.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Мисля, че съм ясновидка

Izvinqvam se, che puskam temata tuk, prosto ne znaeh kyde da q pusna neka modovete q premestqt, kydeto precenqt.
    Mislq, che sym qsnovidka hora. Shte vi razkaja nqkolko sluchaq, v koito se e proqvilo. Nikoi ne znaeshe kyde e epilatora v kyshtata, az se pribrah ot Blagoevgrad, popitaha me kyde e i otgovorih, che ne znam. Prez noshtta synuvah, che e v edin shkaf, sutrinta se sybudih, otvorih vyprosnia shkav i toi beshe tam. A mama i sestra mi go bqha tyrsili sumati vreme.... Imah izpit i ne bqh uchila, gledah si na karti i mi se padna edna tema, napisah q na carski pishtov i se padna tochno tazi tema! Vchera obache se sluchi nai frapirashtoto - otvorih telefona na edna priatelka, za da i cheta smsite, no imashe parola, popitah q kak e, no tq otkaza da kaje, izmislih si 4 cifri i se otvori vhodqshtata kutiq! Napravo onemqh...
    Ima oshte neshta, koito me karat da si mislq, che ne e normalno da gi useshtam, ama se sluchvat.....
    Spored vas dali e vyzmojno prosto da imam izrazeno 6-to chuvstvo? Ama chak pyk tolkova....

Темата определено не е за тук
    т.1
    krem4et0

mnogo ne vqrvam na tiq neshta no moje bi naistina imash 6-to chuvstvo

Re: Мисля, че съм ясновидка

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Izvinqvam se, che puskam temata tuk, prosto ne znaeh kyde da q pusna neka modovete q premestqt, kydeto precenqt.
    Mislq, che sym qsnovidka hora. Shte vi razkaja nqkolko sluchaq, v koito se e proqvilo. Nikoi ne znaeshe kyde e epilatora v kyshtata, az se pribrah ot Blagoevgrad, popitaha me kyde e i otgovorih, che ne znam. Prez noshtta synuvah, che e v edin shkaf, sutrinta se sybudih, otvorih vyprosnia shkav i toi beshe tam. A mama i sestra mi go bqha tyrsili sumati vreme.... Imah izpit i ne bqh uchila, gledah si na karti i mi se padna edna tema, napisah q na carski pishtov i se padna tochno tazi tema! Vchera obache se sluchi nai frapirashtoto - otvorih telefona na edna priatelka, za da i cheta smsite, no imashe parola, popitah q kak e, no tq otkaza da kaje, izmislih si 4 cifri i se otvori vhodqshtata kutiq! Napravo onemqh...
    Ima oshte neshta, koito me karat da si mislq, che ne e normalno da gi useshtam, ama se sluchvat.....
    Spored vas dali e vyzmojno prosto da imam izrazeno 6-to chuvstvo? Ama chak pyk tolkova....

ти си малоумна

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от natity
    mnogo ne vqrvam na tiq neshta no moje bi naistina imash 6-to chuvstvo
    Az sashto ne vqrvam, no eto, che se sluchva... Nikoga ne sym vqrvala na jeni, koito izkarvat pari, za da lyjat horata, kato im gledat na bob, karti, leqt im vosyk i t.n. No tova se sluchva s men i ne e lyja.

Град
    Пловдив
    смятам,че е напълно възможно.можеш само да се радваш на дарбата си.

Цитирай Първоначално написано от BringBackDaBeat

ти си малоумна
    Ти пък щот си много умен/умна...
    Наделина, според мен имаш 6-то чувство. Ако нещо такова се случи пак, разкажи ни... Препоръчвам ти и психолог (!не психиатър, не мисля, че си луда!).

чак ясновидка едва ли,според мен наистина много изразено 6то чувство

Абе да ти кажа, има нещо вярно... позната на бабата на приятеля ми един път ме хвърли не знам къде... казваше му неща за него и сестра му, свързани със здравето им, които просто нямаше от къде да знае.
    Имаш силно шесто чувство, това е. Аз примерно много често като задам въпрос и отговора прозвучава в главата ми... и после се оказва, че съм права
    Не мисля, че е нещо неестествено, предвид, че използваме ужасно малък процент от мозъка си. Просто има хора, които могат да използват мааалко повече от капацитета, на който сме способни всички.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    мммм имам подобен "проблем" лошото при мене е че всичко сънувам и след като се събудя го помня в рамките на няколко минути...и след като се случи това което съм сънувала или кажа което съм сънувала...се едни изпадам в...ддз нещо много странно...Все едно за всички без мен времето спира и...Оффф гадно е,преди си мислех че е защото постоянно сънувах кошмари (и все още сънувам но не така често) но сега,когато не е така често..незнам от какво е....Май ще ходим до лудницата

