- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мисля, че съм ясновидка
Izvinqvam se, che puskam temata tuk, prosto ne znaeh kyde da q pusna neka modovete q premestqt, kydeto precenqt.
Mislq, che sym qsnovidka hora. Shte vi razkaja nqkolko sluchaq, v koito se e proqvilo. Nikoi ne znaeshe kyde e epilatora v kyshtata, az se pribrah ot Blagoevgrad, popitaha me kyde e i otgovorih, che ne znam. Prez noshtta synuvah, che e v edin shkaf, sutrinta se sybudih, otvorih vyprosnia shkav i toi beshe tam. A mama i sestra mi go bqha tyrsili sumati vreme.... Imah izpit i ne bqh uchila, gledah si na karti i mi se padna edna tema, napisah q na carski pishtov i se padna tochno tazi tema! Vchera obache se sluchi nai frapirashtoto - otvorih telefona na edna priatelka, za da i cheta smsite, no imashe parola, popitah q kak e, no tq otkaza da kaje, izmislih si 4 cifri i se otvori vhodqshtata kutiq! Napravo onemqh...
Ima oshte neshta, koito me karat da si mislq, che ne e normalno da gi useshtam, ama se sluchvat.....
Spored vas dali e vyzmojno prosto da imam izrazeno 6-to chuvstvo? Ama chak pyk tolkova....
Темата определено не е за тук
т.1
krem4et0
mnogo ne vqrvam na tiq neshta no moje bi naistina imash 6-to chuvstvo
Първоначално написано от Nadelina
ти си малоумна![]()
Az sashto ne vqrvam, no eto, che se sluchva... Nikoga ne sym vqrvala na jeni, koito izkarvat pari, za da lyjat horata, kato im gledat na bob, karti, leqt im vosyk i t.n. No tova se sluchva s men i ne e lyja.Първоначално написано от natity
смятам,че е напълно възможно.можеш само да се радваш на дарбата си.![]()
Ти пък щот си много умен/умна...Първоначално написано от BringBackDaBeat
Наделина, според мен имаш 6-то чувство. Ако нещо такова се случи пак, разкажи ни... Препоръчвам ти и психолог (!не психиатър, не мисля, че си луда!).
чак ясновидка едва ли,според мен наистина много изразено 6то чувство
Абе да ти кажа, има нещо вярно... позната на бабата на приятеля ми един път ме хвърли не знам къде... казваше му неща за него и сестра му, свързани със здравето им, които просто нямаше от къде да знае.
Имаш силно шесто чувство, това е. Аз примерно много често като задам въпрос и отговора прозвучава в главата ми... и после се оказва, че съм права![]()
Не мисля, че е нещо неестествено, предвид, че използваме ужасно малък процент от мозъка си. Просто има хора, които могат да използват мааалко повече от капацитета, на който сме способни всички.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
мммм имам подобен "проблем" лошото при мене е че всичко сънувам и след като се събудя го помня в рамките на няколко минути...и след като се случи това което съм сънувала или кажа което съм сънувала...се едни изпадам в...ддз нещо много странно...Все едно за всички без мен времето спира и...Оффф гадно е,преди си мислех че е защото постоянно сънувах кошмари (и все още сънувам но не така често) но сега,когато не е така често..незнам от какво е....Май ще ходим до лудницата![]()
![]()
имаш 6 чувство а може би и нещо повече....![]()
c(:))))
Chi qko0o0o0o0o![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Звездите ти го говорят. :P
Първоначално написано от Чичко_Полицай
И аз за това си мислех![]()
А според мен не си нито ясновидка, нито имаш 6то чуство. Имаш просто малко повече късмет на тема 'случайни съвпадения'.
Иначе и аз трябва да се провъзглася за ясновидка, защото ги познавам всичките в Психологическата Игра (която се намира някъде другаде из тоя форум)![]()
За съжаление аз не съм никаква ясновидка.
Your pseudo sunshine I don't need.
Мии ... аиде да те питаме някви работи и да те чакаме да заспиш та да ни сануваш![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Aide kakvo te interesuva...Първоначално написано от dantro
О, то и аз значи съм. Като съм била малка( на 2-3) са ме гледали баба и дядо на село, защото наште са строила блока. Без никой да ми каже кога ще идват, аз от вечерта съм висяла на прозореца и съм ги чакала, не съм спала цяла нощ и съм усещала, когато пристигат. да не говорим колко познавам на карти......там съм доста сдобра(поне за сега рекламации нямам). Освен това сънувам пророчески сънища-виждам хора в определени ситуации (например долу на площада, жена, облечена по 1 начин и прави жест), а на другия ден виждам абсолютно същото. Сега пък сънувам кои теми ще ми се паднат на държавния. за сега 6-та и 3-та съм сънувала, ама дано този път да греша, че са отврат и дветеМъжо зо РД ми взе таро и съм решили след държавния да се науча да гледам. Тогава ще видим бива ли ме или не за врачка
![]()
Такова като 6ти чувство НЯМА. Има интуиция и опит, който ти създават осещането на 6тото чувство...Първоначално написано от Bellisima
А тая тема е маса смешна
всеки сънува пророчески сънища, малцина ги помнят...
И всеки един от нас е един малък хари потър, просто малцина от нас имат магически пръчки, а?Първоначално написано от OtherDimension
Аааа! Хари Потър, а?Първоначално написано от Majestic12
![]()
Тва са глупости. Вси4кото тва дето му викате телепатия, ясновидство, проро4ески сънища и глупости, му се вика интуиция.
![]()
Робинята на Quench
Не съм много запозната, но ясновидците нямат ли дарбата да виждат в бъдещето?!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Искаш ли да си играем с моята магическа пръчка?Първоначално написано от SINDEL
Ако тряба, ще викна алкохолиган/атакабг/некой корав кежуал, да ме ритне в главата да ми остане белег, ако тоя сегашния не те устройва, че е от лявата страна![]()
![]()
Коя тема щес е падне по теория на счетоводството през септемви на държавния изпит![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Захария 13:2
И в оня ден, казва Господ на Силите, Ще изтребя имената на идолите от земята, Та не ще се помнят вече; Тоже ще направя лъжливите пророци и нечистият дух Да се махнат от земята.
Йов 7:14
Тогава ме плашиш със сънища, И ме ужасяваш с видения;
Матей 24:11
И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина.
1 Йоаново 4:1
... не вярвайте на всеки дух, но изпитвайте духовете дали са от Бога; защото много лъжепророци излязоха по света.
вижте какв пише в библията за тези неща.Според мен е възможно, но Бог дава дарби на хора които вярват истински и не вършат простотии и живеят за него и с тези дарби вършат добро а не го правят затяхна изгода.
rock-punk i sk8 i dance N1