.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

С приятелката ми харесваме едно и също момче

Така. Моята история набързо. Харесвам едно момче. Но една моя приятелка също го харесва, а тя незнае, че и аз го харесвам. Тя казва, че се харесвали взаимно, но аз съм го забелязала да проявява интерес и към мен. Дори веднъж ме беше поздравил - целия стана червен, усмихна ми се адски сладко и една бивша приятелка, с която бях, дори ми каза че очите му светнали и изобщо държанието му е било странно(тя незнаеше, че го харесвам).
    Нито аз, нито другото момиче което го харесва не го познаваме лично. И аз вече незнам какво да мисля. Само да отбележа че тая моя приятелка има големия навик да си харесва и да сваля момчета, които и аз харесвам, а веднъж се бях изтървала пред нея за това момче, но незнам дали го е приела насериозно.
    Също така това момче гледам, че мн флиртува с готини КАКИЧКИ из разни сайтове за запознанства.
    Разума ми казва, че е най добре да се отказа от него, но от друга страна сякаш сърцето ми ми казва, да се боря и да не се оставам.

Кажете според вас какво да правя... и да спомена, че с това момиче и да се скараме за момче, за мен няма да е особена загуба, тъй като я разбрах що за приятелка е.

Знам, че историята е леко лапешка, но за мен има голямо значение.

т.7
    krem4et0

абе аз не мога да харесам някое мом4е без да го познавам ли4но и не ги разбирам тия твойте работи ако мом4ето те харесва остави го да направи 1-та кра4ка-ако я направи хващай го,ако не-остави го

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    абе аз не мога да харесам някое мом4е без да го познавам ли4но и не ги разбирам тия твойте работи ако мом4ето те харесва остави го да направи 1-та кра4ка-ако я направи хващай го,ако не-остави го
    Той е много срамежлив. Пък и ме е страх примерно ако ме харесва и аз почна да се прая на недостъпна той да не си каже: я тя май нещо даже не ме забелязва. я да се фана с приятелката й...

А колкото до харесването без запознаване. Ми то даже не е точно харесване, ами вид привличане. Просто ми е направил мн хубаво впечатление и така.

Не мога да ти помогна много, защото и аз съм в същата ситуация, но без френдка (останалото с мацките и погледи, при мен и флиртчета си ги има). Аз ще сеопитам да си "взема" момчето, същото можеш да направиш и ти след като приателката ти не е истинска фр.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Повече от фен Аватара на suantito
    земи го попитай това момче че имаш някакви симпатии към него и излесте да се попознаете пак то ще си покаже

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Ами поговорете с твоята приятелка за него. Или едната да отстъпи или и двете се борете за него, пък той да избира ако иска.
    А колкото до него-запознай се първа ако искаш, размени скайпове и то така се почва, но не се вманиячавай много и постоянно да му пишеш първа и т.н. И запомни, че момчетата не харесват лесните момичета. Айде миличка УСПЕХЧЕТА!!!!

Голям фен
    Оффф аман от такива "приятелки"Имала съм такива,които като видят,че момчето не ги харесва и ходят да му се натискат само за да докажат,че са нещо повече отприятелката си...Пълна мизерия,въобще,зарежи я тая и покажи на момчето ,че го харесваш
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

smelo napred.. navremeto haresvah super mnogo edno mom4e mnogo ob6it poznati komshii i t.n. obache se sramuvah... i kvo... nishto ... samo si kusah nervite =] ili se otkazvash oko4atelno ili se vpuskash napred s rogata uspeh
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    Не мога да ти помогна много, защото и аз съм в същата ситуация, но без френдка (останалото с мацките и погледи, при мен и флиртчета си ги има). Аз ще сеопитам да си "взема" момчето, същото можеш да направиш и ти след като приателката ти не е истинска фр.
    Мии и аз съм така.. Само че френдката я има.. И ми е бест френдката.. Знае перфектно, че съм влюбена в него вече цяла година и си падна по него... Не иска да признае, обаче я познавам супер добре и нз..усещам, че има симпатии по него.. Хвърля му по някой поглед, по някоя "шегичка" и така...
    По темата: Бори се за него! Потърси му скайпа отнякъде, даже да е от други хора, пишете си, кажи му коя си, след няколко дни му намекни, че си падаш по него и така.. Успех! И не се отказвай!

