- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мисля, че съм ясновидка
Мисля, че ще умра от смях![]()
Vqrvam v Boga bezuslovno!Първоначално написано от rock-girl
Първоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля , че ще умра от смях...
^ Majestic12, mojesh da si spestish glupavite komentari... Umri ot smqh, ako iskash, no mojesh da se vyzdyrjish, zashtoto ako mi kajesh, che Baba Vanga naprimer ne e mojela da vijda bydeshteto i da pomaga na horata, az shte umra ot smqh...
Да си много логичен и ентелегентен(с е!!!) не е присъщо само на баба ванга.Първоначално написано от Nadelina
ама ти си мега зле, ако трябва да сме честни.
Откакто съм влизал във форума, дори със старите банати никове, все си пускала невменяеми мнения, супер глупувати и смешни.
Нищо лично де, просто си падаш доста простовата.(и грозна, кой би те взел за жена?)
Ама с тая тема изби рибата , направо 10 пъти.
Я кажи, днеска ще имали автобус в 4:15, да знам да кисна ли на спирката въобще? Няма да казвам откъде съм, нали си маса коравата ясновидка. (макар че ако не си пълен идиот можеш да видиш)
Ако ти дам една поща ще ми кажеш ли паса?
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
^ Majestic12, nqma da se hvana da se zaqjdam, prosto zashtoto e pod nivoto mi, a i sym spokoen chovek, koito ne obicha da jivee sys sporove, obicham da provokiram edinstveno. Glupavo e, ako nqkoi napada za neshto, koeto ne poznava, koeto ne useshta i ne go e dokosvalo. Osven tova ne mojesh da kajesh, che sym glupava ili pyk grozna, zashtoto ne me poznavash. Vyzdyrjai se ot podobni repliki, molq te, zashtoto pokazvash edinstveno, che imash kompleks ot neshto i se strahuvash, kogato nqkoi ne se syglasi s teb.
Имам комплекс и се страхувам от това някой да несългасен с мен?Първоначално написано от Nadelina
По-голяма глупост, дори кежуалите не могат да кажат в тема с избрано от тях име, където им е позволено да пишат каквото искат :/
Бог взел, Бог дал.
Има едно предаване по БТВ ходи там да ти се смеем.
При мен същата работа!
Вече 2 пъти намирам от раз кабела за нета на най-добрата ми приятелка! /а тя казваше, че била проверила навсякъде/
Опа..извинете, 3 пъти! На три различни места, от първия път!![]()
И аз съм ясновидка.
Сега даже се сещам за още нещо.
Преди 2 години мисля, там някъде, гледах Сървайвър Африка. Ако сте го гледали, знаете че на края остават само двама и другите /отпадналите/ ги питат по нещо преди да гласуват. Та, една жена каза на финалистите да си изберат едно число от 1 до 1000. Е, аз познах първото число.![]()
Явно ме бива и ще трябва да се замисля дали да не се захвана с карти Таро.![]()
What you give is what you get!
Да , ясновидка си . И аз съм Хармела от село Рокаджиево .... Не са ли те учили да не четеш чужди СМС-и ....![]()
Това беше първият житейски урок на мамаПървоначално написано от dark_sw
![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ne mojete li da ne me napadate?! Qvno ne, shtom povecheto ot mneniata sa napadki... I osven tova ne prochetoh smsite, zatvorih kutiqta!Първоначално написано от ju**
Наделина може да е във филма и да не е ясновидка, но ти маджестик 12, ти си жалък.. жалък си в опитите си да се заяждаш, жалък си, че навсякъде се опитваш да се правиш на интересен и да привлечеш внимание
Аз пък смятам, че всеки въздейства на заобикалящия го свят.
Или с други думи, с пожелаването си/мисълта си сами "нареждаме" нещата.
Така си еПървоначално написано от OtherDimension
Поне, аз не съм станал на 20 и кусор години и не обикалям тийн форумите, раздавайки "мъдрост" наляво и дясноНали така, мислителе?
думата "мислителе" не ми е позната
може би си имал предвид "мислителю", ако не - разясни![]()
баш па ясновидка
иначе поздравления-няма лошо да ти се случват такива работи
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
иди пусни тото, кво чакаш !?
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
\ ne vinagi rabotiПървоначално написано от OtherDimension
so sri
http://img233.imageshack.us/img233/5...9422610mm6.jpg
Това е дежа ву. Почти всички го имаме.Първоначално написано от krem4et0
Към авторката: Опитай се да доразвиеш дарбата си. Това е нещо много хубаво. И аз гледам на карти Таро и по няколко нумерологични начини, но просто за забавление.
Успех.
Кви белези бе, Majestic, душа златна?Само тва изобщо не ми стана ясно....
![]()
![]()
Робинята на Quench
Имам малка братовчедка и бях принуден да гледам Хари Потър с нея, защото не мога да си оставя всичките стърчащи кабелаци на малкото дете(имам четири 5слотови разкслонителя и имам само 3 свободни слота). Та, гледах някакъв Хитър Потър и ония пич имаше белег от лявата (май) страна...! Ха , колко съм наблюдателен!Първоначално написано от SINDEL
Фор дъ глори оф ююююююююю...
^тя е много праваПървоначално написано от be_true
не вярвам в подобни неща...поне не на повечето
ако се замислиш всичко може да има логично обяснение...за епилатора - и майка ти, и сестра ти не знаят къде е, ти сънуваш, че е в някакъв шкаф...или пък подсъзнанието ти ти напомня къде си го пъхнала последния път...
паролата на приятелката също не е особено събитие...дали пред известно време не ти е казвала пас за друго нещо и пак подсъзнанието се обажда, защото хората обикновено нямат различна парола за всяко нещо /това го правят само психопати като мен, които си забравят паролите и после ръчкат некви цифри по 2 часа/
та, за изпита се потвърждава теорията на би тру...1 тема ти се е паднала на карти, а ти си решила да направиш нея, защото си си мислела, че има най-голям шанс да се падне тя...в смисъл според 1 теория човек сам подрежда огромна част от живота си...с начина на мислене, затова е грешно да мислиш пораженчески..и затова може би и ти си вярвала, че това ще е темата...а така и се е получило
на мен ми се е случвало подобно нещо на това с темата, но не го смятам за събитие...просто стечение на обстоятелствата....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
^ Az sym si vyv Blagoevgrad, nqmam dopir do epilatora na maika mi, ne sym go slagala az tam, tq si go e pribrala i e zabravila.
A otnosno parolata - cifrite si bqha napylno proizvolni, podsyznanieto mi ne e znaelo drugite paroli na tova momiche, prosto ei taka si gi napisah....na shega!