- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да и кажа ли ?
Напих момичето и се възползвах от нея.Кажете как да постъпя:
Да и кажа ли какво направих ??
Или да си замълча като канален мишок...?
Замълчи си като канален мишок!
Зависи и от момичето откъде се познавате ... отколко време ,приятели ли сте или просто сте се видели ... тя помни ли,колко пияна е била ,защото може и тя да си го е просила ...абее ние неможем да ти кажем в крайна сметка ако и кажеш забрай за неяпросто нещата трудни ще са по старому пич сру за др път си имай едно наум
![]()
абе то бива прост народ бива ама тва ве4е е мн...
ми просто и кажи и бегай дале4е...1то което е ти едва ли ше можеш да погледнеш ве4е в о4ите...2рото по добре не и се мяркай пове4е![]()
![]()
![]()
![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
познаваме се от преди,тя ме харесваше,но аз тогава си имах аверка.Срещнахме се на купон и се получи това нещо от което ме срам.Искам да и кажа но просто нямам смелост незнам просто....
МмМм сладур това определено не е много приятно ...най-добре и кажи,но непредставяй нещата точно така ..и повтори няколко пъти,че се извиняваш,а и не на последно място недей да го разказваш много много ,че си нямаш ни най-малка идея какво име можеш да и лепнеш...аз съм твърдо за това,че тя трябва да бъде информирана ...презерватив ползва ли поне ...Първоначално написано от м0рЯк-
мерси angel_love утре ще и кажа.Аз сега немога да заспя само за това мисля.Изполвах кондом.. Но ме е яд,че го направих по този начин.. Правил съм сех и с други момичета,но просто неуспях да устоя..
е поне това е добре значи ако не друго няма да се притесняваш от болести и прочие ... аа изпитваш ли нещо към нея ,4е така ми се стори ..? хайде сладур много успехчета и дано всичко мине наред ще стискаме палциПървоначално написано от м0рЯк-
![]()
Ti lud li si ve? Kvo losho si napravil. Ako ne gi napivash ot vreme na vreme te dori nqma da razberat, che im se pravi kefa.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ти си ебати загорелия тип, щом си позволяваш подобни изпълнения
Как може да постъпиш така долно?
стига сте нападали момчето ! навсеки може да му се случи такова нещо а и алкохола на никого непрощава, едва ли и той е бил трезвеник ,и да го съдите свършен факт е в крайна сметка ,а и той като гледам не е много доволен от стореното и темата не е пусната ,за да се хвали а за да помоли за съвет !
кажи и !обясни и колко си прост и плиткоумен
разбира се за финал .. може да добавиш че няма да се повтори .. до другия път разбира се
и така .. аз така бих сторил човече )
![]()
no such movies
"напих" как ти звучи а ?Първоначално написано от angel_love_
ЕмИии поне си признава ...и СЪЖАЛЯВА ! дайте му съвет по темата , а личното мнение може да си го запазите ...Първоначално написано от Yallama
хубу по темата да не НАПИВА никого повечеПървоначално написано от angel_love_
ПИЯН НАПИТ и ЗАЛЯН не са оправдания за нищо драги зрители .. никви съвети .. грешка - човешка![]()
no such movies
Ти гледай баща и да не го напий за да върне жеста...Първоначално написано от Spider4eto
![]()
засега ...Първоначално написано от PsychoHoliday
![]()
за сега за тогас .. the only thing to fear is running out of beerсамо бира пиииим
![]()