.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: подарък

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Тц..нещо не ми се връзва..С един човек си година и половина и питаш напълно непознати какво да му вземеш..
    +1
    @ B3B0K: Не си прав/-а, напротив - момчетата се радват на именно тези подаръци, защото всеки човек има сантиментална част у себе си, дори да не я показва.
    @ cS_LaMeRkA: Прекрасни предложения!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За 1 тгодина и половина, аз му подарих първата свирка в живота му.......не бяхме правили още секс, а той на мен-нищо. но подарък за половинки, за месеци, за дни е тъпо. Наслаждавай се на времето, с него, а не брой. Да речем всяка годишнина (без 1-вата де) с него си измисляме нещо, събираме пари, скокваме нанякъде. Нека да ни остане спомена, че този ден сме били заедно, че сме видяли нещо ново, а не че ми еу купил зайче, а аз на него-парфюм. А иначе за 3-тата годиншнина ( предната вечер де) му подарих припадък По-незабравимо преживяване-здраве му кажи. както си ме изпраща, припадам пред входа.........Мисълта ми е, че подаръците минават и заминават, но спомените за нещо вълнуващо-остават. Подари му спомен!

mersi za predlojeniqta ... imam oshte malko vreme za razmisyl - do vtornik /togava mislq da kupq podaryka/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си