.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Той се държи ужасно...пЛс,хелП...

Ами значи,ходя с приятеля ми от около месец,отначало всичко беше идеално-бяхме заедно всеки ден,а когато не бяхме си звъняхме по телефоните,случвало се е да водим разговори по 2-3 часа.После аз заминах за 2 дни на екскурзия и се върнах.Вечерта се видяхме,всичко си беше наред.На другия ден отидох на гости на братовчедка ми за няколко дни и за този период се видяхме един път.Сега,когато вече съм си у нас от 4 дни,той изобщо не иска да се виждаме,държи се ужасно,не ме търси,а когато аз го търся и го питам примерно как е,ми отговаря`шарен на бели точки` или нещо такова.Питах го защо се държи така,той каза`Като ти беше у братовчедка ти и не се виждахме аз мълчах,сега и ти ще мълчиш и ще търпиш.Даже ти давам и бонус-и утре и вдругиден няма да се виждаме.Така добре ли е?` .Не знам вече какво да правя,опитах всичко...Мисля довечера да го помоля да се видим ако ще и за 10 минути,просто не издържам вече така...Вие какво бихте ме посъветвали?

Вижте се и си поговорете като големи хора.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    In Devil's Castle
    много странно ми изглежда....поискай да поговорите,а ако няма желание,знаеш какво трябва да направиш
    someone else...

Съгласна съм с горния коментар

Град
    Dreamland Varna
    Еми лапетия, кво искаш.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Бий му шута

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Бий му шута

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Бий му шута и му тегли една мазна българска псувня

ae kъв е тоя???? лапешка работа...зарежи го

Град
    Sve7a na Mech7it3
    Куха му работа. Пробвай пак да поговорите и да разбереш от къде е породено това държание, пък ако пак вземе да се прави на голям мъж ----> бий му шута и айде.

п.п На колко сте?
    Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
    Но го правим...

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa

Да. И ако продължава да се държи така - го зарежи , просто явно не си струва главоболието.

Май тоя от любов не разбира?!? ][_, ([]) ][_, [/i]
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    zareji go,ne si stryva
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от plamenka
    Куха му работа. Пробвай пак да поговорите и да разбереш от къде е породено това държание, пък ако пак вземе да се прави на голям мъж ----> бий му шута и айде.

п.п На колко сте?

no vse pak imai edno na um che momchetata ne sa mn po razgvorite kato golemi hora... predi godina se sluchi sushtoto s men toi pone me turseshe tuk tam, no ne davashe i duma da se izduma da se vidim da se razberem kakvo stava... obqsnenieto beshe "po-dobre taka inache pak shte trugnem i posle poveche shte ni boli i dvamata"
    a moje bi choveka si misli che tineshto si napravila dokato si bila na gosti na bratovchedka si....

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    имаш късмет,4е ходите от скоро и едва ли не не си се влюбила в това жалко копие..тъй 4е...кажи му адиосс
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Ама точно там е проблема-той откакто сме тръгнали само за доверие ми говори,и естествено аз му имам на него,и той ми е казвал че ми има на мен.+ това нищо не съм направила....Ох,мн ми е гадно,не знам,вече нищо не знам...сега си пишем и всяка дума дето кажа все е грешна...Май и той не знае кво иска

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Еми това е шото се прави на интересен... според мен трябва да си поговорите сериозно ии като си говорите бъди по остра не некфо до му мрънкаш като пълна лигла и ако не се разберете.....

Според мен няма нужда въобще да се занимаваш с него. Това за мене е лигав кандидат-мъж... На 18 години да прави като някой 14годишен, е извинявай.. Има някакви комплекси, неможем да го виним затова не е той виновен, просто не го е осъзнал още. При някой порастването става по- бавно тъй като, когато е трябвало да расте е било притискано ... След време ще се оправи, но моя съвет е до тогава да те няма ; )
    Ще те мачкат, когато сам пожелаеш!

http://www.riva.bg/SouL4e

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от Alice Cullen
    no vse pak imai edno na um che momchetata ne sa mn po razgvorite kato golemi hora... predi godina se sluchi sushtoto s men toi pone me turseshe tuk tam, no ne davashe i duma da se izduma da se vidim da se razberem kakvo stava... obqsnenieto beshe "po-dobre taka inache pak shte trugnem i posle poveche shte ni boli i dvamata"
    a moje bi choveka si misli che tineshto si napravila dokato si bila na gosti na bratovchedka si....
    Що ли ми е толкова познато ? Като поисках да се видиме думите му бяха "Страх мее, че ще стане нещо и после по-лошо от сега..."

ПП По темата: На 18 и да се държи като петокласник...извинявай... За кво изобщо го търпиш ? Направи още един последен опит - поискай да се видите и да поговорите и ако пак ти откаже го скъсай. Няма кво да се тормозиш заради някъв пикльо. Явно още не е пораснал на нужното ниво за годините си.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Бий му шута
    Ако той не смята да направи това преди нея...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Durji se kato lape koeto e maximum 5 klas!Izvinqvai ama momchetata ot 6-7 klas se durjat kudekude po zrqlo!Dai mu posleden shans da se suglasi da se vidite i da pogovorite ako ne iska mu kazvash chao!

Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    много странно ми изглежда....поискай да поговорите,а ако няма желание,знаеш какво трябва да направиш
    +1 Лелее тия момченца големи егоисти бе ... невиждам нищо лошо като си отишла в братовчедка ти ... и ся фр ти за кво толкова си го връща най-добре си поговорете много добре...
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Хора,има някакъв минимален напредък-съгласи се да се видим довечера,аз му казах-само за малко,10 минути или 5,няма да те бавя много...И той се съгласи.Ох,дано излезе нещо,дано всичко се оправи...Стискайте палци...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си