cinderella_gugutka работата е там,че когато бяхме заедно се държахме като приятели,много рядко сме правили секс,не сме общували особено и то главно по моя вина.Сега много се промених,но това е друга тема.А относно това,аз не правя нищо,което не искам.Той не ме използва,по-скоро той го възприема по обратния начин,че аз използвам него.Не е така,просто ми е приятно с него нз.
А относно казаното...нз нз нз не показва постоянно,че иска да с съберем примерно,но има някакви такива изцепки,които ме карат да се замисля.А след последния път като говорих с него да се съберем останах малко разочарована.Мен не ме бърка да го питам пак,или поне да му казвам,че искам да се съберем,уж на майтап.Когато ми го каза това аз му казах "Чакай малко,нали се разбрахме да сме си приятели" защото когато той ми каза последния път,че иска само приятелство аз му казах,че ще ми е трудно,защото винаги ще имам някаква надежда да се съберем.И той тогава ми каза "Защо да имаш,разбираме се да сме само приятели и така" И като му казах туй "Чакай малко...." той се изцепи ...хората си променят мнението.Пфф много е сложен моя човек със своите намеци и изрази