- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мисля, че съм ясновидка
bravo na momi4eto nqma ni6to lo6o v tfa ..teq koito ne vqrvat moe prosto da zamal4at![]()
на първата страница пише друго...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Наделина, напиши някакво мъжко име, да видим дали ще познаеш как се казвам.![]()
Steel is my body and fire is my blood.
Погледнато най-обективно:
1. Отворила си си шкафа и си намерила епилатора! Е голяма работа, може би просто не са искали да търсят във вещите ти докато те е нямало.
2. Падналата ти се е същата тема - тук чиста случайност!
3. На телефона си нацъкала някаква лесна комбинация - от сорта на 2580
- уцелила си!
4то. Като си таква ясновидка - познай ми паролата, а също така ми напиши печелившите числа за тотото до края на седмицата.
![]()
Възможно е и не виждам нищо ненормалнорадвай се
И аз много пъти така съм познавала за предметите местата им и тн но си мисля че е просто 6то чувство![]()
Първоначално написано от comics
Вече много станахте тея с дарбите.
да му еба майката
лунатик из хааааааай ^_^![]()
аз пък често виждам мои познати и близки остарели с години, наслагвайки ликовете им върху ликове на случайно срещнати навън. Някои доста си приличат, хъхъ.
Авторката...хубаво. Дано продължава, за лошо или добро.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
\Първоначално написано от w0sh
/
Апък относно темата-аз незнам защо,но вярвам,че има ясновидци![]()
^ Ne vqrvam nqkoi da moje da poznae 4 cifri, syvsem proizvolni, mogat da bydat podredeni po vsevyzmojen nachin, pyk i koi znae, che sa tochno 4, moje da bydat 2 ili 3, dori 6. Sluchaino da gi naluchvash? Dobre. Syjalqvam, che sym si pomislila tolkova glupavo neshto...
стига де,не се отчайвайПървоначално написано от Nadelina
4-цифрен код,освен ако не е 0000, малко трудно да бъде налучкан...
ми случва се
ако беше тва щеше да започне от малка .. тъй че ..
ОМГ?Първоначално написано от BallFace
![]()
Хари Потър?Първоначално написано от BallFace
Абе Хари Потър...
Искам да пускам файърбол![]()
![]()
Робинята на Quench
Prekalqvash naistina... Sega sym ubedena, che sledvashtia ti post shte byde obida sreshtu men, prostashko e, da znaesh. Ne pokazvash nishto osven pretencii za visok intelekt bez pokritie i samo poshlost.Първоначално написано от Majestic12
Може![]()
Много се вживяваш.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
мисля, че това е чиста случайност..ако имаш още такива случаи разкажи, може и нещо друго да си помислим![]()
Imam oshte dosta takiva sluchai, napisala sym go i v pyrvia mi post, no mislq veche da spra da pisha v tazi tema, zashtoto bqh prekaleno opliuta.
аз не съм казала такова нещо, даже вярвам по принип в такива неща, но 3 случая не могат да докажат нищо, по-скоро случайност.Първоначално написано от Nadelina
![]()
Сериозно, ако познаеш ще ти повярвам наистина.Първоначално написано от InnocentGreed
Steel is my body and fire is my blood.
x
аь ус ефь пьтнсше
Първоначално написано от Virus_
![]()
Мама ли те научи да говориш така , когато някой те нагруби?Първоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
![]()
![]()