- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е половината ми клас да имат гаджета,а аз не?
(На 13 съм)
Що да не е нормално![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Оф като почнете така напрао нз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
на 13 дори не знаех какво е това,а ти ми се оплакваш,ама все забравям,че сега се развивате по-бързоспокс
и твоето време ще дойде
someone else...
Рано или късно ще си намериш. За всеки влак си има пътници.Какво от това 4е другите имат?Ако другите решат да се хвърлят от някои мост и ти ще се хвърлиш с тях ? Гледай себе си а не другите
леле как може така..ти си на 13,а нямаш гадже...и си на 13..вече ще те обявим за стара мома....![]()
момиче,я не се излагай...търсиш несъществуващи проблеми и си седнала тука да ни се опракваш...Я ходи и си купи 1 сладолед с приятелките...
То,че някои да не кажа повечето ва ваща възраст вече и секс са правили,така е ама тва не значи,че са наред...По скоро те не са в ред...Ти си изживей сега детството..имаш време ,в което да се ядосваш за момчета и любови![]()
Спокойнооо,не си изостанала.Аз си мислех същото като бях на 13,и след няколко месеца се целунах за първи път.Не си изостанала,ще видиш че скоро и ти ще си имаш някой,просто изчакай![]()
Пък аз си мислех,че на 15 избързвам.
споко напълно нормално е. аз познавам много момичета (на 13-14) които са умни и красиви ама без гадже.не е голяма загуба на някои даже без им е по-добре. пък и нали само половината имат гаджета![]()
![]()
има време....
![]()
![]()
![]()
Вяра,Надежда,ЛЮБОВ.Те бяха три сестри но зла съдба ги раздели.Вяра се удави в морето.Надежда литна към небето, а Любов остана на земята да измъква на учениците сърцата.
Споко остави нещата на времето. Всеоще си на 13. Ще видиш как след време ще срещнеш първата любов и полсе като се разделите как се страда. За това сега по-добре се наслаждавай на живота и остави всичко на времето.![]()
mnogo qsno, 4e e normalno!!!! vse pak na 13 si o6te maloletna, za kade si se razbarzala? uspokoi topkata malko, vsi4ko 6te se naredi![]()
Е то само едната половина...другата половина къде я забрави...
Аз бях на 13,почти на 14 когато си имах за пръв път гадже... спокс има време![]()
Ей ама ти вече си стара мома ... мхм мисля че трябва да те пратим в манастир.. срамота на цееееели 13 а да нямаш гадже![]()
![]()
![]()
Сега сериозно вземи се успокой не си остаряла, живота е пред тебе - разбирам да си на 25-30 и да са вайкаш пък ти...
Ще дойде и твоето време спокойно![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Споко всичко си е нормално няма за какво да се претесняваш.Всичко си идва с времето!
Сърцето му бие бясно и лудо
Очите не виждат – в искрици горят
Оглеждат се слепи във черния път
Озъбена паст ръмжи и се пени
Ноздрите треперят - влажни и студени
И душат и търсят сноп косми или стъпки в прахта
От някой друг жаден сив единак
С изплезен език изкачва пусти могили
Взира се в небето, звездите са се скрили
Но луната е щедра и пълна със блян
И вълкът пред нея застава пиян
Прикляка и опъва косматия врат
Жална песен подема за не намерен брат
Към светлината своя зверски вой надава
Всичко бясно бавно на земята пада
Дълбоко между мощни плешки и мишци железни
Сърцето му вълче е меко и нежно
Той плаче за своята празна половина
Самотен на хълма от мъката взима
И в здрача я сляпо и жално зове
При него да се прибере
Но луната е мъдра и вижда и знае
Че не е страшно вълк да ридае
Не е страшно сълза да се стичa
Страшно е когато единакът обича!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ne se pritesnqvai i tvoito vreme 6e doide,o6e si mn malka za gadjeta,nqma zna4enie,4e drygite imat,spokoino![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
С мен стана по същия начинПървоначално написано от gers17y
![]()
![]()
За всичко си има време. Какво..предпочиташ да си хванеш някой недорасъл пикльо с жълто около устата ама напира да прави секс, ли ? Голяма работа като си имат- и на теб ще ти дойде времето, не се притеснявай.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
На 13???Не само,че не е нормално,дори трябва да те екзекутират![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Ако това е модерно сега...значи си old-fashioned
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
ае кротни са малко брякъде си хукнала, нормално е ест, бси въпросите
Кой както се уреди.Има ги тия моменти целия ти клас да си имат половинки а ти да си изключение.А бе да не ти пука бе живей си живота както си си го живяла досега не се променяй и толкоз.Аз в училище никога не съм си имал приятелка и ми беше от една страна по лесно да си завърша.Хванах си приятелка след като завърших защото тогава винаги си имаш време докато в училище трябваше да уча след като се прибера от даскало.За всеки влак си има пътници.
zdraveyte na vsi4ki,ako imate problemi molq obra6tqyte se kam men i 6te vi otgovorq blagodarq predvaritelno.o4akvam vi
hahxoe Polovinata klas imat gadjeta , a ti ne![]()
alele i sa
Stiga we hora osuznaite se i kvo kato imat gadjeta, s kvo sa po razli4ni ot tebe
![]()
Ama macka ne se kosi nekade ti 4etoh tema 4e otiva6 skoro na lager spoko ve4e i ti 6e si nameri6 gadje, a moje i ne samo gadje de![]()
![]()
JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P
Не не е нормално!Време е да се жениш, че и деца да имаш!