.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

направих глупав гаф..

Снощи правих секс,като бях отгоре.При ставането след като гаджето ми свърши презерватива остана в мен,като висеше от мен около 2см.Хванах го и го измъкнах,не беше скъсан, но после докоснах и себе си и сега съм ужасно притеснена да не е станало нещо.Боли ме корем и трябва да ми дойде тези дни като ми закъснява, защото преди пиех противозачатъчни. Моля ви за мнение и съвет!

Мега фен Аватара на amatorium
    Sledvashtiq put v zadmika na zadna. Taka kato visi shte prilichash na nae*ano poni.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Sledvashtiq put v zadmika na zadna. Taka kato visi shte prilichash na nae*ano poni.
    da mn si mil nqma 6to
    ami mila ot dokosvane edva li 6te ti ima ne6to
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Абе станали сте ебаси изродите... супер тапи парчета и ароганнтни.. човек има проблеми не стига че ви пита за шибаното ви мнение.. а и вие се изсерете още толкова.... Като сте малумни и неможете да мислите не пишете ве кретени умрели!!!!Да ли вие ако сте на нейно място ще праи те така... НЕ!! ЩЕ се молите някой да ви помогне... ГЛУПАЦИ!! отсносно > amatorium; и още мн. като него!!!
    ПО ТЕМАТА: Не мисля че товa би ти докарало до главата дечица
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ni6to ti nqma a ako zeme da ti se gadi i da povr16ta6 6te e nai veroqtno ot pritesnenie taka 4e spox
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Когато човек си внуши нещо най-често то става... и сега ти си си внушила, че си забременяла и затова те боли корема и т.н. Ще те успокоя вероятността да си.. е по- малка от 10 % не се притеснявай отиди и се прегледай , за да се увериш ,че съм прав :P айди успех
    Raise your fist for ANGERFIST !!!

влизайте ми в сайта, ако искате http://angerfist.dhstudio.eu

Внушението е невероятно нещо.Много хора страдат от "синдрома на несъществуващия проблем".Преди време четох история за жена, неспособна да зачене.Побърква се.Започва да си внушава, че е бременна и корема и се подува.Действително след месеци, корема и леко се подува и накрая от нея изтичат някакви "води".Разбира се, незнам дали е истина, но реших да споделя.

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    Абе станали сте ебаси изродите... супер тапи парчета и ароганнтни.. човек има проблеми не стига че ви пита за шибаното ви мнение.. а и вие се изсерете още толкова.... Като сте малумни и неможете да мислите не пишете ве кретени умрели!!!!Да ли вие ако сте на нейно място ще праи те така... НЕ!! ЩЕ се молите някой да ви помогне... ГЛУПАЦИ!! отсносно > amatorium; и още мн. като него!!!
    Kakto nicka ti sam si kazva - Lamerka.
    Eating isn't cheating - Arnold

Ами да внушението е нещо невероятно, но неможем да го използваме,както трябва Имам предвид в положителна посока и както ти загатна аз пък съм чувал за една история За един човек ,който го завързали и сложили превързка на очите да не вижда и му казали , че му източват кръвта ,а всъщност не му правили нищо и той си внушил и до 1 или 2 дена умрял ... може би не е вярно това,но съм го чувал

Град
    Марс
    eбаси ви сте били мн зле,вземе се образовай и тогава се прави на голяма.....
    Голяма деградация ...
    "Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...

Казах, че съм го чувал и че незнам дали е вярно може и да не е Реших да споделя Какво лошо има в това? Ще ме съдиш ли ?!

Град
    Марс
    омфг теб кде те споменах,ако не е тайна????
    говорех на авторката
    Голяма деградация ...
    "Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    wha..?

Град
    Etropole
    am to ako stava taka lesno ... spok nishty nqma da stane
    Auspuh ...!!!

Цитирай Първоначално написано от x_Xdisastrous^^discordX_x
    омфг теб кде те споменах,ако не е тайна????
    говорех на авторката
    помислих, че за мен говориш .. извинявам ти се

ne mislq,4e ima6 povod da se trevoji6-po-skoro samo si vnu6avash.si4ko ti e ok
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nqma veroqtnost da zabremeneesh.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    ne mislq,4e ima6 povod da se trevoji6-po-skoro samo si vnu6avash.si4ko ti e ok
    и аз така мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си