- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- много време
дабре эначи аз искам да попитам дали е нормално
![]()
значи когато ми идва всеки месец ми тече супер много и трае около 6-7 дниконсултирах се с приятелки,но на тях им трае 3-4 дни
дали трябва да се консултирам със специалист или е нормално
междудругото имам цикъл вече от около 1 година ако е от някакво эначение
![]()
Благодаря предварително![]()
Na vsqka jena i trae razlichno. Na edna poznata i trae 2 sedmici, sledovatelno 2 sedmici v menzis, 2 sedmici bez :P
милата женицаПървоначално написано от Nadelina
на мен ми трае от 7 до 8 дена.. пак си е множко... организъм!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Когато запо4на да ми идва, ми беше 7-8 дни. След 2-3 години нещо му стана и ми продължаваше 5-6 дена макс.
Сега на 4-тия ден ми е по4ти свършило.
И все пак, не го мисли. При всяка жена продължителността е разли4на.
![]()
Робинята на Quench
Ami to po princip pri vseki e razli4no.Pri nqkoi po-b1rzo se opravq pri drugi ne.Az nqmam i godina i vsi4ko ve4e e nared i mi prodaljava vinagi po 5 dni.I ti 6te se normalizira6 no moje bi maaalko po-k1sno.Spokoino.![]()
:P
spox...и на мен е така...![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
suvsem normalno e ne se pritesnqvai![]()
А един мърмот .... шоколада.... станиол.....Първоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
![]()
Различно е .. на моита хубавица и трае 4 5 дни .. при теб е по различно има момичета по 10 дни им караПървоначално написано от spongkata
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Нормално е, разбира се. При всеки е различно.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
мм не се притеснявай има момичета на които и по 10 дена им траегадно е но това си е до организъм
няма нужда да ходиш при специалисти
![]()
Ем организъм,на една моя приятелка пък и е по 15 дни и напрао полудява така че споко ,а и си още малка след няколко години тря да ти се нормализира![]()
![]()
Твоето е нормално... Спокойно.
Към момичето с приятелка с 15 дни цикъл: Момичето трябва да иде на гинеколог. Максимумът е 8 дни!
Моят е по 5-6...
Нормално е не се притеснявай ,при много жени е така![]()
Това е защото организмът ти все още се регулира. Не се притеснявай - и аз бях така първата година - траеше ми по 1 седмица (та и повече даже си спомням третият или четвъртият път като ми дойде и ми течеше повече от 2 седмици и то супер силно, отидох на лекар и ми каза, че било нормално, защото все още цикълът ми се регулирал-после всичко се оправи), сега първити 2 дни ми е силно, след това намалява и ми трае по 4 мах 5 дни. Според мен няма повод за притеснение. Ще ти мине.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Първоначално написано от Bellisima
Ми тя отиде,но и казаха че било нормално,нз![]()
![]()
При всяка жена е различно. Някои имат повече късмет от други![]()
Моят цикъл също е с такава продължителност, нормално е.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
задължително се консултирай с медицинско лице!
всяка жена е различна На мен като на ми идваше 2-3 месеца,на четвъртия идваше като за 3
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...