя проблем от личният си живот във форум...
    Може да зучи странно и да не ви се вярва но на 18 с гадже до себе си,все още си стоя девствена.Това не ме притеснява особено, всичко ще се случи когато му дойде времето.
    Проблема е,че когато и двамата се почувствахме готови и се бяхме разгорещили достатъчно нещо не стана Аз винаги съм била много тясна, но болката беше нетърпима и престанахме. След тази ситуация отидох при гинеколожката ми за да споделя и да видя какво ще ме посъветва.И след прегледа ( за първи път ме гледа не само на видеозон ),тя ми каза че имам двойно влагалище...при което аз незнаех как да реагирам.Каза ми,че няма място за притеснение и поне 2 от 20 жени имат такъв проблем и да не се притеснявам ваобще...Но аз не съм чувала до сега някой да има такъв проблем и се чувствам странно.Ще съм много благодарна ако някой знае нещо повече по въпроса и сподели... Благодаря предварително

За първи чувам за подобно нещо.Намерих това, незнам дали ще ти е от полза.

Uterus duplex cum vagina duplex
    При тази аномалия се наблюдават двойно влагалище, две маточни шийки и две матки, които са прираснали една към друга със съединително-мускулна преграда като оформят общо тяло.
    Едната от матките най-често е по-малка по размери от другата и с нарушена в различна степен функция. При такива случаи може да се открие атрезия на химена или на цервикалния канал, което води до образуването на хематометра или хематометроколпус. При симетрично развитие копулационната и репродуктивната функция на жената са запазени.

Ами гинеколожката ми спомена за двойна матка,двойно влагалище и други аномалии,който в днешно време според нея били често срещани,но така като гледам май не е много права Тя ми обясни че проблема при мен е в това, че в зародишно развитие самото влагалище не се е доразделило и за това са останали две с малка стеничка между тях...поне аз така я разбрах.Иначе нямало проблеми за половия ми живот,относно девстеността каза да пробваме пак и ако не стане да отида да ме ренат хирургично Но за влагалището не ми стана особено ясно за това реших да попитам и тук,ако случайно има някой с такъв проблем или е запознат с въпроса да сподели. И пак благодаря

Голям фен Аватара на dantro

Re: Двойно Влагалище???

Цитирай Първоначално написано от real_betrayer
    Е най-накрая и аз се реших да споделя проблем от личният си живот във форум...
    Може да зучи странно и да не ви се вярва но на 18 с гадже до себе си,все още си стоя девствена.Това не ме притеснява особено, всичко ще се случи когато му дойде времето.
    Проблема е,че когато и двамата се почувствахме готови и се бяхме разгорещили достатъчно нещо не стана Аз винаги съм била много тясна, но болката беше нетърпима и престанахме. След тази ситуация отидох при гинеколожката ми за да споделя и да видя какво ще ме посъветва.И след прегледа ( за първи път ме гледа не само на видеозон ),тя ми каза че имам двойно влагалище...при което аз незнаех как да реагирам.Каза ми,че няма място за притеснение и поне 2 от 20 жени имат такъв проблем и да не се притеснявам ваобще...Но аз не съм чувала до сега някой да има такъв проблем и се чувствам странно.Ще съм много благодарна ако някой знае нещо повече по въпроса и сподели... Благодаря предварително
    А когато беше до генеколожката сливи ли имаше в устата че не я попита какво е това .. защо е така и какво да правиш майкооо
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    За първи чувам за подобно нещо.Намерих това, незнам дали ще ти е от полза.

Uterus duplex cum vagina duplex
    При тази аномалия се наблюдават двойно влагалище, две маточни шийки и две матки, които са прираснали една към друга със съединително-мускулна преграда като оформят общо тяло.
    Едната от матките най-често е по-малка по размери от другата и с нарушена в различна степен функция. При такива случаи може да се открие атрезия на химена или на цервикалния канал, което води до образуването на хематометра или хематометроколпус. При симетрично развитие копулационната и репродуктивната функция на жената са запазени.

Ти такъв на лекар ли се правиш .. никва полза от тва
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Твоят пост с обвинението какво е питала и какво не ще и бъде от по-голяма полза.

Съжалявам ако ви създавам неудобства не се занимавайте,няма проблем Все пак това си е форум...

Мега фен Аватара на amatorium
    Vuobshte ne se pritesnqvai da pitash. Vse pak tova e forum tochno za podobni problemi, a ne za glupavi temi. Eto che i az nauchih neshto ot tozi forum. Takuv problem ne bqh chuval. Bravo na suforumcite za infoto!
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    На края на дъгата :)
    странно не бях чувала до сега за такова нещо,и чесно ли чрез операция да ти отнемат девственоста мноо кофти така
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

wow
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от real_betrayer
    Ами гинеколожката ми спомена за двойна матка,двойно влагалище и други аномалии,който в днешно време според нея били често срещани,но така като гледам май не е много права Тя ми обясни че проблема при мен е в това, че в зародишно развитие самото влагалище не се е доразделило и за това са останали две с малка стеничка между тях...поне аз така я разбрах.Иначе нямало проблеми за половия ми живот,относно девстеността каза да пробваме пак и ако не стане да отида да ме ренат хирургично Но за влагалището не ми стана особено ясно за това реших да попитам и тук,ако случайно има някой с такъв проблем или е запознат с въпроса да сподели. И пак благодаря
    глупости на търкала!

