- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да и кажа ли ?
Браво бате,а сега чувстваш ли се пич?
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
ооо ти си си мишок, но не канален а такъв, от полето
Т'ва не се ли случваше само по филмите?? Как може да я напиеш чаак толкова, че да не помни такова нещо (не е като да не помни, че си й дал вода от тоалетната), според мен се прави на ударена и я е срам.
Или... найстина не помни, ако си бил като бърз призрак/струваш ми се по-скоро бързата ръка, ама а'е.../.
Малко вероятна история, но все пак, ако е станало т'ва нещо й кажи поне да се тества за венерически.![]()
Постъпката ти е гадничка,но да ти кажа повечето ми приятелки са като тая,или се праят на пияни или се напоркват кат свине(но все пак помнят кой ги е изчукал)според мен трябва да ти е чиста съвеста,все пак те позволяват съзнателно и знаят какво правят......Колкото и да съм пила(в повечето случаи се прибирам на 4 крака) винаги помня какво е ставало и най-вече не се пускам на никой...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Аве какво го нападате само това момче,а момичето не е ли виновно то хубу че само той я минал а не 10-на.Като не може да пие да не пие алкохола не е за всеки да не и наливал със фунийка в устата.Вярно момчето има вина ама не чак толкоз![]()
+1Първоначално написано от fr3e_s7yle
И все пак незнам...аз може би щях да искам,да ми каже...
нещастник...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Разкажи какво е станало като й кажеш.![]()
Зареден с лятно настроение в България стартира уникалния проект Bux4 NET.
Bux4 NET е мястото, където гледането на реклами се превръща в печелившо забавление. Само за 30 секунди, всеки ден, разглеждаш сайтове и печелиш пари. Регистрирай се сега и ще спечелиш веднага!
Кликаш-гледаш-печелиш!
Bux4 NET – печелившото забавление!
Така е ... Но и все пак той сам си каза, че не успял да устои... Значи я е искал от много време... Сбъднала му се е мечтата на момчетоПървоначално написано от angel_love_
Пък и без т'ва сигурно никога е нямало да му пусне ... Ама се пак е гадно и тъпо...
След седмата бира всички са еднакви!
E ili se izkaza nepodgotven ili i ti si pravil taka kato tozi...4e to tva se vodi iznasilvane ako ne gre6a ?Първоначално написано от angel_love_
E tolkos li nemoja da se sdyrji6 e da eba...tctcc...
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
bate za men ti si kanalen mi6ok 6tom si go napravilПървоначално написано от м0рЯк-
![]()
Бахти ,прочетох егати заяждащите се постове.Тя сама си го е просила 100% плюс това не е била мъртво пияна ,за да го направи.
А и според мен тя си спомня ,ама си мълчи.
А просто й кажи - помниш ли какво стана и ако каже не или реагира остро ,кажи и аз не помня ,приятел ми разказа ,че сме отишли в стаята и на мен малко по-малко сега ми идват спомените...
Успех!
не ве човек и ти си бил пиян и не помниш нищо... ако се сетиш-много съжеляваш никога повече няма да пиеш и така...
Като се замисла ако се прави на надута или си мислиш че има някаква вероятност някога да ти се прави на надута.. похвали й се
Zamala4i si be ta6ak prost.Teb da te ne e ebal ludiq, ta da i kazva6 ?
Ем къде ти е бил акъла като си я праскал?
Ако си замълчиш ще се разбере от трети човек.(soon or later) И ставаш канален мишок буквално. Та ти си решаваш.
А иначе ако мога ще те удуша със собствения ти инструмент!!!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И на мЕн!!!!Първоначално написано от toni_boni
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажи й и определено не повтаряй,защото това е изключително долна постъпка.
Щом съжаляваш,браво.
Следващия път я сложи да си легне и я гушни-и тя благодарна,и на теб ще ти е по-приятно.
Ако й кажеш,може би следващия път ще се замисли и няма да предостави възможност на някой друг да повтори постъпката ти.
Кажи й,нищо,че може да ти се разсърди,до края на живота си ли искаш да те гризе съвестта??![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
ti si ni6t jal1k 4ervei kak moje da ima takiva kato teb neznam!!! o boje.... kaji i .. razkaji i kak1v ghaden mizerren pl1h si..
Аве стига сте обвинявали МОМЧЕТО. Ако някое момиче беше казало, че е изнасилило момче ще кажете ами карай те момчетата секс искат само а у.
Момичето тряя си знае границата, това че е отишло на купон не значи, че трябва да се налива като свиня. ТЯ си е виновна, пък и щом е била с отворени очи все е осъзнавала какво става.
Kato nemoje da pie taka shte e nqma da purviq nito poslednikoito nemoje da pie da ne pie
Ако си се изпразнил в нея или мислиш, че може да има някаква вероятност да е бременна, и най - вече ако вероятноста е малка и кажииии не бягай ако го направиш. Ако няма никаква вероятност се напъни и се опитай да се държиш с нея както преди случилото се ... ай успех