- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- karate-do
Ima li karatisti i ot koi klub ste ?
Auspuh ...!!!
![]()
чак 2 теми ли тряяше да пуснеш !?!??!
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Е к'во ревете толкова, бил му е бавен нета и е цъкнал 3 пъти.... пфууу... голямото чудо станало!!Първоначално написано от moncho
![]()
Horse Crazy Girl!!
am kfo mi se obesnqvash tyk ako imash mnenie po temata pishi be ..... katy ne ...Първоначално написано от moncho
Auspuh ...!!!
1во - Не се карам.. нито имам такива намерения..Първоначално написано от moncho
2ро - Като не ги е изтрил, какво толкова е станало?!![]()
Предполагам, че модераторите няма толкова да се затруднят с цъкането на 2 бутона? Големия проблем стана... хах.. айде стига толкова да не разводняваме темата![]()
Horse Crazy Girl!!
бивш - карате клуб Видин.
България над всичко!
skype acc: bgb-dead
Е добре де, каза, че без да иска го е направил!! Какво толкова е станало.....Първоначално написано от moncho
Ако всеки пуска по 3 еднакви теми - модовете ще имат повече работа или ще ви се налага да четете през 2 реда...
Пък на всеки може да се случи да сбъркааа....![]()
Horse Crazy Girl!!
Да, тренирам в клуб Каминари.
tova kade e m kaf stil ?Първоначално написано от maigeri08
Auspuh ...!!!
Киокушин - Те Ками
мания ли е , щото и на мене ми беше мерак пък почнах айкидоПървоначално написано от nasko07
I'm the ripper, the angel of death
The brutalenforcer of all divine laws
With a mystic voice in my head
I'm the ripper, the bringer of death
So you better never meet me
Because then you'll take your final breath
kikoshin e mn po dobre ot aikidoПървоначално написано от sLaY...
tva aikido spored men i izmislica.... parodiq na boino iskustvo
![]()
Auspuh ...!!!
Зле си много.Първоначално написано от LOve Fif
Аикидото си има цел, дето няма да я разбереш ти, дето само машах с ръце и крака (тренирам го, тренирам и други неща, тъйче споко). И само не ми казвай, че е пародия, щото ловя бас, че след 1 ключ ще ревеш на земята?
Да, бе, вЕрно гледам само айкидисти по MMA турнирите...
Направо са МАШИНИ![]()
xhahxha stiga ste prekazvali smeshki za tova imate aikidistite samo nqkfi naglaseni demonstaci ...Първоначално написано от Majestic12
am nqmate sastezaniq da se izqvite
pak i na putq shte trugnaehs da mi rpavish kluchove btw ot koga trenirash ?
Auspuh ...!!!
po MMA ne sam vijdal do sega aikidisПървоначално написано от Orono
do kolkoto sma zapoznat
Auspuh ...!!!
Аикидото е забранено в ММА турнирите, сети се защо.Първоначално написано от Orono
Защото няма измъкване от ключовете и направо се остава без ръка. А й трябва малко повече от това да можеш да риташ и удряш напред, за да практикуваш айкидо на ниво. Трябва да се мисли при изпълнение на техниките. А и въобще не е атрактивно, боя на ММА турнира да свърши веднага.
Лиф Фиф, айде като си толкова на зор ела да пробваме всичко ли е нагласено? Щото ловя бас, че си такова дърво , че и без да съм тренирал нищо , ще те намачкам с 1 удар.
А това за нагласените... ще кажеш , че по карате демонстраците ви не са нагласени? Да бе... И това, че имате само няколко удара в главата е също доста смешно.
А и нали знаете за тея турнири, че айкидото не е нарпавено заради това постояно да се състезават практикуващите го, развива други качества.
Тоя ороно , май те помня като човек дето преди постояно сам си противоречеше и реши да направиш кратка почивка от форума да те позабравим ли?![]()
Сещам се, щото са абсолютните смешници и ще чистят пода редовно.
Т'ва айкидо е само за геймъри и зубари нещастни, на к'ъвто ми напомняш ти.
А във форума не можех да влизам дълго време, не знам поради к'ва причина, но се радвам, че ме помниш.
http://www.youtube.com/watch?v=I7mqQIwvNC8
WTF
Доста си смешен. Ама найстина смешен.Първоначално написано от Orono
А това на клипчето, за мен повечето неща също са глупост (ки фловове и т.н.). Но всичките тенкани и иримита, са за да се научи основата. Найстина никой няма да седи и да те чака да му правиш тинкани. Но, както сенсей казва "Първо ще минеш от голямото движение, за да стигнеш до малкото", а при малките движения нещата найстина са истински и реални.В айкидото няма да получиш бързи резултати, трябват години практика, ама ти си оставаш поредния смешник.
Айкидото уж ви учи на уважение, мъдрост, самоконтрол... Теб май само на тъпотия те е научило, трол. Нашит си, загубил си си времето.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jason_Delucia
Дърпам ти сифона и ти казвам чао, айде пиши си сам, келеш. Да не ме занимаваш с твойте глупости.