Така. Моята история набързо. Харесвам едно момче. Но една моя приятелка също го харесва, а тя незнае, че и аз го харесвам. Тя казва, че се харесвали взаимно, но аз съм го забелязала да проявява интерес и към мен. Дори веднъж ме беше поздравил - целия стана червен, усмихна ми се адски сладко и една бивша приятелка, с която бях, дори ми каза че очите му светнали и изобщо държанието му е било странно(тя незнаеше, че го харесвам).
Нито аз, нито другото момиче което го харесва не го познаваме лично. И аз вече незнам какво да мисля. Само да отбележа че тая моя приятелка има големия навик да си харесва и да сваля момчета, които и аз харесвам, а веднъж се бях изтървала пред нея за това момче, но незнам дали го е приела насериозно.
Също така това момче гледам, че мн флиртува с готини КАКИЧКИ из разни сайтове за запознанства.
Разума ми казва, че е най добре да се отказа от него, но от друга страна сякаш сърцето ми ми казва, да се боря и да не се оставам.
Кажете според вас какво да правя... и да спомена, че с това момиче и да се скараме за момче, за мен няма да е особена загуба, тъй като я разбрах що за приятелка е.
Знам, че историята е леко лапешка, но за мен има голямо значение.