Значи винаги съм бил супер несериозен във връзките си.Всичко е било е така да има и само да се забавлявам не съм имал нищо повече от 2-3 месеца и то с по няколко момичета и толкова съм бил сериозен.Но сега съм много ама много влюбен в едно момиче тя ме обича въпреки,че не го заслужавам.Защото тя незнаеше много неща за мен,но в последствие почна да ги разбира.Разбра къде живея,къде излизам,кои са приятелите ми, и т.н .. на нея това не и хареса.Защото родителите ми са ме осигурили доста добре имам всичко и винаги съм го имал и просто имах периоди в който незнаех къде да си давам парите.Бяха наркотици,после ги пръсках по дискотеки глупости,после не спирах да ходя в Казината и тя разбра за тези неща.Но го разбра защото аз и казах попита ме защо не сме се виждали няколко дни а нашите разбраха,че за 1 месец съм похарчил само за мене около 2000лева само за "кафета" по мойте думи пред родителите.И така имах много проблеми с нашите и тя беше до мен.Но сега е лято и аз тренирам футбол и с отбора ще ходим на море ии всички викат аа пак ще е като миналата година защото аз съм някакъв много общителен и все момичета а у .. и аз им викам нее тая година няма да е така влюбен съм обичам я .. и всички а бе точно ти ли бе а у как ти със сериозна връзка и говореха какво ще загубя от всичко това ии аз се уплаших обичам много гаджето си ама .. пфф толкова неща няма да мога да правя.. Тя е всичко за мен неискам друга ама така както говореха приятелите ми стана кофти .. Тя е много много много хубава прекрасан е и може да има всяко момче по-хубав от мен по-добър но тя избра мен неискам да я загубя но мисля че вече я губя няколко седмици тя е по дръпната от мен.Най-добрата й приятелка я познавам от преди и я питах и тя каза че много ме обича Деница но просто съм живеел много динамичен живот и само проблеми съм носел .. Незнам какво да правя .. наистина ;( Не веднъж я наранявах и лъгах тя все ми прощаваше незнам какво да правя HeLP