.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

trqbva mi barzo pomo6t pls pls

ще опитам колкото по кратко да разказжам и сри че няма да е ж добър вид.. аз сам при вуи4о ми и сам пражила мн глупости но ве4е достигам кулминацията..1вият път се напих и му обе6тах 4е никога няма да се пожтори и нали се оправих с това но сега тои разбра 4е пу6а но аз този ден си казах 4е няма пове4е да хжана..но е касно 6тото тои разбра и сега же4е ми няма дожерие и има за6то но трябжа да се опитам и да го накарам за наи-барзо жреме отножо да ми има (мн сам зле анеее..) и да ме пуска да излизам но нз по какъж на4ин ..има о6те за казжане но друг пат и отножо мн сри за ка4естжото..
    ~~~Fashion is like the passion~~~

малко е тъпо но трябжа да измисля план помогнете ми плс
    ~~~Fashion is like the passion~~~

Ами защо просто не спреш да пиеш и да пушиш?!Доверието не се печели с лъжи и планове...
    На фонетичната W е В.Да знаеш .
    П.П:На колко си ?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Много от вас не могат да разберат, че доверието и това да пушиш и да пиеш нямат нищо общо освен, ако вие самите не се погрижите да изградите такова и как ли-като лъжете и отричате.
    Не мога да разбера какъв е смисълът да лъжете родители, близки и т.н, просто си признайте, без да овъртате и да се опитвате да ги надхитрите, защото един ден истината излиза наяве, колкото и добре да е била прикривана във времето.

Така, че стига сте правили някакви смесици доверие, цигарие, алкохол и т.н.Просто бъдете искрени първо пред самите себе си и след това пред околните.Не е въпроса да измъкнеш кожата за момента, а и думите ти да имат някаква тежест, а лъжите определено не притежават такава.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    In the middle of Nowhere
    с палнове и стратегий никакво давери няма да си върнеш даже може да стане по-зле...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Плана на мистичния ренджър ..
    Да си мислила преди да правиш нещо ..
    Пфф ..
    Ай сиктир..

Повече от фен
    Ami ti sama si si vinovna. Ne pravi planove. Za da se polu4i trqbva da ti doide ot vytre, ina4e ni6to nqma da stane. Spri da piesh i da pusheh-tova e za tvoe dobro. Pomagai na vui4o si. Dokaji mu, 4e moje da ti ima doverie i da raz4ita na teb, no ne na dumi, a na dela. Pokaji mu 4e si otgovorna.

Супер фен Аватара на maybelline
    Надявам се, че си поне на 16, за да пиеш и пушиш толкова, та чак да губят доверие в теб. Имам страхотна идея как да спечелиш доверието обратно - порастни малко и стани по-отговорна.
    Да те пуска с приятели...пффф...А мен защо ме пускаха навсякъде като бях на 13? Еми защото не съм се напивала като свиня (БЕЗ извинение към тези които се напиват) и не съм си прецаквала организма с цигари или наркотици. А, да, и животът и щастието ми не зависеха от това дали ще ме пуснат с група тинейджъри

Град
    не е установено още :]]
    Първо,доверието не се гради с планове.
    Второ,има начин и той е да станеш по-зряла и отговорна.
    Трето,защо изобщо връзваш пушене и пиене с доверие?!?!?!
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си