.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Да и кажа ли ?

Напих момичето и се възползвах от нея.Кажете как да постъпя:
    Да и кажа ли какво направих ??
    Или да си замълча като канален мишок...?

Замълчи си като канален мишок !

Иде ми да се изплюя върху теб !

Зависи и от момичето откъде се познавате ... отколко време ,приятели ли сте или просто сте се видели ... тя помни ли,колко пияна е била ,защото може и тя да си го е просила ...абее ние неможем да ти кажем в крайна сметка ако и кажеш забрай за нея просто нещата трудни ще са по старому пич сру за др път си имай едно наум

абе то бива прост народ бива ама тва ве4е е мн...

ми просто и кажи и бегай дале4е...1то което е ти едва ли ше можеш да погледнеш ве4е в о4ите...2рото по добре не и се мяркай пове4е

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

познаваме се от преди,тя ме харесваше,но аз тогава си имах аверка.Срещнахме се на купон и се получи това нещо от което ме срам.Искам да и кажа но просто нямам смелост незнам просто....

Цитирай Първоначално написано от м0рЯк-
    познаваме се от преди,тя ме харесваше,но аз тогава си имах аверка.Срещнахме се на купон и се получи това нещо от което ме срам.Искам да и кажа но просто нямам смелост незнам просто....
    МмМм сладур това определено не е много приятно ...най-добре и кажи,но непредставяй нещата точно така ..и повтори няколко пъти,че се извиняваш,а и не на последно място недей да го разказваш много много ,че си нямаш ни най-малка идея какво име можеш да и лепнеш...аз съм твърдо за това,че тя трябва да бъде информирана ...презерватив ползва ли поне ...

мерси angel_love утре ще и кажа.Аз сега немога да заспя само за това мисля.Изполвах кондом.. Но ме е яд,че го направих по този начин.. Правил съм сех и с други момичета,но просто неуспях да устоя..

Цитирай Първоначално написано от м0рЯк-
    мерси angel_love утре ще и кажа.Аз сега немога да заспя само за това мисля.Изполвах кондом.. Но ме е яд,че го направих по този начин.. Правил съм сех и с други момичета,но просто неуспях да устоя..
    е поне това е добре значи ако не друго няма да се притесняваш от болести и прочие ... аа изпитваш ли нещо към нея ,4е така ми се стори ..? хайде сладур много успехчета и дано всичко мине наред ще стискаме палци

Мега фен Аватара на amatorium
    Ti lud li si ve? Kvo losho si napravil. Ako ne gi napivash ot vreme na vreme te dori nqma da razberat, che im se pravi kefa.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    в куза :)
    ти си ебати загорелия тип, щом си позволяваш подобни изпълнения

Град
    Etropole
    tc tc tc Typan !!!
    Auspuh ...!!!

Как може да постъпиш така долно?

стига сте нападали момчето ! навсеки може да му се случи такова нещо а и алкохола на никого непрощава, едва ли и той е бил трезвеник ,и да го съдите свършен факт е в крайна сметка ,а и той като гледам не е много доволен от стореното и темата не е пусната ,за да се хвали а за да помоли за съвет !

кажи и ! обясни и колко си прост и плиткоумен разбира се за финал .. може да добавиш че няма да се повтори .. до другия път разбира се и така .. аз така бих сторил човече )
    no such movies

Град
    Цитирай Първоначално написано от angel_love_
    стига сте нападали момчето ! навсеки може да му се случи такова нещо а и алкохола на никого непрощава, едва ли и той е бил трезвеник ,и да го съдите свършен факт е в крайна сметка ,а и той като гледам не е много доволен от стореното и темата не е пусната ,за да се хвали а за да помоли за съвет !
    "напих" как ти звучи а ?

Цитирай Първоначално написано от Yallama
    "напих" как ти звучи а ?
    ЕмИии поне си признава ...и СЪЖАЛЯВА ! дайте му съвет по темата , а личното мнение може да си го запазите ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    "напих" как ти звучи а ?
    ЕмИии поне си признава ...и СЪЖАЛЯВА ! дайте му съвет по темата , а личното мнение може да си го запазите ...
    хубу по темата да не НАПИВА никого повече

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Пак я напий

ПИЯН НАПИТ и ЗАЛЯН не са оправдания за нищо драги зрители .. никви съвети .. грешка - човешка
    no such movies

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Пак я напий
    Ти гледай баща и да не го напий за да върне жеста...

той да си гледа , аз проблеми с алкохолища нямам
    no such movies

Цитирай Първоначално написано от PsychoHoliday
    той да си гледа , аз проблеми с алкохолища нямам
    засега ...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Пак я напий
    Ти гледай баща и да не го напий за да върне жеста...

за сега за тогас .. the only thing to fear is running out of beer само бира пиииим

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си