- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подарък
скоро става година и половина откакто сме с приятеля ми ...още не съм сигурна какво да му подаря ... не искам да е нещо скъпо ... искам по скоро да е нещо символично...нещо,което да показва колко го обичам/не че той не го знае но../искам да е нещо което много ще му хареса .... очаквам предложения от по опитните с дълги връзки ... просто незнам точно какво се подарява по такъв повод...не искам да е нещо банално от рода на парфюм,сребро,сувенир,дрех ...
Em mojesh da otidesh da kupish edno syrce da go zakarash na shivach i tam da brodirat na syrceto na dvamaat imenata i tam da pishe edi koi si toest ti love edi koi si toest toi staava mn qko i ne izliza koi znai kolko skypo na edna fr i izleze kam 10 lv brodiraneto i nz se pak kolko golqmo 6te e i syrceto koeto 6te izberesh ;]![]()
Ти сама незнаеш какво искаш неискаш парфюм,сребро,сувенир,дрех а какво друго ти остава не скъпо ?Първоначално написано от indecent
Кофичкаи лъжичка .. да си играе на пясачника .. или пък камионче![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Значи купуват един бял чаршав или син каф искаш свят... взимаш ваши снимки слагаш си ги на Flashkata ако имаш такава ако не става да ги запишеш на CD диск отиваш в някое фото (мисля че беше) или по специални магазини ли ебали го... и да ти отпечатат снимките на чаршава и ставата като албум...Имаи в напредвит че е многос скъпо това... само за 1 снимка е 9-10 лв
Друго .. същата работа само, че на тениска с ваша снимка.... (10лв)
Друго... вземи текстлни БОЙ (че маркерите са по смотани и се трият по бързо) и на тениска... може й друго.. му надраскай нещичко (10-13лв)
Друго... отиваш в фото в което правят от снимка/и пъзел (малко детстки но е оригинално) (10лв)
Друго... пак ваша снимка но ви я правят в едно като по дебело стакло и ... с не знам точно как... но изливат ватре вашата снимка и е яко...
Деа няям снимка да ти покажа как... става нагледно(12лв)
Друго... което е супер лесно е са се сетих... ваша пак снимка асмо че я правиш в по голям размер(това може да е като допълнение към някой друг подарак, иначе може да ти изглежда малко... ) (5лв-7лв)
УСПЕХ!![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
А защо да не е нещо,което той харесва?На което ще се изкефи и зарадва супер много...някаква малко негова мания.сигурно има нещо такова.Е,примерно,ако е луд по колите,може да му намериш някаква симпатична количка и защо не да има и имената ви по вратите...знам ли...може да е тъпо,но това ми хрумна![]()
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Няма проблем, дано да ти свърши работа![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
1-Сребърна гривна , на която отзад да пише ''обичам те''
2- чаша с вашата снимка
3- торта на която да пише ''обичам те....''
4-има едни интерестни кутийки във формата на сърце , в който има нна 100 листчета ''обичам те'' на различни езици и в нея слагаш и шоколадчета ''mercy'' и можеш да напишеш ''Мерси е моето благоратя, че имам теБ''
Ми аз на моя му подарих една кутийка, в която бях написала 100 и кусор причини, поради които го обичам, подарявала съм му и наша снимка в дървена рамка и отгоре гравирано обичам те
Впрочем се пише БОИ с И а не с Й, тъй като се променя целият смисъл на думата. Аз за текстилен бой не съм чувала, знам за юмручен примерно, но...Първоначално написано от cS_LaMeRkA
Както и да е. Може да му направиш примерно албум с ваши снимки. Примерно имаше едно време (не знам сега) имаше едни листа точно за албуми със снимки - картонени с прозрачно като фолио отгоре и се слагаше снимката и се покриваше с това прозрачното... а самите албуми за тези листа бяха като класьори, ти можеш да вземеш обикновен бял класьор, който да украсиш сама.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
подари му тройка с някоя мацка и теб!Първоначално написано от indecent
Тц..нещо не ми се връзва..С един човек си година и половина и питаш напълно непознати какво да му вземеш..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Първоначално написано от cS_LaMeRkA
damz mejdy dryg0t0 [redl0jeniqta sa n0gy yriginalnii...)
ми земи една рамка за снимка и вътре напиши нещо оригинално по интересен начин(напр ако беше само фр туй е яко "когато си затънал до гуша в крокодили значи е дошъл първият ден от остатъка на живота ти") друг вариант е нещо свързано с интересите му ако има такива и т н според мен е глупаво за нещо с имената непременно![]()
Как броиш дните сякаш е някакво временно проклятие.Първоначално написано от indecent
![]()
Иначе може да е някаква романтична вечер.Не е задължително да е вечеря.Например си намираш някакво супер романтично местенце където не сте ходили.Ако и той те обича едва ли ще се интересува от това дали изобщо си му взела нещо.
Сещам се и че можеш да намериш във вас някакви червени парцали, различно по цвят и тъкан и да ги зашиеш във формата на сърце и да го напълниш с памук.Мисля че ще стане нещо сладко, пухкаво и от сърце.![]()
be vie mislite li si 4e mom4etata se kefqt na snim4ici i razni dr ligavi ne6tica.. ne 4e nqma da se izkefqt 4e tolkova mn si se postarala ama... po dobre si pomisli kakvi interesi ima mojebi nqkoq negova lubima grupa ili ne6ty koeto go int nego... 6tot nada li si me4taq za sar4ica ili pone taka mislq az
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
a priqtelq ti,kakvo sly6a/kakva myzika/??ili trenira li ne6o/nqkakuv sport/?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
a priqtelq ti,kakvo sly6a/kakva myzika/??ili trenira li ne6o/nqkakuv sport/?
mmm snimka v ramka,moje6 da my zemi6 nqkoi diskk na negova lubima grypa,ako estt ima,drygo ne mi hrymvaПървоначално написано от indecent