- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С две дини под мишница
Дори и да имам възможността не бих го направила
ne mi se e sly4valo![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
аз съм била с 2ма не е нищо сериозно било...накрая ги зае*ах и 2мата![]()
Трябва да си много голямо курве и да нямаш никакво самоуважение за да го направиш тва...
Пф не съм била и не искам...![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Аз не съм била с двама едновременно,дори и да имам възможност мисля,че не бих го направила.Трябва да си егати курвата да тръгнеш с двама,страшно подло и неуважително и към двамата.И рано или късно се разбират тея неща,тъй че може от два стола да паднеш на земята![]()
![]()
+1 ..Първоначално написано от ma tian rui
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
За известно време се полу4и така малко преди да се разделя с бившия и да тръгна със сегашния. Имаше един период, в който поддържах някакви отношения и с двамата, въпреки 4е към бившия не изпитвах абсолютно нищо. Проблемът беше, 4е той беше много ревнив и емоционално нестабилен и аз не знаех изобщо как да отреагирам адекватно. Не казвам, 4е съм постъпила правилно, но в крайна сметка наредих нещата горе-долу добре и успях да се разделя с него без инциденти![]()
![]()
Робинята на Quench
Браво на тебПървоначално написано от besnicataa
Ако съм аз един здрав бои та другия път пак така да направиш и пак да се хвалиш
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Покрай сичките ми негативи имам едно положително качество- много съм верен.
Не изгарям от желание да съм със 4895978 едновременно...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
А кой е ял шамари???Не съм привърженик на тия методи обаче в момента в който разбера,че имам рога и приятелите ми ми се смеят и историята се е разчула,а някой се хвали,че ми е чукал гаджето...Надувам главата на момичето от шамари,изтривам я от живота и никога повече не бих я погледнал,а тоя с който ми е изневерила ще му изкарам болничен престой или ще му го върна по друг начин.Първоначално написано от H8_mE
За да не стига до такива случки:Ако не ме харесва,иска другия и т.н.,нека ми каже и да скъсаме,всеки по пътя си,но защо трябва да се гаври с чувствата ми и личността ми!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Браво. Така правят истинските "пичове" Ритат бият и тормозят жени.Първоначално написано от vamp
Ама ти не знаеше ли, че така правят истинските мъже? Еми как, то боят нанесен на жена е голямо геройство.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Първоначално написано от Wrathchild
Ще взема и аз да стана пич тогава. То не е много трудно. Тя като има ръка 4 пъти по-тънка от моята.
Ми как, нали трябва мацките да те харесват. Я виж vamp какъв плейбой е и как преди време се хвалеше, че всички готини мацки са му в краката. Взимай пример от него - купи си БМВ и бий жени.Първоначално написано от w0sh
~
+1..Първоначално написано от ss
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
аз съм бил с 2 мацки едновремено ... всичко е в начин по който ги лъжеш.... проблема е че след време сам се оплиташ във всичките си лажи даже незнаеш ден ли е? нощ ли е? и естествено от 2 стола падаш на земята и осъзнаваш че е било грешка
Имах 2 гаджета в 4 клас, които бяха най-добри приятелки..
И като първия пич си хода по коридора с двете под ръчичка..
Детска му работа - не бих го повторил, защото е тъпо..
Обичам да съм верен на една.![]()