- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой да ми обясни?!
С бившия ми приятел,с който бяхме почти 4 години заедно (3 и половина айде :P ) сега сме приятели.Той скъса с мен преди 3-4 месеца някъде.След като мина месец някъде почнахме да се виждаме често,да излизаме и явно бях разтълкувала действията му погрешно,защото го бях питала дали иска да се съберем пак.Той каза,че бил объркан и все пак взел решение,че иска да сме си добри приятели.Е приех го,малко по малко посвикнах така.Не мога да кажа,че не го обичам и,че не го ревнувам,нормално е предполагам.То не,че нашето е баш приятелство.Като се видим има моменти в които се натискаме,секс правим от време на време,ама без аз да си внушавам някакви неща.И вчера отиваме на фитнес двамата.Пред хората ме целуваше даже.След това ме накара да седнем на пейката да си поговорим.Стоели сме към 3 часа на тази пейка.Натискахме се,говорихме си.По едно време му се обади едно момиче,с което той се вижда от време на време,прави секс с нея,както и да е.Излъга я,че си е у тях,каза й,че не му се излиза и тем подобни.После на мене ми каза,че тя сигурно ще иска да правят секс,а на него не му се прави тази вечер.А с мене искаше.. Тей де...друго ми направи впечатление.
Започнах аз да се лигавя и му казах "Трябва да се радваш,че не съм някоя маниачка да те преследвам и всеки път като те видя да ти казвам "Моля те милооооооо нека се съберем моля теееееее нека се събереееееем"" и се правех,че плача.При което той ми казва "ти се лигавиш,ама може ако го правиш да си променя мнението и да се съберем.Хората си променят мнението." И аз ей тей ---->и стоя и се чудя какво искаше да ми каже.Може би нищо и все пак вие какво мислите?
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!