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

имаш 6 чувство а може би и нещо повече....
    c(: ))))

Chi qko0o0o0o0o

Мега фен
    Звездите ти го говорят. :P

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Звездите ти го говорят. :P

И аз за това си мислех

А според мен не си нито ясновидка, нито имаш 6то чуство. Имаш просто малко повече късмет на тема 'случайни съвпадения'.
    Иначе и аз трябва да се провъзглася за ясновидка, защото ги познавам всичките в Психологическата Игра (която се намира някъде другаде из тоя форум)
    За съжаление аз не съм никаква ясновидка.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Голям фен Аватара на dantro
    Мии ... аиде да те питаме някви работи и да те чакаме да заспиш та да ни сануваш
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    Мии ... аиде да те питаме някви работи и да те чакаме да заспиш та да ни сануваш
    Aide kakvo te interesuva...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    О, то и аз значи съм. Като съм била малка( на 2-3) са ме гледали баба и дядо на село, защото наште са строила блока. Без никой да ми каже кога ще идват, аз от вечерта съм висяла на прозореца и съм ги чакала, не съм спала цяла нощ и съм усещала, когато пристигат. да не говорим колко познавам на карти......там съм доста сдобра(поне за сега рекламации нямам). Освен това сънувам пророчески сънища-виждам хора в определени ситуации (например долу на площада, жена, облечена по 1 начин и прави жест), а на другия ден виждам абсолютно същото. Сега пък сънувам кои теми ще ми се паднат на държавния. за сега 6-та и 3-та съм сънувала, ама дано този път да греша, че са отврат и двете Мъжо зо РД ми взе таро и съм решили след държавния да се науча да гледам. Тогава ще видим бива ли ме или не за врачка

Guest

Цитирай Първоначално написано от Bellisima
    Цитирай Първоначално написано от BringBackDaBeat

ти си малоумна
    Ти пък щот си много умен/умна...
    Наделина, според мен имаш 6-то чувство. Ако нещо такова се случи пак, разкажи ни... Препоръчвам ти и психолог (!не психиатър, не мисля, че си луда!).
    Такова като 6ти чувство НЯМА. Има интуиция и опит, който ти създават осещането на 6тото чувство...
    А тая тема е маса смешна

Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    мммм имам подобен "проблем" лошото при мене е че всичко сънувам и след като се събудя го помня в рамките на няколко минути...и след като се случи това което съм сънувала или кажа което съм сънувала...се едни изпадам в...ддз нещо много странно...Все едно за всички без мен времето спира
    Това се нарича Дежа ву

Мега фен
    Град
    Utopia..
    всеки сънува пророчески сънища, малцина ги помнят...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    И всеки един от нас е един малък хари потър, просто малцина от нас имат магически пръчки, а?

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    И всеки един от нас е един малък хари потър, просто малцина от нас имат магически пръчки, а?
    Аааа! Хари Потър, а?

Тва са глупости. Вси4кото тва дето му викате телепатия, ясновидство, проро4ески сънища и глупости, му се вика интуиция.

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не съм много запозната, но ясновидците нямат ли дарбата да виждат в бъдещето?!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Аааа! Хари Потър, а?

Тва са глупости. Вси4кото тва дето му викате телепатия, ясновидство, проро4ески сънища и глупости, му се вика интуиция.
    Искаш ли да си играем с моята магическа пръчка?
    Ако тряба, ще викна алкохолиган/атакабг/некой корав кежуал, да ме ритне в главата да ми остане белег, ако тоя сегашния не те устройва, че е от лявата страна

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Коя тема щес е падне по теория на счетоводството през септемви на държавния изпит

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Захария 13:2
    И в оня ден, казва Господ на Силите, Ще изтребя имената на идолите от земята, Та не ще се помнят вече; Тоже ще направя лъжливите пророци и нечистият дух Да се махнат от земята.

Йов 7:14
    Тогава ме плашиш със сънища, И ме ужасяваш с видения;

Матей 24:11
    И много лъжепророци ще се появят и ще заблудят мнозина.

1 Йоаново 4:1
    ... не вярвайте на всеки дух, но изпитвайте духовете дали са от Бога; защото много лъжепророци излязоха по света.

вижте какв пише в библията за тези неща.Според мен е възможно, но Бог дава дарби на хора които вярват истински и не вършат простотии и живеят за него и с тези дарби вършат добро а не го правят затяхна изгода.
    rock-punk i sk8 i dance N1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си