- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 7 клас-5 момчета
Имам приятелка, която е 7 клас и вече е спала с 5 момчета, а може и да ме лъже и да се повече,но н никакъв случай не е по-малко. Та въпросното момиче е правила френска любов (все пак да го кажа по-цензурно) на 4 момчета. Дори никога не е ходила с 4 от момчетата, с които е спала. Когато аз и кажа,че е курва тя ми казва,че 5 момчета не са много. Вие как мислите по въпроса.![]()
Завиждаш ли й?
5 не са много, но са премного за 7мокласничка, така че спокойно я наричай "курва"![]()
Това ми напомня на едно момиче, което е имало 9 приятеля и на 9те само фром бехинд, и тя твърди че е девствена.
По темата: Можеш да й викаш по цивилизовано "пача".
И ние какво да направим? Да изпишем 10 бстраници възмутени коментари за пропадналото младо поколение?
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
хаха да премногоПървоначално написано от plmn``
само като знам с кои е било направо ми иде да я фрасна. Тва е смешно бе хора бива да се ебеш 7 клас но поне с 1 не със 100
Тази е малолетна К***А ...няма к'во да се лъжем![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
+1Първоначално написано от Lqqchinko
![]()
pravi se na interesna i kat stane na 20 primerno she poumnee malko [dano] i she sajalqva mn...ostavi q da greshi, ne q uprekvai, da prai koto shte....to si e za neq ;D
xax taq za k1de b1rzatva 4e i vika6 kyrva samo se prai 4e e protiv.t1i ili ina4e tq si go znae i ne go prikriva
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Курва еПървоначално написано от anelia_17
![]()
+1Първоначално написано от Sigrina
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
поне 15 трябваше да саПървоначално написано от anelia_17
Покажи я тая ,земе ги напраим 6![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
А аз в седми клас си правех планове как ще правя секс.. за първи пътВсяко следващо поколение пропада все повече, ей
![]()
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
А да не би ти да си тая "приятелка" и някой да ти е казал курва и сега да се чудиш сама на себе си "курва ли съм не съм ли"![]()
Отговора: Абсолютна курва, не заради броя на момчетата, а заради възрастта...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
аз имам позната която ако не всяка седмица то поне през 2 е с разли1но момче, и нз на някого от приятелите си да не е правила свирка или да е давала в задника да и го начукат. и все пак ми разказа че предната седмица й е било сефтето.Първоначално написано от WTF±
по темата: аз се сещам за по-точна дума за твоята приятелка от пача: "разпоретина"![]()
be a good boy!!!
az sam na 20 i sam spala samo s 2 ,ne moga da si predstavq na kade otivat tezi deca![]()
![]()
7klas i ve4e spala s 5 ujas
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Евалата ти права за избора на песен в подписа !!!!Първоначално написано от plmn``
За теб са много,
за нея не са.
Извод-В край на сметка тя решева с кого да има сексуални контакти и надали ще се съобрази с твоето мнение.Остави я да прави каквото иска, то си е за нея.
П.С-Познавам момиче, което в 8-ми клас е направило 3 аборта, да допълня, че не е от ромски произход, както може би повечето от вас ще си помислят...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
бах маааму кажи й че е най-непорочното и чистичко момиченце на планетата...и тя ще почервенее
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...