.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Поредното ..

Не знам .. какво е всъщност ..
    Не знам и защо го написах.
    Може би трябваше .. да си излея мъката в някаква форма.
    Но ме болят китките , и не мога да бия по боксовата круша... просто много работя напоследък , та Крушата не е алтернатива :P

Виждате ,че пиша отново ..
    Пиша , за да ви взема дъха ..
    Пишa , за да си поема въздух ..
    Не пиша за банални неща , като "Правете любов , а не война" ..
    Не .. Аз пиша за малките неща.

Някога гледали ли сте .. как котето затваря бавно очи , докато го галите , за да заспи ?
    Аз не .. до тази вечер.

Някога гледали ли сте звездите , за да намерите нещо ..
    Отново - Аз не .. до тази вечер.
    Гледах небето цяла вечер .. дохато бяхме с приятелите , докато се прибирах сам .. докато бях в двора ... и търсих една звезда , но не я намерих .. дали защото не беше около 19:45 , или защото не е февруари ? Може би просто не трябваше да я виждам.

Някога чудели ли сте се .. Какво имате ?
    Не сигурно , не знам всъщност.
    Всеки се замисля какво е имал .. да , и аз стигнах до този момент .. но какво имам всъщност ?

Не искам да говоря за себе си..

Не знам колко ще прочетат това което пиша .. пиша го в момента. Не знам до къде ще стигна , какво ще напиша , до какви изводи ще стигна за една вечер.

Небето е ясно.
    Отделете му малко време .. погледайте го.
    Сами , или с някой .. според това какъв е живота.

Всъщност , знаете ли какво е живота ?
    Това е даденост .. съдба.
    Сега разбрах , че явно не бива да променям съдбата ..

"Явно така е било писано ..."
    Къде беше момента , в който реших да пренапиша това което е казано , и да съжелявам .. не за това което се е случило , а за това което съм направил Аз. Тежко е .. особено когато това е нещо в което си влагал много чувства , нещо в което си вложил от себе си.
    Живота е .. като игра. Но пасивна .. само гледаш какво правят другите.
    Правилата са съдбата , но неясни за никой , всички правим грешки... късно разбираме , кое как трябва да е.

Погледнете звездите.
    Сега ги погледнете пак , но за повече време.

Както сте забелязали (а ако не , сега ще се усетите от написаното) виждате повече звезди.
    Свиквате с нещо .. с тъмнината в случая , и се радвате на хубостта й .. това което всъщност тя крие , успява и да ни покаже нещо.
    Искаше ми се , с времето да се виждат по-хубави неща .. не в нощта , не в деня ..а в очите на хората.
    Искаше ми се .. да видя едни очи , и да разбера .. .че следва нещо хубаво.
    Искаше ми се .. но уви. Такива са явно правилата , а аз ги прескочих .. Съответно бях наказан.

Не .. няма да разбете за какво пиша ..
    Не знам на колко от вас съм взел дъха до момента ... но с всяко поемане на въздух , колкото се може повече .. ме боли... болката не е остра .. и не трае дълго , но е болка.

С различна болка тази вечер ме заболя и сърцето.
    Да .. не очаквах ,че отново ще стане.
    Не тъгувах, не се замислих за нищо което да ме разстрои .. но сърцето тъгуваше , и искаше да го покаже.

Колко от вас са способни да гледат едно живо същество , и да му се радват ... без значение от времето , но с всеки поглед да му се радваш .. в последствие да го гледаш , и да тъгуваш .. докато не спреш да го гледаш.

Близка история , до това което искам да кажа , е това което се случи тази вечер.

Привъзах се .. прекарах 2 месеца в гледане на това същество. Гледах , радвах се .. усмихвах се.
    От щастие плачех .. просто се сещах , че рано или късно ще последва раздяла.
    Колкото и да гледаш нещо .. ако е ясно , че ще се случи каквото и да е .. няма да го промениш.

Факт ..

Някои може би се сещат за какво говоря .. може би някой познат.

Просто .. скоро ще подаряваме още едно от котетата , които мисля , че около 2 месеца вече гледаме ..
    Да гледаш нещо .. от самото начало , до Самия край .. удоволствие е , може да те кара да се усмихваш ..
    Но да го загубиш ..

Какво става , след като загубиш нещо толкова мило .. нещо което .. Обичаш.
    Какво става , след като всичко свърши ?

"Продължаваш напред"

Не.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Фен
    Град
    вкъщи :)
    Първият път като го прочетох и ми се насълзиха очите..Много е силно..
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Поредното ..

Цитирай Първоначално написано от Pepi Designs
    Не знам .. какво е всъщност ..
    Не знам и защо го написах.
    Може би трябваше .. да си излея мъката в някаква форма.
    Но ме болят китките , и не мога да бия по боксовата круша... просто много работя напоследък , та Крушата не е алтернатива :P

Виждате ,че пиша отново ..
    Пиша , за да ви взема дъха ..
    Пишa , за да си поема въздух ..
    Не пиша за банални неща , като "Правете любов , а не война" ..
    Не .. Аз пиша за малките неща.

Някога гледали ли сте .. как котето затваря бавно очи , докато го галите , за да заспи ?
    Аз не .. до тази вечер.

Някога гледали ли сте звездите , за да намерите нещо ..
    Отново - Аз не .. до тази вечер.
    Гледах небето цяла вечер .. дохато бяхме с приятелите , докато се прибирах сам .. докато бях в двора ... и търсих една звезда , но не я намерих .. дали защото не беше около 19:45 , или защото не е февруари ? Може би просто не трябваше да я виждам.

Някога чудели ли сте се .. Какво имате ?
    Не сигурно , не знам всъщност.
    Всеки се замисля какво е имал .. да , и аз стигнах до този момент .. но какво имам всъщност ?