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Изчервяването говори много.. може би има симпатии към теб Бори се за него, нищо, че и приятелката ти го харесва

ПП.Глаголите за отрицание се пишат отделно от "не"-то - "не знам", "не мога", "не искам", а не "незнам", "немога", "неискам"

Mи тАз щом не ти е фр. не я взимай със себе си когато излизаш навън...изобщо не дружи с нея !!! Потрси някоя по "вярна" фр. която да ти помага да ти дава съвети и да те подкрепя.....а не да ти краде момчетата.... .......А тфа за филира по интернет.....0мФг.....почти всяко момче така прави..... .....
    Колкото до тфа да се сближиш с него тфа си зависи от теб ...

По-принцип съм защитничка на приятелството, НО..след като бях в същата случка..обикнах едно момче..излизахме, говорихме, писахме си..въобще бях хлътнала здраво..Една приятелка започна да го сваля на чат
    Говорих с него, каза ми, че не я харесва..а тя с най-голямо самочувствие продължаваше..Казвам ти, бях се отчаяла..Отстъпих..и спрях да говоря с момчето, защото не исках да съсипя приятелството си.Но той не прие случващото се.. отряза "приятелката" ми окончателно и сега..сме щастливи..
    Бори се, и не поставяй приятелството на преден план, защото вече няма истински приятели..всеки е според ситуацията..когато им лижеш задника са с теб, когато не им изнася - ножа в гърба..
    Успех и не се предавай..
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Kato za nachalo se zapoznaite posle govori che go haresvash!

Сърцето ти казало....тктктц....та ти дори не го познаваш как щи казва сърцетооо еее оле малее мн почнахте да са вживявате всички ама ади....така околко теб няма ли и други момчета бе дявол да го вземе харесаи си някои дето приятелката ти няма нищу общо с него и готово...

Цитирай Първоначално написано от LoVeIsGoNe
    Сърцето ти казало....тктктц....та ти дори не го познаваш как щи казва сърцетооо еее оле малее мн почнахте да са вживявате всички ама ади....така околко теб няма ли и други момчета бе дявол да го вземе харесаи си някои дето приятелката ти няма нищу общо с него и готово...
    Тя има нещо общо с всеки . Абе нали ти казвам. само да надуши, че си падам по някой и сякаш нарочно почва да му се мазни

Голям фен Аватара на dantro

Re: OMFG

Цитирай Първоначално написано от h0lh0l
    Така. Моята история набързо. Харесвам едно момче. Но една моя приятелка също го харесва, а тя незнае, че и аз го харесвам. Тя казва, че се харесвали взаимно, но аз съм го забелязала да проявява интерес и към мен. Дори веднъж ме беше поздравил - целия стана червен, усмихна ми се адски сладко и една бивша приятелка, с която бях, дори ми каза че очите му светнали и изобщо държанието му е било странно(тя незнаеше, че го харесвам).
    Нито аз, нито другото момиче което го харесва не го познаваме лично. И аз вече незнам какво да мисля. Само да отбележа че тая моя приятелка има големия навик да си харесва и да сваля момчета, които и аз харесвам, а веднъж се бях изтървала пред нея за това момче, но незнам дали го е приела насериозно.
    Също така това момче гледам, че мн флиртува с готини КАКИЧКИ из разни сайтове за запознанства.
    Разума ми казва, че е най добре да се отказа от него, но от друга страна сякаш сърцето ми ми казва, да се боря и да не се оставам.

Кажете според вас какво да правя... и да спомена, че с това момиче и да се скараме за момче, за мен няма да е особена загуба, тъй като я разбрах що за приятелка е.

Знам, че историята е леко лапешка, но за мен има голямо значение.
    Не леко .. фрапиращо лапешка е
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ne se otkazvai,bori se za nego,6om taq si razbrala,kolko stryva nqma6 problem s neq,davai,momi4e
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си