.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Град
    София
    Една моя приятелка има същия ''проблем''.Всъщност,то не е проблем,няма нищо нередно,нищо опасно,доколкото ми е обяснявала тя.Само,дето може да забременееш примерно веднъж и след месец 2ри път,защото имаш 2 матки.Поне тя е така,твоята едната до колкото разбрах била недоразвита.Не знам,в крайна сметка наистина - да беше питала гинеколога

tva e basi i gadnoto

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от real_betrayer
    Ами гинеколожката ми спомена за двойна матка,двойно влагалище и други аномалии,който в днешно време според нея били често срещани,но така като гледам май не е много права Тя ми обясни че проблема при мен е в това, че в зародишно развитие самото влагалище не се е доразделило и за това са останали две с малка стеничка между тях...поне аз така я разбрах.Иначе нямало проблеми за половия ми живот,относно девстеността каза да пробваме пак и ако не стане да отида да ме ренат хирургично Но за влагалището не ми стана особено ясно за това реших да попитам и тук,ако случайно има някой с такъв проблем или е запознат с въпроса да сподели. И пак благодаря
    глупости на търкала!

ее като все се натискате за гинеколоЖКА - чудя се, после като се объркат нещата защо все при нас гинеколоЗИ идвате. извинявайте, но ние имаме пишки. и сме ги имали винаги.... щото ако вместо "гинеколожка" имаше ужасен "гинеколог" - той би хванал аномалията преди мнооого време и би предприел нещо си....

от тук нататък не виждам сисъл да пишеш кой какво казал бил...то си има протокол на действие...на диагностициране и лечение евентуално ако още е възможно...
    в леките форми няма кой знае какво за правене ...

.....много се дразня на мерака за "гинеколожка".......

еми радвайте й се.....
    Аз съм ходила при 2-ма специалиста и все мъже.. Същата работа.. лекар като лекар..

Re: Двойно Влагалище???

mi 4yvala sam za jeni koito imat 2 matki, no tova mai4e nqma ob6to po temata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си