ее като все се натискате за гинеколоЖКА - чудя се, после като се объркат нещата защо все при нас гинеколоЗИ идвате. извинявайте, но ние имаме пишки. и сме ги имали винаги.... щото ако вместо "гинеколожка" имаше ужасен "гинеколог" - той би хванал аномалията преди мнооого време и би предприел нещо си....

от тук нататък не виждам сисъл да пишеш кой какво казал бил...то си има протокол на действие...на диагностициране и лечение евентуално ако още е възможно...
    в леките форми няма кой знае какво за правене ...

.....много се дразня на мерака за "гинеколожка".......

еми радвайте й се.....

Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    странно не бях чувала до сега за такова нещо,и чесно ли чрез операция да ти отнемат девственоста мноо кофти така
    Девствен си докато не правиш секс,нали знеш че хименът може да се разкъса не смао по-време на полов акт

SK0RP10N
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CocainCocktail
    хименът може да се разкъса не смао по-време на полов акт
    Така ли ?
    Ми ако набутам вътре металната ми тръба или кубинката, пак ли ще остане цял

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    batkodoki, какво толкова те дразнят гинеколожките? Нали и те са учили същото като тебе и в крайна сметка те имат вагини, а не вие. Аз лично се консултирам и с гинеколог, и с гинеколожка, но това е защото консултацията ми е на 2 нива тук и в София. И все пак си мисля, че човек, който има вагина би следвало да ми влезе повече в положение от този, който няма. Как точно да му обясня болката, сухотата, контракциите от 1 антибиотик, който ми бяха изписали.......само 1 жена може да разбере какво точно усещам.

Колкото до проблема на момичето-не съм чувала за подобни аномалии, но ако има друга във форума, няма проблем да сподели. И все пак не мисля, че аудиторията тук е достатъчно компетентна, за да ти каже нещо по-различно от копнато от интернет или че не е чувала за това.

ако питаш мен най-добре си отиди пак на гинеколог/жка и разпитай подрбоно за кво точно иде реч

hottie
    Guest
    Чувала съм за този проблем, но не знам нищо конкретно. Но както каза кремчето тук не мисля, че някой може да ти помогне.
    Сигурно толкова си се притеснила, е не си разбрала какво ти е говориа лекарката, но следващия път ако имаш смелост я попитай отново и отново докато разбереш и се успокош. Даже бих ти препоръчала да видиш и друг гинеколог за второ мнение. В България второто мнение според мен винаги е задължитело при по-усложнени ситуации.
    Успех

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    Devstvenostta se otnema, kogato pravish sex, ne chrez operativna namesa, ne chrez tampon ili kakvoto i da bilo drugo.
    Naistina i az sym iznenadana, che sashtestvuva takyv problem, dori tolkova chesto.

Град
    VaRnA
    i az mislq kat DaamIt nai dobre idi i q pitai kakvi sa "+" i "-" na dvoino vlagali6te aka sa mnogo "+" ili "-" ne se pritesnqvai prosto pravi seks s prezervativi koito sa po vlajni toest za analen seks apak spored men mai ako se raz6iri dostata4no 6e moe ta evat dvama
    ne vinagi e qko da si bandit

Твоят пост с обвинението какво е питала и какво не ще и бъде от по-голяма полза.
    В моя пост няма никакви обвинения има един въпрос .. прочети го пак
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Цитирай Първоначално написано от sekoto
    i az mislq kat DaamIt nai dobre idi i q pitai kakvi sa "+" i "-" na dvoino vlagali6te aka sa mnogo "+" ili "-" ne se pritesnqvai prosto pravi seks s prezervativi koito sa po vlajni toest za analen seks apak spored men mai ako se raz6iri dostata4no 6e moe ta evat dvama
    + Можеш да правиш секс с 4 мъже едновременно (и то без ръце!)
    - Може някой ден да родиш осмознаци. Едната четворка от един баща, другата - от втори.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ne mislq 4e trqbva da pita6 vuv forum dali nqkoi znae ne6to po vuprosa ti 6ot 6tom si hodila na lekar tq (ili toi ne znam kvo e ) 6e ti obqsni nai to4no i qsno kakvo e i 6to e.tuk samo 6e po4nat da se ebavat ili da pi6at nekompetenti postove...zatova i puskat ve4e tupi temi 6ot na serioznite otgovarqt tupo.uspeh

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ne mislq 4e trqbva da pita6 vuv forum dali nqkoi znae ne6to po vuprosa ti 6ot 6tom si hodila na lekar tq (ili toi ne znam kvo e ) 6e ti obqsni nai to4no i qsno kakvo e i 6to e.tuk samo 6e po4nat da se ebavat ili da pi6at nekompetenti postove...zatova i puskat ve4e tupi temi 6ot na serioznite otgovarqt tupo.uspeh
    Напълно е така

Цитирай Първоначално написано от dantro
    В моя пост няма никакви обвинения има един въпрос .. прочети го пак
    Няма значение.Пак е безполезен.Какво е трябвало да направи е безсмислено да се дискутира..Важно е какво й предстои да направи.
    Момичето дойде тук за да пита дали имаме някакво инфо за проблема и, какво знаем за него.Аз веднага и потърсих и й дадох.Ти с какво й помогна, освен, че ме караш да пиша и флуудим темата?

Благодаря на всички за отделеното време и мненията

Може да се скъса ципата по оперативен начин, за да се намали болката по време на половият акт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си