- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Към всички мъже за брадата
Към мъжете се отнася. На 20 г. съм мъж. искам да си направя брада катинарче само че не ми расте от дясно на устнитеали разбирате каде немога да свържа мустаците с брадата. брада имам мустаци също гъсти са и брадата ми е гъста. Бръсна се през 2 дена на контра. Ходли съм на бръснар каза ми че ще имам и там брада ще мога да свържа брадата с мустаците. Само че виждам момчета на 20 вече имат. Какво ще кажете за мен ще имам ли и аз или нещо да ми препоръчате.![]()
Щом браснаря ти е казал, значи ще имаш (: Той си разбира от работата човека тъй, че няма какво толкова да се плашиш..Някои и на 25 нямат брада..тъй че..А и други момчета по-бавно се развиват..Ще ти порасне няма къде да отиде (:![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
О мерси много някои хора ми казват, че съм още малък, че тряя да стана на 25 и ще се свържат брадата с мустаците.![]()
супер селско и педалско еПървоначално написано от ivan_realmadrid
радвай се 4е нямаш хората се 4удат как да имат по малко и да се браснат по малко ти се 4удисх що нямаш
![]()
Еми да искам да имам брадата е мъжество брадата те порави по мъжествен.
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/200...09_468x387.jpg това да това е хубава брада ама катинарче нз ....Първоначално написано от ivan_realmadrid
![]()
това съм го виждал![]()
Ако с тази цел искаш да си пуснеш катинарче - зарежи. Мъжествеността не зависи от едното окосмяване.Първоначално написано от ivan_realmadrid
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Не нее само заради мъжество просто си ме кефи.![]()
Тогава възможно ли е и аз да не мога да свържа мустаците с брадата щом ти имаш само от ляво на колко г. си
Мъж на 20 години,а задаваш такива тъпи и детски въпроси,ми ако ти порастне порастне,ако не здраве да е,егати и брадата![]()
Е неискам да си мажа някви гелове или балсами по брадата тя сама тряя да си поасне там. Е що да са детски въпроси ти пък![]()
В близките 5 г ще брадясам.Забелязал съм че на някои места преди янмах а сега имам.![]()
(FINGER)![]()
то си е до ген дали ще е рядка или ще е гъста ама ако това ще те успокои имам един приятел на 22 дето още си е с девствен мустак а и няма никакъв косъм по бакенбардите![]()
![]()
Да тои татко има занчи и аз ще имам![]()
![]()
не няма да имаш!Първоначално написано от ivan_realmadrid
окосмяването е генетично предиспозирано и щом до 20год мястото, което те вълнува е "лисо" такова и ще си остане. там просто няма луковици на косми. всеки човек има такива места, рекомбинацията на гените е изключителни сложни нещо, днес не умеем да го предвиждаме, но пък знаем много за него. така и ти си мисли че това "нямане на косми в дясната устна област" ти гарантира и липса на 100-те най-лоши качества на Татеили нещо такова......
ако изповядаш Исляма (в което няма нищо лошо!) и наличието на този тип растителност е израз и на социален статус ти предлагам просто решение: 35 дни изобщо не се бръснеш. после оформяш заветния "катинар"
тялото е много "послушно" нещо. то винаги се нагажда към "мераците ни". така сам ще установиш, че след две -три бръснения космените фоликули над и под празната на тях област израстват с пъти по бързо![]()
един от моя клас няма никви косми, нито на брадата нито по краката, за други места не съм виждалпък аз се бръсна секи ден от 4 години насам... понякога ме мързи сутрин и я оставям и за 2-3 дена и после едвам се бръсна... не се надявай да ти порасне, пък и катинарче виж азис колко е мъжествен като има
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Чакаи малко нали първо каза, че няма да имам посла казваш
ако изповядаш Исляма (в което няма нищо лошо!) и наличието на този тип растителност е израз и на социален статус ти предлагам просто решение: 35 дни изобщо не се бръснеш. после оформяш заветния "катинар"
тялото е много "послушно" нещо. то винаги се нагажда към "мераците ни". така сам ще установиш, че след две -три бръснения космените фоликули над и под празната на тях област израстват с пъти по бързо
това означава че ще имам катинар
после оформяш катинара немога да те разбера нещо
А относно онова за Азис Азис си е Азис ся тои така и така не си е мъжествен