- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как може бе?!?!?!
Първоначално написано от MusicIsTheKey
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JIVA DA NE BQH JIVA SAM !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
офффф,еми така е ,мн късно си разбрал 4е от любовта боли и то мн![]()
и не е 4есно да нари4аш вси4ки моми4ета тъпи путки и т.н. в крайна сметка и твойто моми4е не е виновно 4е е влюбена в пове4е от 1 мом4е.на мн хора се слу4ва.не си 1-я нито последния.продължаваш напред и някой ден ще се влюбиш пак и ще бъдеш щастлив.ама не си го изкарвай на др моми4ета щот те нямат нищо общо и представи си кво ще стане-ти нараняваш някоя и тя по4ва да отмъщава на мом4етата,тея мом4ета които е наранила по4ват да отмъщават на моми4етата и накрая кво става-няма любов,няма живот...и света свършва
Човек(авторе),прочетах ти темата току що.Мислех че наистина не са останали такива момчета.А аз съм от тези момичета.Които искат и си търсят момче,точно като теб,което ще обича не 2 седмици като при всички,а просто...наистина обич.И може би,вие както и ние сме останали много малко на този свят.Всички са завладени от модата-виж->харесай->е*и.Човек,просто ти се възхищавам.Недей да променяш характера си,ще дойде момиче точно каквото искаш.Успех!
ПС- от кой град си ?
Да бе вие всички сте по на 16 и всички знаете кво искате.. дразните се като ви слагат под общ знаменател и си мислите че сте перфектни..![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Първоначално написано от LoVeIsGoNe
Мозък, МюзикИсДъКий се шегува. Бива ли да си толкова проста?
ами да оставим момчето да си излива яда,пък дано му стане по-добревинаги хората страдат,но когато обвиняват някого,обвиняват първо другите..... знам,че може и тя да е виновна,но не знам точно как стоят нещата,едва ли й е било толкова лесно да ти разбие сърцето.поне по твоя разказ си мисля,че не е К***А...ама ти явно много си й насъбрал
![]()
someone else...
Пф най-много мразя някой да слага всички ни под общ знаменател. С много бил ходил... е извинявай ама колкото и да са много не си ходил с всички за да знаеш какви сме всички. Да, вярно е че има много "тъпи путки" но не всички сме такива, това че ти не си случил незначи че всички сме еднакви![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
hahah da ne bi tyky 6to da spa s poslednoto momi4e na sveta... moje6 da kaje6 vsi4ki sa ednakvi kogato si minal prez vsi4ki... bil s 10 momi4eta vse tapi kurvi i ve4e kazva6 vsi4ki sa ednakvi... a 6to ne proveri6 nqkude kolko sa horata na toq svqt... kolko sa jenite i kolko sa mujete.. sas sigurnost jenite ne sa 10!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ее добре де прецаквали са те много пъти ... бил си с много момичета .... ама едва ли си ги минал абсолютно всичките .... и аз съм на мнението ... че момичетата са големи путки
ама не всички
само повечето са такива но имай малко търпение ... скоро ще намериш момичето за теб .... и аз да си призная правя и говора едни
когат ме прецакат ... почвам да викам че всички са такива еднакви ... но не е така .... има си ги и изключенията .... просто изчакай... защото –->
"Всичко идва навреме за този, който умее да чака!"
![]()
Пожелавам ти скоро да намериш твойто момиче .... и да разбереш колко си гришил като си говорил за всички момичета по един и същи начин ...![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
да не би да си ходил с всички моми4ета на планетата, че да знаеш, че всички са еднакви? по тая логика, мен ако някое момче ме нарани, аз трябва да почна да отмъщавам на абсолютно всички останали момчета, които по никакъв начин не са ме наранили, само заради някъв путьо.с тъпата си тема само показваш колко ''недорасъл'' всъщност си самият ти.
Офффф аре стига с тия теми бе.Прочетох първите 2 изречения и ми бяха достатъчни![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Да бе наранявали са ме много пъти!За втори път ми се случва!И колко съм изчукал е друг въпрос!!!Не говорих за курви като това само да се ебе с всеки!За мен курва е да си и с двама!!!Не ми пука дали се е ебе с тях или не!!!А това,че ще си отмъщавам го казах просто защото бях ядосан(не че още не го мисля),но не мисля да отгововарям на простотията с простотия!Но няма повече да се привързвам към момиче!!!Не искам винаги ще те прецака!!!А пък четете малко!!!!Казах,че и аз понзавам момичета,които са свясни,но като за приятелки!!!И ви казах,че не съм бил с всички момичета нито от моя град,нито в света и ви казах,че са ми достатъчни с тези които съм бил да си направя изводи!!!
Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!