- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Двойно Влагалище???
Е най-накрая и аз се реших да споделя проблем от личният си живот във форум...
Може да зучи странно и да не ви се вярва но на 18 с гадже до себе си,все още си стоя девствена.Това не ме притеснява особено, всичко ще се случи когато му дойде времето.
Проблема е,че когато и двамата се почувствахме готови и се бяхме разгорещили достатъчно нещо не станаАз винаги съм била много тясна, но болката беше нетърпима и престанахме. След тази ситуация отидох при гинеколожката ми за да споделя и да видя какво ще ме посъветва.И след прегледа ( за първи път ме гледа не само на видеозон ),тя ми каза че имам двойно влагалище...при което аз незнаех как да реагирам.Каза ми,че няма място за притеснение и поне 2 от 20 жени имат такъв проблем и да не се притеснявам ваобще...Но аз не съм чувала до сега някой да има такъв проблем и се чувствам странно.Ще съм много благодарна ако някой знае нещо повече по въпроса и сподели... Благодаря предварително
![]()
За първи чувам за подобно нещо.Намерих това, незнам дали ще ти е от полза.
Uterus duplex cum vagina duplex
При тази аномалия се наблюдават двойно влагалище, две маточни шийки и две матки, които са прираснали една към друга със съединително-мускулна преграда като оформят общо тяло.
Едната от матките най-често е по-малка по размери от другата и с нарушена в различна степен функция. При такива случаи може да се открие атрезия на химена или на цервикалния канал, което води до образуването на хематометра или хематометроколпус. При симетрично развитие копулационната и репродуктивната функция на жената са запазени.
Ами гинеколожката ми спомена за двойна матка,двойно влагалище и други аномалии,който в днешно време според нея били често срещани,но така като гледам май не е много праваТя ми обясни че проблема при мен е в това, че в зародишно развитие самото влагалище не се е доразделило и за това са останали две с малка стеничка между тях...поне аз така я разбрах.Иначе нямало проблеми за половия ми живот,относно девстеността каза да пробваме пак и ако не стане да отида да ме ренат хирургично
Но за влагалището не ми стана особено ясно за това реших да попитам и тук,ако случайно има някой с такъв проблем или е запознат с въпроса да сподели. И пак благодаря
![]()
А когато беше до генеколожката сливи ли имаше в устата че не я попита какво е това .. защо е така и какво да правишПървоначално написано от real_betrayer
![]()
майкооо
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Първоначално написано от plmn``
Ти такъв на лекар ли се правиш .. никва полза от тва
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Твоят пост с обвинението какво е питала и какво не ще и бъде от по-голяма полза.![]()
Съжалявам ако ви създавам неудобства не се занимавайте,няма проблемВсе пак това си е форум...
Vuobshte ne se pritesnqvai da pitash. Vse pak tova e forum tochno za podobni problemi, a ne za glupavi temi. Eto che i az nauchih neshto ot tozi forum. Takuv problem ne bqh chuval. Bravo na suforumcite za infoto!![]()
Eating isn't cheating - Arnold
странноне бях чувала до сега за такова нещо,и чесно ли чрез операция да ти отнемат девственоста
мноо кофти така
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
wow![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
глупости на търкала!Първоначално написано от real_betrayer
ее като все се натискате за гинеколоЖКА - чудя се, после като се объркат нещата защо все при нас гинеколоЗИ идвате. извинявайте, но ние имаме пишки. и сме ги имали винаги.... щото ако вместо "гинеколожка" имаше ужасен "гинеколог" - той би хванал аномалията преди мнооого време и би предприел нещо си....
от тук нататък не виждам сисъл да пишеш кой какво казал бил...то си има протокол на действие...на диагностициране и лечение евентуално ако още е възможно...
в леките форми няма кой знае какво за правене ...
.....много се дразня на мерака за "гинеколожка".......
еми радвайте й се.....
Девствен си докато не правиш секс,нали знеш че хименът може да се разкъса не смао по-време на полов актПървоначално написано от ELFIQ
Така ли ?Първоначално написано от CocainCocktail
Ми ако набутам вътре металната ми тръба или кубинката, пак ли ще остане цял![]()
batkodoki, какво толкова те дразнят гинеколожките? Нали и те са учили същото като тебе и в крайна сметка те имат вагини, а не вие. Аз лично се консултирам и с гинеколог, и с гинеколожка, но това е защото консултацията ми е на 2 нива тук и в София. И все пак си мисля, че човек, който има вагина би следвало да ми влезе повече в положение от този, който няма. Как точно да му обясня болката, сухотата, контракциите от 1 антибиотик, който ми бяха изписали.......само 1 жена може да разбере какво точно усещам.
Колкото до проблема на момичето-не съм чувала за подобни аномалии, но ако има друга във форума, няма проблем да сподели. И все пак не мисля, че аудиторията тук е достатъчно компетентна, за да ти каже нещо по-различно от копнато от интернет или че не е чувала за това.
ако питаш мен най-добре си отиди пак на гинеколог/жка и разпитай подрбоно за кво точно иде реч![]()
Чувала съм за този проблем, но не знам нищо конкретно. Но както каза кремчето тук не мисля, че някой може да ти помогне.
Сигурно толкова си се притеснила, е не си разбрала какво ти е говориа лекарката, но следващия път ако имаш смелост я попитай отново и отново докато разбереш и се успокош. Даже бих ти препоръчала да видиш и друг гинеколог за второ мнение. В България второто мнение според мен винаги е задължитело при по-усложнени ситуации.
Успех![]()
Devstvenostta se otnema, kogato pravish sex, ne chrez operativna namesa, ne chrez tampon ili kakvoto i da bilo drugo.Първоначално написано от ELFIQ
Naistina i az sym iznenadana, che sashtestvuva takyv problem, dori tolkova chesto.
i az mislq kat DaamIt nai dobre idi i q pitai kakvi sa "+" i "-" na dvoino vlagali6te aka sa mnogo "+" ili "-" ne se pritesnqvai prosto pravi seks s prezervativi koito sa po vlajni toest za analen seks apak spored men mai ako se raz6iri dostata4no 6e moe ta evat dvama![]()
ne vinagi e qko da si bandit
В моя пост няма никакви обвинения има един въпрос .. прочети го пакПървоначално написано от plmn``
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
+ Можеш да правиш секс с 4 мъже едновременно (и то без ръце!)Първоначално написано от sekoto
- Може някой ден да родиш осмознаци. Едната четворка от един баща, другата - от втори.
ne mislq 4e trqbva da pita6 vuv forum dali nqkoi znae ne6to po vuprosa ti 6ot 6tom si hodila na lekar tq (ili toi ne znam kvo e ) 6e ti obqsni nai to4no i qsno kakvo e i 6to e.tuk samo 6e po4nat da se ebavat ili da pi6at nekompetenti postove...zatova i puskat ve4e tupi temi 6ot na serioznite otgovarqt tupo.uspeh![]()
Напълно е такаПървоначално написано от x3eme
![]()
Няма значение.Пак е безполезен.Какво е трябвало да направи е безсмислено да се дискутира..Важно е какво й предстои да направи.Първоначално написано от dantro
Момичето дойде тук за да пита дали имаме някакво инфо за проблема и, какво знаем за него.Аз веднага и потърсих и й дадох.Ти с какво й помогна, освен, че ме караш да пиша и флуудим темата?
Благодаря на всички за отделеното време и мненията![]()
Може да се скъса ципата по оперативен начин, за да се намали болката по време на половият акт.