.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: раздвоена

Hybrid View

раздвоена

здравейте!!! проблемът ми е следния: преди около месец се разделих с приятеля си. с него не сме ходили далго, някаде около месец. той страшно много се привърза към мен, но аз не успях. преди седмица някъде видях едно момче, което още от пръв поглед ми хареса. намерих му skype и започнахме да си пишем. аз с всеки изминал ден все повече свиквам с него, но не съм сигурна дали и при него е така. имам възможност да се събера с бившия, но мисля, че ще е само губене на време. защо все така се получаваV защо веднъж нещата не се подредятV на 19 съм, а съм сама и не знам какво да правя. защо все се влюбвам в когото не трябваV да го забравя ли или да се надявам, че може нещата да са взаимниV мн съм раздвоена, pls дайте ми съвет

Щом не изпитваш чувства към предишния си приятел, няма нужда да правиш някакви опити за сдобряване. Опитай се да се съсредоточиш върху новото момче, но недей да бързаш, не се привързвай много преди да разбереш той какво изпитва.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Щом не изпитваш чувства към предишния си приятел, няма нужда да правиш някакви опити за сдобряване. Опитай се да се съсредоточиш върху новото момче, но недей да бързаш, не се привързвай много преди да разбереш той какво изпитва.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Е да но има вероятност ако се върнеш при бившия си и не можеш да свикнеш да го нараниш адски много затова е сякаш по добре да се впуснеш в новата любовна далавера

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Щом не обичаш бившия си няма смисъл да се събирате отново и да го филмираш момчето.. Дерзай с момчето което харесваш
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

трябва да отбележа, че той наскоро се е разделил с приятелката си и мисля, че още има чувства. нз дали се вписвам в картинката!!!!!!!!!

Град
    на кулата в Пиза, на ръба на нервна криза
    Опитай с новия,може да излезе нещо.Докато за бифшия ти приятел ако не изпитваш нищо към него по добре да не се събирате,това само ще го нарани. успех \/
    Вяра,Надежда,ЛЮБОВ.Те бяха три сестри но зла съдба ги раздели.Вяра се удави в морето.Надежда литна към небето, а Любов остана на земята да измъква на учениците сърцата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си