- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Конфузни ситуации
Попадали ли сте в такива. Опишете ги![]()
mindscan
Ако си мислиш, че ги помня.
Да, като лятото с късите панталонки, Пешо надигне глава в автобуса става весело![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Аз честитих на еидн приятел мюсюлманин Възкресение Христово ...
mindscan
Аз пък правих хайка за цигани по Великден.Първоначално написано от preichetoy
Бяхме в Турция на море. Един приятел ми каза да донеса вино. Зех го и седнах на една маса, като подадох чашата на човека до мен.
Изведнъж чух смях... не бях уцелила масата.
ne6to podobno samo 4e na mnogo staro gaje ^^Първоначално написано от preichetoy
Е, това беше в миналото. Доста боен бях.Първоначално написано от TheNh3
Сарказма ти не ме засяга.
Отностно мачока, не го познавам и не искам.
Вие истинските кежуали сте единствените опълномощени да използват думите "бой" и "бия" това ви прави ТРУ-та
Днес си стоя на спирката, чакам трамвая и си огворя с моята приятелка. Една кола спира на светофара и едно от момчетата от колата каза нещо от рода на ''Здравейте, момичета'' или нещо подобно, при което аз се стреснах и подскочихбях обърната с гръб
mindscan
|Първоначално написано от preichetoy
Това е самата сконфузност. Есенцията на тази дума.
ок така ми дойде...ще се сетя .. има ги наистина конфузни ..
mindscan
Хехе, на дали има човек, който да не...
Ами, веднъж пазарувахме с наще в Билла и аз бях така да се каже-сънена...и някаква жена си мери плодове и аз отивам и започнах да и мърморя някакви простотии/няколко секунди по-късно вдигнах глава нагоре и срещнах шашнатия поглед на жената, която обърках с майка си/
Извод от цялата ситуация-шемет съм![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз отдалече помислих една циганка от другия вход за майка си. Запоянах да търча към нея без да я поглеждам. Докато тичах се провиканх '' Какво е тва яке бе'' и си продължих да тичам. Когато стигнах на половин метър разстояние от жената я погледнах и се усетих, че не е майка ми, завиж рязко към входа си, без лицето ми да издава грешкатаА тая сега като ме види всеки път мегледа много странно.
mindscan
видях едни познати и нали такава кво става а-у и с тях имаше някви момичета и аз нали си викам а тея не ги познавам и вече трагвам и едната ми казва здрасти ... при което аз и отговарям "теб пък от къде те познавам" и окоо 30 сек я гледам в лицето и й разпраам как немога да се сетя ... когато ми каза коя е последва бурен смях и думите "колко си се проминилаа... " ..в момента за тва се сещам ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Като прочетох мнението на- IdiOtKa и се сетих за една случка миналата седмица.Та, отивам аз в старото ми даскало/в което учих до 7-ми клас/ и срещам госпожата си по История, при което от нейна стана чувам следната реплика:"Здравей, Мария.Ти тази година завършваш висше, нали...?" И аз нищо не казах на момента, защо си помислих, че нещо се шегува и после и обясних коя съм, а тази жена ми е преподавала в продължение на цели 3 години, направо останах безмълвна...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
веднъж седнах в скута на един без да искамне се обърнах, а той за секунди е седнал на мястото ми. Не го познавах.
хахахаточно навреме
няма такава като мен честно
значи вчера бех излязла с фр за обувки..ии минаваме покрай един магазин за козметика..и аз каквато съм маниачка на тема лакове ,ощи отвън видях един невероятен жълт лак и реших да си го купя (проклинам този миг)..а вратата на магазинчето е такава прозрачна..естествено досещате се какво стана..казах на фр си "яя жълт лак,влизам " и като невидяла си мислех,че вратата е отворена,просто не бях забелязала
лелееее как издрънча,сички впериха погледи в мене и се хилят тъпаците
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
фр ми ест едва не изпопадаха по земята от смях а аз се червя неква
Ужасно беше
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко