cqlata istoriq e takava: ot 3 meseca ne znam kyde sym...prikliu4ih 8 mese4na vryzka zaradi drugo momche koeto tolova mnogo iskah!...sybrah se s nego..skarah se s mnogo hora namrqziha me mnogo hora zaradi nego..no az bqh mnogo vliubena i ne mi pukashe osobeno..i sled 1 mesec rai toi otide na diskoteka v drug grad...s myjka kompaniq..i po ironiq na sydbata tam sre6nal bivshata si s koqto hodiha 3 godini..i se celuval s neq..na drugiq den samo mi zvynna i mi kaza 4e se vryta pri neq i ne iska da e ve4e s men..a predi tova kolko mnogo gadni raboti mi govore6e za neq..che ne mojela da se sravnqva s men..che az vyv vsi4ko sym bila pove4e ot neq!..i kakvo stana..napravo poludqh..posleden mesec mi ostava6e ot daskalo i se razbih..ne se vyrnah v rodniq mi grad mesec za da ne go vidq s neq..!hodih na diskoteki na partita ..praveh promocii iskarah mn hubavi pari..no prez cqloto vreme useshtah edna buca v gyrloto mi...i se pribrah pri nashte v moq si grad..i o6te 6tom se pribrah go vidqh i toi edva li ne mi padna na kolene..i me pomoli da se vyrna pri nego..che onova bilo greshka ..che ne iska da e s neq..prosto se bil qdosal che 6te pravq promocii v noshten klub..i nz si o6te kakvo..edinstveniq na4in da mu prostq be6e da otidem pri vyprosnata mu bivsha priqtelka i toi da kaja pred neq 4e iska men...i nai-interesnoto e 4e go napravi..i az se vyrnah pri nego..no ve4e ne e sy6toto..tolova revnost v edin 4ovek ne bqh vijdala..toi me narani a az ni6to ne sym mu kazala za tova ...a toi samo me kritikuva..zashto tova sym pravila zashto onova...ne mi dava da nosq poli i vsi4ko ostanalo koeto me ragolva..napravo mi e koshmar..postoqnno mi se syrdi i reve kolko mn me obi4a...a v sy6toto vreme me naranqva s negovite hockaniq..prosto nz kvo pravq i v kakvo se zabyrkah