.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: барманът

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Правиш си среща в заведението с приятелка да речем и отиваш там малко по-рано, настаняваш се на бара... и докато си сама завързваш разговор с него.
    Кфо и пречи да отиде сама? А относно темата...хиляди пъти съм казвал нарчник за свалки няма всичко е най добре когато действаш непринудено и инстнктивно без план...въпреки че можеш да опиташ някой от жалките предложения изказани по горе...бележки телефонни номера дрън дрън готина тениска и най вероятно ще те помисля или за курва или за малоумна...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Правиш си среща в заведението с приятелка да речем и отиваш там малко по-рано, настаняваш се на бара... и докато си сама завързваш разговор с него.
    Кфо и пречи да отиде сама? А относно темата...хиляди пъти съм казвал нарчник за свалки няма всичко е най добре когато действаш непринудено и инстнктивно без план...въпреки че можеш да опиташ някой от жалките предложения изказани по горе...бележки телефонни номера дрън дрън готина тениска и най вероятно ще те помисля или за курва или за малоумна...
    Абе ние до тоалетната ходим по няколко наведнъж, ти искаш сама да отиде в заведението и да седне на бара...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Отиваш при него,поръчваш си нещо и докато ти го даде връзваш разговор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си