.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на japixloops

Изпотяват ми се ...

сутрин ставам , в 9:30-40 и отивам да спортувам

и докато спортувам не забелязвам нищо , след тренировката като тръгна да се прибирам

са ми изпотени гащите отзад , не много да тече вода но все пак ако бяха черни щеше да се вижда

има ли нещо с което да се намали изпотяването ?

п.с. става само когато спортувам
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Kakvo ti prechi da sa izpoteni, nali veche se pribirash i shte gi smenish?

ами да не стане някой път , отивам на кафе и стане нещо та се изиска повече физическа дейност и се изпотя ?

Ще ме бъде срам да ми е мокро дупето

boje.. ami nali sportuva6. 4ovek kato sportuva se izpotqva.. koi pove4e koi po malko.. i na men mi se e slu4valo kato hodq da bqgam i da se izpotqvam..... vse pak bqgam.... zalepva mi ancunga na zadnika i po krakata.... normalno e da se izpotqva6.. ama ne mi e qsno ti primerno sled kato si hodil da trenira6 na kafe li hodi6 vednaga????? poten i mrusen.. zasrami se...!!!!
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Цитирай Първоначално написано от dimanushka
    boje.. ami nali sportuva6. 4ovek kato sportuva se izpotqva.. koi pove4e koi po malko.. i na men mi se e slu4valo kato hodq da bqgam i da se izpotqvam..... vse pak bqgam.... zalepva mi ancunga na zadnika i po krakata.... normalno e da se izpotqva6.. ama ne mi e qsno ti primerno sled kato si hodil da trenira6 na kafe li hodi6 vednaga????? poten i mrusen.. zasrami se...!!!!
    +1

Цитирай Първоначално написано от death_wish_
    Цитирай Първоначално написано от dimanushka
    +1
    +1000000000
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

опс не схванахте , веднага като се прибера отивам на плаж след като ям разбира се

но ако не ходя на плаж се купя . не мога да седя потен

и вечер като ходя на кафе , следобед при температура 50* просто няма да изляза . Вечер , като излезна официално облечен , изтупан и примерно тичан по някаква странна причина и ми се изпоти гъза

това беше разкодирано ^

Абсолютно нормално е в тея жеги,особено при момчетата.няма никакж проблем,просто носи по леко памучно бельо,което не ти спарва. Памука изсъхва по-лесно,затова ти го препоръчвам.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си