- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите ?
Мислите ли, че ако някой истински обича половинката си, би се срещал с друг човек ?![]()
![]()
Не!
И не смятам за коректно да търсим оправдание в полигамността.
Истински се случва мн рядко...ама адски рядко...така че повечето си ходят 1 на милион е ден не би...
Не!
Ако ми е казал, 4е ме оби4а, ще си стои зад думите и няма да ме разиграва. Никого не съм карала да ме оби4а насила, а ако толкова иска да се среща с други, да дойде и да ми каже.
Много лошо ме лъгаха така веднъж и съм ужасно злобно настроена към подобни изпълнения. Не искам толкова много - просто да е 4естен. А на вси4ки явно това им е най-трудно.
![]()
Робинята на Quench
100% ne
Ами, ако обичаш някого истински естествено е, че няма да се срещаш с друг.Ти просто няма да имаш нужда да правиш подобно нещо, защото се предполага, че получаваш всичко от човека до теб иии най-важното ТИ ГО ОБИЧАШ т.е нямаш нужда от подобни срещи и т.н.[/b]
+2 добре казаноПървоначално написано от jymmys
Вяра,Надежда,ЛЮБОВ.Те бяха три сестри но зла съдба ги раздели.Вяра се удави в морето.Надежда литна към небето, а Любов остана на земята да измъква на учениците сърцата.
Категорично НЕ!!! Това са курвенски номера откъдето и да го погледнеш....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
не мисля,но има възможност да го прави при някакви странни обстоятелства...![]()
someone else...
ne!!!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ako e istinska liubov nikoga nqma da si pomislish za takova neshto zashtoto nqma da izpitvash nujda!A ako e liubov za dva-tri meseca nqma nishto stranno da te ''obicha'' i da se sreshta s drugi!I da te pitam na teb li nqkoi ti zamutva glavata s prikazki che te obicha obache mu trqbva da se sreshta s drugi momicheta?![]()
О,неПървоначално написано от ma tian rui
няма общо с мен. Просто гледам хората по 1-2 месеца заедно и вече ми говорят, че много се обичат нз си кво.... Да кажеш обичам си е сериозно и според мен ползват много неправилно тази думичка. И много повърхностно гледат на нещата и просто се замислих
Според мен също не е коректно докато някой казва въпросното "обичам те" на някого да се вижда с друг.
ами не![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Ми да.Първоначално написано от Ivalinka
Да защо не.. примерно ако обича половинката си мн0г0 ама мн0г0.. тре'а от време на време да разнообразява, че ако си омр1знат става лошо... почват дразгите..споровете...каран ците... и края на вр1зката идва наусетно..
xExExEx0x0x0
Всеки има нужда понякога![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Еми да, нормално е. Това, че си имаш гадже не значи, че тряа да сте 24/7 заедно. Защо да не се запознава с нови хора? Нали така се намират резервите. 'щото като те зарежат и нямаш резерва е мноого гадно! вЕрвайте ми!![]()
Не.
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
nikoga za ni6to na sveta nqma da i izneverq !
Под ''да се среща с други хора'' се има на предвид да излиза в друа компания,или да иневеряваИ да имаш гадже,това не значи,че не можеш да се виждаш с други хора и да се забавляваш.Но не и да се натискате или пък да не говорим за секс
ЗАЩОТО АКО ОБИЧАШ НЯКОГО ИСТИНСКИ,ТИ САМИЯТ НЯМА ДА ИСКАШ ДА ПОГЛЕДНАШ ДРУГ (!)