Цитирай Първоначално написано от be_true
Аз пък смятам, че всеки въздейства на заобикалящия го свят.
Или с други думи, с пожелаването си/мисълта си сами "нареждаме" нещата.
^тя е много права

не вярвам в подобни неща...поне не на повечето

ако се замислиш всичко може да има логично обяснение...за епилатора - и майка ти, и сестра ти не знаят къде е, ти сънуваш, че е в някакъв шкаф...или пък подсъзнанието ти ти напомня къде си го пъхнала последния път...

паролата на приятелката също не е особено събитие...дали пред известно време не ти е казвала пас за друго нещо и пак подсъзнанието се обажда, защото хората обикновено нямат различна парола за всяко нещо /това го правят само психопати като мен, които си забравят паролите и после ръчкат некви цифри по 2 часа/

та, за изпита се потвърждава теорията на би тру...1 тема ти се е паднала на карти, а ти си решила да направиш нея, защото си си мислела, че има най-голям шанс да се падне тя...в смисъл според 1 теория човек сам подрежда огромна част от живота си...с начина на мислене, затова е грешно да мислиш пораженчески..и затова може би и ти си вярвала, че това ще е темата...а така и се е получило

на мен ми се е случвало подобно нещо на това с темата, но не го смятам за събитие...просто стечение на обстоятелствата....