.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от angel_love_
    Цитирай Първоначално написано от PsychoHoliday
    той да си гледа , аз проблеми с алкохолища нямам
    засега ...
    ...pessimism, опитай с ... "и няма да имаш " ще има доста повече позитивни отзиви

ami takiva neshta se sluchvat... prosto i obqsni ot do i budi iskren no posle kakto i drugi kazaha zabravi za neq...

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от angel_love_
    стига сте нападали момчето ! навсеки може да му се случи такова нещо а и алкохола на никого непрощава, едва ли и той е бил трезвеник ,и да го съдите свършен факт е в крайна сметка ,а и той като гледам не е много доволен от стореното и темата не е пусната ,за да се хвали а за да помоли за съвет !
    абе кво ви става бе? ТОЯ (както той се изрази) КАНАЛЕН МИШОК е изнасилил момичето и да не го упрекваме-ти бавна ли си или кво?Ами ако и със теб някой така постъпи-дали ще даваш същите съвети а??????? Алкохола не прощавал,ами като се знае кво е леке като се напие и че не може да си контролира к**а ДА НЕ ПИЕ БЕ!!!
    БОКЛУК СИ ЗА МЕНЕ (и тва,че момичето е било пияно не означава,че е трябвало да се възползва)
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

po princip ne zashtoto moje da te zareje obache ako ti puka za neq i ako se obichate shte i kajesh no nz kak tq shte reagira razkaji po podrobno situaciqta ot kolk vreme ste zaedno kolko ste golemi kak se sluchi kakvo napravi

олее как може да прайш такива глупости не мога да разбера .. най добре и кажи колкото може по скоро

Град
    на кънда мънда в дивия
    Брао на теб, ся ш на изкефи да кайш че и презерватива се е спукал и направо ще се смея с глас на простотията и селянията ти!Ще ме изкефи и да си станал татко немога пойче

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Постъпил си ужасно грозно и неуважително спрямо момичето като си я напил и след това си се възползвал от нея!
    Толкова ли е трудно да имаш сексуален контакт с момиче в трезво състояние, горд ли се чувстваш, егото ли ти порастна, безсрамнико?!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    u nas
    ПОвечето тук проспускат един съществено важен ФАКТ. Момичето е пило, щом пие значи трябва да си знае и границата и да знае, че такива работи могат да станат когато е в нетрезво състояние, така че и тя си е виновна малко. Но наистина постъпката ти не е хубава. Ако искаш да се измъкнеш кажи й, че ти се е нахвърлила, но не си знаел колко е пияна....

Голям фен
    Град
    Лондон
    Постъпката ти е ужасна ,но пък всеки прави грешки извини се и обясни на момичето

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    И ти не си прав, ама и тя не е права! Първо не си прав, защото е адски глупаво да постъпиш така с нея. Никой ли не иска да ти върже като е трезва? Плюс това си има редица други начини, след като те е харесвала преди няма начин сега да си и напълно безразличен, дори и да го казва. Можеше просто да си поговорите, да си пуснеш чара и сигурна пак щяхте да спите. Все пак момчетата сте доста добри с думите и комплиментите, пък и жестове... Второ - Тя не е права, защото е пила толкова много. Пияно момиче е ОТВРАТИТЕЛА гледка, пък и представям си за кво количества алкохол говориме след като тя дори не си спомня нищичко... Трябва да имаш няква граница в тоя живот. И трето - не знам как ще и кажеш, защото ще е много сконфузна ситуация..в смисъл се 1 на тебе да ти кажат "Ми извинявай ама аз те напих оня ден и те нае*ах ама се извинявам много".. При всички случаи и двамата ще се почувствате кофти, но по-добре й кажи истината-има право да знае.

ПП Entel по-добре да не я лъже !! Защото все някога отнякъде ще разбере и тогава ще се почувств още по-зле.. Истината винаги е за предпочитане каквата и да е тя и колкото и да боли от нея Confused
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

пффф заради един такъв като теб изгубих девствеността си на 14 КАЖИ Й естествено

Голям фен Аватара на dantro
    Цитирай Първоначално написано от м0рЯк-
    познаваме се от преди,тя ме харесваше,но аз тогава си имах аверка.Срещнахме се на купон и се получи това нещо от което ме срам.Искам да и кажа но просто нямам смелост незнам просто....

Тя в бесъзнание ли беше като я чукаше или спеше ? ако си е била будна от какво да те е срам ? И намекни ..
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

невиждам къф е проблема ? да си е правила сметка бе секи за себе си нали така кфо е виновно момчето тя сама си носи отговорност баси хората сте

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Сигурен ли си,че тя не помни? Питай я какво си спомня от купона и й кажи,че един момент й се губи...обясни й деликатно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

еми не очите и бяха отворени,но не каза нито дума.Гледаше и мълчаше според недоумяваше какво се случва..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Щом очите са и били отворени според мен напълно си е осъзнавала какво става Просто или е пила, но не чак толкова много, или се е правела на пияна. По лични наблюдения над приятелки знам, че като се напият и се унасят, едва ли не припадат тъй че...според мен е знаела какво става и сигурно й е харесвало след като не е казала нищо. Ся тряа да е психично болна, за да стои с отворени очи и да не осъзнава кво й правят 0_o Колкото и да е ако беше толкова пияна колкото я изкара щеше да спи като пън. Мое мнение

ПП Виждали ли сте си след купона? Говорили ли сте ? Тя как се държи с тебе ?
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на amatorium
    Aide stiga ste go zaqjdali. Nishto losho ne e napravil.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    В далечината... еййй там ;]

Съдък...

Ти си едно невероятно лайно ! Събери смелост и и кажи каквото трябва да знае ! [/u]
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Да и кажа ли ?

Цитирай Първоначално написано от м0рЯк-
    Напих момичето и се възползвах от нея.Кажете как да постъпя:
    Да и кажа ли какво направих ??
    Или да си замълча като канален мишок...?
    Извинямам се, че ще ти го кажа, но ТИ СИ ПЪЛЕН ТЪПАНАР от ТАКиВА МАЛОУМНИЦИ КАТО ТЕБЕ... о не по-добре да не те обиждам повече. След тая долна постъпка ПРОЯВИ ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ към момичето и й кажи!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Поне с презерватив ли беше!!!??????

мисля че канален мишок ти подхожда много...... ама плъх по добре ми звучи някак си маи по ти подхожда пък като се съчетае и с канален пууу няма да имаш равен

Голям фен Аватара на one
    напий я пак ` и действай

ф ред ли сте ве .. по добре да не знае .. само ще се натовари .. с ненужни проблеми , според мен тря да си замалчиш. Ако и кажеш кфо печелиш освен наполовина чиста съвест .. ? Просто станалото е станало .. кфото и да кажеш няма да се промени .. ако не знае няма за кфо да се извиняваш иначе гледай да не праиш такиа загорели изцепки повече ..
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Град
    не е установено още :]]
    Ти морал имаш ли изобщо,бе?????? "или да си замълча като канален мишок" ... леле..
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Ти хвалиш ли се , или си изказваш проблема .... ?
    Кой не помни ,че са го таковали като е пил ... ?
    Колкото и да пие човек ще си спомня какво е правил ... , как ще забрави пък чак и това .... тя да не е изпаднала в кома ?
    Пък като си го направил и го кажи и толкова ... или ще се биете или ще се обичате ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си