.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ми, честно да ти кажа.. бая се позамислих..
    Ами да, бих си била с него, бих си го обичала.. щом това, което прави му харесва и му доставя удоволствие, ще го подкрепям....
    Все пак не може всички да са идеални, да не убиват кученца и да не пият кръвта им, нали така..
    Мхм... и след няколко месеца ако сектата изведнъж смени посоката и му кажат, че неговият Бог казва, че трябва да им препише всичката си собственост, после да те разчлени и да ти изяде сърцето, а накрая да си напрай харакири? Тогава...? Деца, мислите си, че това, което на тези години изпитвате е любов и че се прави като по филмите... всякакви компромиси само и само да има Хепи енд, 'ма не е така! Настрана от сектите!!!

Град
    Париж
    Ако обичаш някого истински,ще го обичаш въпреки всичко...независимо какъв е и какво прави.А дали ще останеш с него си е друг въпрос.Но ако го обичаш,ще го обичаш,дори да убие майка ти...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]Ако обичаш някого истински,ще го обичаш въпреки всичко...независимо какъв е и какво прави.А дали ще останеш с него си е друг въпрос.Но ако го обичаш,ще го обичаш,дори да убие майка ти...
    Прекаляваш филмите! Обичта не се сътои в това да издигнеш няколко на пиедестал и да го обожествяваш и "да го обичаш въпреки всичко". Един човек може да обича "истински" едва след като се е осъзнал и е оценил себе си. Преди да обичаш другите трябва да обичаш себе си, а обичаш ли себе си няма да ти е все едно какво прави този, който обичаш!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Щом дава дупето да я ебем нищо друго нема значение

w0sh яко ли е да гледаш как всички ти се връзват на акъла?Защото от страни е смешно.
    Пък като яде кученца..ми яко, ще му готвя печено кучешко с картофки..
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

Град
    РЮАР
    ьхАЬАХьхАХьАХ тоя w0sh ме радва... с интерес чакам да видя следващата тема за дискусия..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от [`eL`
    ]w0sh яко ли е да гледаш как всички ти се връзват на акъла?Защото от страни е смешно.
    Пък като яде кученца..ми яко, ще му готвя печено кучешко с картофки..
    Аз го правя с чисто научна цел.
    Кое е смешно?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Това, че на безсмислените ти теми се обръща такова внимание. Забавни са, не отричам..но си има раздел и за тях.
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]Ако обичаш някого истински,ще го обичаш въпреки всичко...независимо какъв е и какво прави.А дали ще останеш с него си е друг въпрос.Но ако го обичаш,ще го обичаш,дори да убие майка ти...
    Прекаляваш филмите! Обичта не се сътои в това да издигнеш няколко на пиедестал и да го обожествяваш и "да го обичаш въпреки всичко". Един човек може да обича "истински" едва след като се е осъзнал и е оценил себе си. Преди да обичаш другите трябва да обичаш себе си, а обичаш ли себе си няма да ти е все едно какво прави този, който обичаш!
    Аз не казвам,че ще ми е все едно...но няма да спра да го обичам.И за тфое сведение-много рядко гледам филми

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    ]Това, че на безсмислените ти теми се обръща такова внимание. Забавни са, не отричам..но си има раздел и за тях.
    Аз ме откривам нищо безсмислено в темите.
    По-смислени ли са тези, които питат как да се целуваш, или дали можеш да забременееш от свършване в устата.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Нова тема за размисъл

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ще обичатели гаджето си ако стане член на секта, която убива малки кученца и пие кръвта им?Ами ако е зоофил? Или и те са хора?

За да избегна вероятни отговори от рода на "зависи какъв е човека", ще кажа, че евентуалното ви гаже е перфектият мъж/жена за вас, като външност и характер(като изключим кученцата)
    Я пийй една студена вода
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

аз бих се опитала да му въздеиствам по някакав начин и ако нищо не оспея да направя бих го зарязала

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ]Това, че на безсмислените ти теми се обръща такова внимание. Забавни са, не отричам..но си има раздел и за тях.
    Темата си е в правилния раздел, щото има примеси и от любовта.

Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ми, честно да ти кажа.. бая се позамислих..
    Ами да, бих си била с него, бих си го обичала.. щом това, което прави му харесва и му доставя удоволствие, ще го подкрепям....
    Все пак не може всички да са идеални, да не убиват кученца и да не пият кръвта им, нали така..
    Мхм... и след няколко месеца ако сектата изведнъж смени посоката и му кажат, че неговият Бог казва, че трябва да им препише всичката си собственост, после да те разчлени и да ти изяде сърцето, а накрая да си напрай харакири? Тогава...? Деца, мислите си, че това, което на тези години изпитвате е любов и че се прави като по филмите... всякакви компромиси само и само да има Хепи енд, 'ма не е така! Настрана от сектите!!!
    Бе да е жив и здрав
    Ако ще му достави удоволствие да ме изде, да го направи.

Нали си говорим "чисто информативно".
    Пък и говоря така, щото още не се е случило
    Мой да врътна в друга посока.
    Оф бе, кво ме юркате, да му се невиди!

cherinka, разговора го водя не с теб..а с автора на темата, но все пак ок..
    w0sh, сравнена с двете изброени от теб теми.. твоята взима 1-во място за смислена тема, но има и други..които наистина са сериозни.
    Както и да е.Спирам, защото се получава спам.
    П.С. Нямам нищо против темата, или нещо от сорта.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ]cherinka, разговора го водя не с теб..а с автора на темата, но все пак ок..
    w0sh, сравнена с двете изброени от теб теми.. твоята взима 1-во място за смислена тема, но има и други..които наистина са сериозни.
    Както и да е.Спирам, защото се получава спам.
    П.С. Нямам нищо против темата, или нещо от сорта.
    Ама що ми се сопкаш?? (поне така го усетих).
    Аз само се пошегувах..

w0sh ti si bil mnogo golqm

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от fc
    w0sh ti si bil mnogo golqm
    Само 187 санта... 80 кила...

и last.fm-ец

Град
    (: Русе :)
    оооООоо естествено, че ще го обичам ... даже ще го помоля да ме свърже с по-висшестоящите, за да мога и аз да членувам там
    So free

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Ще обичатели гаджето си ако стане член на секта, която убива малки кученца и пие кръвта им?Ами ако е зоофил? Или и те са хора?

За да избегна вероятни отговори от рода на "зависи какъв е човека", ще кажа, че евентуалното ви гаже е перфектият мъж/жена за вас, като външност и характер(като изключим кученцата)
    Ако ще да е най-мечтания мъж на света- веднага го зарязвам

Почваш нещо да изпушваш от жегата а? Все по извратени неща ти хрумват....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на sasha_90

Само ти можеш да измислиш такъв тип човек.Хайде има такива,които да убиват малки кученца(не са наред нали?),но чак пък и да им пият кръвта.....

ако не пие моята кръв и кръвта на моето куче няма проблем

Град
    Plovdiv

DeViCo MaRiO nArOdA pOLuDq
    DoN't TuRn AwaY!DoN't GiVe In To ThE pAiN..DOn't trY tO HiDe,ThoUgH tHeY'rE sCrEamInG yOuR nAmE... DOn'T cLoSe YoUr EYeS..GoD kNoWs WhAt LiEs BEhInD tHeM.....

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Той ако прави това, трябва да е някакъв психар...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Sofia :*
    ti si lud we bate kfi sa tiq vuprosi axhahxahxa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си