- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подарък
+1Първоначално написано от gangstata
@ B3B0K: Не си прав/-а, напротив - момчетата се радват на именно тези подаръци, защото всеки човек има сантиментална част у себе си, дори да не я показва.
@ cS_LaMeRkA: Прекрасни предложения!![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
За 1 тгодина и половина, аз му подарих първата свирка в живота му.......не бяхме правили още секс, а той на мен-нищо. но подарък за половинки, за месеци, за дни е тъпо. Наслаждавай се на времето, с него, а не брой. Да речем всяка годишнина (без 1-вата де) с него си измисляме нещо, събираме пари, скокваме нанякъде. Нека да ни остане спомена, че този ден сме били заедно, че сме видяли нещо ново, а не че ми еу купил зайче, а аз на него-парфюм. А иначе за 3-тата годиншнина ( предната вечер де) му подарих припадъкПо-незабравимо преживяване-здраве му кажи. както си ме изпраща, припадам пред входа.........Мисълта ми е, че подаръците минават и заминават, но спомените за нещо вълнуващо-остават. Подари му спомен!