Не искам да говоря за себе си..

Не знам колко ще прочетат това което пиша .. пиша го в момента. Не знам до къде ще стигна , какво ще напиша , до какви изводи ще стигна за една вечер.

Небето е ясно.
    Отделете му малко време .. погледайте го.
    Сами , или с някой .. според това какъв е живота.

Всъщност , знаете ли какво е живота ?
    Това е даденост .. съдба.
    Сега разбрах , че явно не бива да променям съдбата ..

"Явно така е било писано ..."
    Къде беше момента , в който реших да пренапиша това което е казано , и да съжелявам .. не за това което се е случило , а за това което съм направил Аз. Тежко е .. особено когато това е нещо в което си влагал много чувства , нещо в което си вложил от себе си.
    Живота е .. като игра. Но пасивна .. само гледаш какво правят другите.
    Правилата са съдбата , но неясни за никой , всички правим грешки... късно разбираме , кое как трябва да е.

Погледнете звездите.
    Сега ги погледнете пак , но за повече време.

Както сте забелязали (а ако не , сега ще се усетите от написаното) виждате повече звезди.
    Свиквате с нещо .. с тъмнината в случая , и се радвате на хубостта й .. това което всъщност тя крие , успява и да ни покаже нещо.
    Искаше ми се , с времето да се виждат по-хубави неща .. не в нощта , не в деня ..а в очите на хората.
    Искаше ми се .. да видя едни очи , и да разбера .. .че следва нещо хубаво.
    Искаше ми се .. но уви. Такива са явно правилата , а аз ги прескочих .. Съответно бях наказан.

Не .. няма да разбете за какво пиша ..
    Не знам на колко от вас съм взел дъха до момента ... но с всяко поемане на въздух , колкото се може повече .. ме боли... болката не е остра .. и не трае дълго , но е болка.

С различна болка тази вечер ме заболя и сърцето.
    Да .. не очаквах ,че отново ще стане.
    Не тъгувах, не се замислих за нищо което да ме разстрои .. но сърцето тъгуваше , и искаше да го покаже.

Колко от вас са способни да гледат едно живо същество , и да му се радват ... без значение от времето , но с всеки поглед да му се радваш .. в последствие да го гледаш , и да тъгуваш .. докато не спреш да го гледаш.

Близка история , до това което искам да кажа , е това което се случи тази вечер.

Привъзах се .. прекарах 2 месеца в гледане на това същество. Гледах , радвах се .. усмихвах се.
    От щастие плачех .. просто се сещах , че рано или късно ще последва раздяла.
    Колкото и да гледаш нещо .. ако е ясно , че ще се случи каквото и да е .. няма да го промениш.

Факт ..

Някои може би се сещат за какво говоря .. може би някой познат.

Просто .. скоро ще подаряваме още едно от котетата , които мисля , че около 2 месеца вече гледаме ..
    Да гледаш нещо .. от самото начало , до Самия край .. удоволствие е , може да те кара да се усмихваш ..
    Но да го загубиш ..

Какво става , след като загубиш нещо толкова мило .. нещо което .. Обичаш.
    Какво става , след като всичко свърши ?

"Продължаваш напред"

Не.
    А я пък ти как па няма да продължавам.Всеки трябва да гледа напред,а не какво му е станало в тъпата връзка (така предполагам щот повече такива пишат така).Иначе добре замислено
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

A zashto izobshto triabva da go davate? Zapazi go,gledai si go i ne prejiviavai otnovo takiva pernishki tragedii..
    .. Mi-au !

Град
    Цитирай Първоначално написано от Yahoo ,, !
    A zashto izobshto triabva da go davate? Zapazi go,gledai si go i ne prejiviavai otnovo takiva pernishki tragedii..
    Пернишки трагедии.
    Обичам си котето .. :S
    Да гледаш и ти нещо почти 2 месеца , и да го дадеш накрая ..
    Изобщо не исках да става така ,още от началото ми беше ясно обаче , че така ще стане ..
    С всеки изминал ден , докато се учеха да играят .. усещах края и ставаше все по тежко.
    1 от 4 замина
    1 замина за винаги.

btw намерих нещо интересно в нета

Любовта е отдаване и ако наистина обичаш някого,ти би направил всичко за него,дори да рискуваш собственото си щастие!Защото истинската любов е способността да обичаш , дори без да бъдеш обичан.
    Благодаря Ви за коментарите.

Още съжелявам .. загубих Котето , което харесвах най-много.
    В такива вечери се сещам колко ми беше весело .. макар и за .. 2 месеца.

moje bi si prekaleno chuvstvitelen,koeto ne e losho,no moje da ti izigrae losha shega v jivota Znam kakvo e da zagubish kote, men kotkite sa mi nai goliamata strast.. moita kotka e rajdala "milioni" pyti i znam kolko e iako da si imash malki kotencaaa Mnogo sa milichki i sladki! Mi zapazi si niakoe drugo i si go gledai! Niama NAI sladko kote,vsichkite sa sladki! Aide i da gi namachkash i ot mene
    .. Mi-au !

Град
    Цитирай Първоначално написано от Yahoo ,, !
    moje bi si prekaleno chuvstvitelen,koeto ne e losho,no moje da ti izigrae losha shega v jivota Znam kakvo e da zagubish kote, men kotkite sa mi nai goliamata strast.. moita kotka e rajdala "milioni" pyti i znam kolko e iako da si imash malki kotencaaa Mnogo sa milichki i sladki! Mi zapazi si niakoe drugo i si go gledai! Niama NAI sladko kote,vsichkite sa sladki! Aide i da gi namachkash i ot mene
    Всичко това е една метафора до едни моменти ..
    Няма как да го разбереш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си