Хаха аз тогава знаех,какво исках!Това ви обяснявам,исках да съм с другото момиче и това направих тогава!Казах ви просто,че не съм бил щастлив с нея и че просто съм се чувствал добре с това момиче!Беше различно!Това,че се осъзнах навреме и разбрах,какво съм изпуснал е друго!!!А колкото до излизането с всички момичета...Не не съм излязал с всички,но с достатъчно за да си направя изводите!Да може да сте прави,че не всички сте такива и аз имам добри приятлки,но ако тръгна с някоя от тях пак ще се окаже поредния боклук!!!Може би съм толкова наранен,защото за пръв път осетих истинската любов,може да намразя момичето,но колкото и да ме боли и да не искам да си го призная,Тя беше тази,която ми показа,какво е истинската любов и обич,какво е една истинска връзка,макар за кратко!Защото до преди това аз си бях поредното женкарче,което не не му пукаше за нищо и за никой!И сега ще ви кажа нещо,което сигурно повечето момичета искате да чуете!!!Да!Хубавите момчета,всички сме едни и същи,както и хубавите момичета!!!Просто в един момент,когато усетим любовта ние се променяме коренно,превръщаме се в нещо,което даже не сме си и мислили,че може да бъдем и за какво?!За някво тъпо момиче!А вие ставате поредната тъпа кучка!!!Защото аз до сега не съм чул от курвичка някоя да стане свясна!Поне до сега не съм!!!