- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- направих глупав гаф..
Снощи правих секс,като бях отгоре.При ставането след като гаджето ми свърши презерватива остана в мен,като висеше от мен около 2см.Хванах го и го измъкнах,не беше скъсан, но после докоснах и себе си и сега съм ужасно притеснена да не е станало нещо.Боли ме корем и трябва да ми дойде тези дни като ми закъснява, защото преди пиех противозачатъчни. Моля ви за мнение и съвет!
Sledvashtiq put v zadmika na zadna. Taka kato visi shte prilichash na nae*ano poni.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
da mn si mil nqma 6toПървоначално написано от amatorium
![]()
ami mila ot dokosvane edva li 6te ti ima ne6to![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Абе станали сте ебаси изродите... супер тапи парчета и ароганнтни.. човек има проблеми не стига че ви пита за шибаното ви мнение.. а и вие се изсерете още толкова.... Като сте малумни и неможете да мислите не пишете ве кретени умрели!!!!Да ли вие ако сте на нейно място ще праи те така... НЕ!! ЩЕ се молите някой да ви помогне... ГЛУПАЦИ!! отсносно > amatorium; и още мн. като него!!!
ПО ТЕМАТА: Не мисля че товa би ти докарало до главата дечица
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ni6to ti nqma a ako zeme da ti se gadi i da povr16ta6 6te e nai veroqtno ot pritesnenie taka 4e spox
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Когато човек си внуши нещо най-често то става... и сега ти си си внушила, че си забременяла и затова те боли корема и т.н. Ще те успокоя вероятността да си.. е по- малка от 10 %не се притеснявай отиди и се прегледай , за да се увериш ,че съм прав :P айди успех
![]()
Внушението е невероятно нещо.Много хора страдат от "синдрома на несъществуващия проблем".Преди време четох история за жена, неспособна да зачене.Побърква се.Започва да си внушава, че е бременна и корема и се подува.Действително след месеци, корема и леко се подува и накрая от нея изтичат някакви "води".Разбира се, незнам дали е истина, но реших да споделя.![]()
Kakto nicka ti sam si kazva - Lamerka.Първоначално написано от cS_LaMeRkA
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ами да внушението е нещо невероятно, но неможем да го използваме,както трябва Имам предвид в положителна посока и както ти загатна аз пък съм чувал за една история За един човек ,който го завързали и сложили превързка на очите да не вижда и му казали , че му източват кръвта ,а всъщност не му правили нищо и той си внушил и до 1 или 2 дена умрял ... може би не е вярно това,но съм го чувал![]()
eбаси ви сте били мн зле,вземе се образовай и тогава се прави на голяма.....
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
Казах, че съм го чувал и че незнам дали е вярно може и да не е Реших да споделя Какво лошо има в това? Ще ме съдиш ли ?!
омфг теб кде те споменах,ако не е тайна????
говорех на авторката
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
![]()
am to ako stava taka lesno ... spok nishty nqma da stane
![]()
Auspuh ...!!!
помислих, че за мен говориш .. извинявам ти сеПървоначално написано от x_Xdisastrous^^discordX_x
ne mislq,4e ima6 povod da se trevoji6-po-skoro samo si vnu6avash.si4ko ti e ok![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Nqma veroqtnost da zabremeneesh.
и аз така мисляПървоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
![]()