Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
vamp, Alabalaportokala има нещо вярно в думите ви. Колкото и да ми е кофти да го призная...и аз предпочитам момчетата, които са глупави, самонадеяни егоцентрици през милия сладък пич, които би направил всичко за мен. Не знам защо... Може би, защото имам нужда да изпитам по-силно страстта, да ми бъде по-интересно... Не знам дали при всички момичета е така, защото е невъзможно всички да бъдем под един знаменател, но май при повечето...

Е, жалко за нас.
Знаеш ли,аз не съдя момичетата по тоя въпрос...Кой каквото си надроби това ще сърба,те хората са го казали.Иначе разбирам защо е всичко-от една страна заради тръпката и забавлението.От друга страна не всички,които се правят на лоши момчета и т.н. са наистина такива,някои са обикновени лиглъовци,загубеняци и простаци.Обаче никое момиче не е способно да направи разликата,казвате "всички мъже/момчета са еднакви",само простаците са еднакви с едни и същи простотии,между другите разликата е голяма в акъл и поведение.
Колкото по недостъпен си,толкова повече тичат след теб.Или ти си играеш с момичето или то с теб,има ли чувства става лошо...