Izvinqvam se, che puskam temata tuk, prosto ne znaeh kyde da q pusna neka modovete q premestqt, kydeto precenqt.
Mislq, che sym qsnovidka hora. Shte vi razkaja nqkolko sluchaq, v koito se e proqvilo. Nikoi ne znaeshe kyde e epilatora v kyshtata, az se pribrah ot Blagoevgrad, popitaha me kyde e i otgovorih, che ne znam. Prez noshtta synuvah, che e v edin shkaf, sutrinta se sybudih, otvorih vyprosnia shkav i toi beshe tam. A mama i sestra mi go bqha tyrsili sumati vreme.... Imah izpit i ne bqh uchila, gledah si na karti i mi se padna edna tema, napisah q na carski pishtov i se padna tochno tazi tema! Vchera obache se sluchi nai frapirashtoto - otvorih telefona na edna priatelka, za da i cheta smsite, no imashe parola, popitah q kak e, no tq otkaza da kaje, izmislih si 4 cifri i se otvori vhodqshtata kutiq! Napravo onemqh...
Ima oshte neshta, koito me karat da si mislq, che ne e normalno da gi useshtam, ama se sluchvat.....
Spored vas dali e vyzmojno prosto da imam izrazeno 6-to chuvstvo? Ama chak pyk tolkova....