- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нова тема за размисъл
Мхм... и след няколко месеца ако сектата изведнъж смени посоката и му кажат, че неговият Бог казва, че трябва да им препише всичката си собственост, после да те разчлени и да ти изяде сърцето, а накрая да си напрай харакири? Тогава...? Деца, мислите си, че това, което на тези години изпитвате е любов и че се прави като по филмите... всякакви компромиси само и само да има Хепи енд, 'ма не е така! Настрана от сектите!!!Първоначално написано от cherinka
Ако обичаш някого истински,ще го обичаш въпреки всичко...независимо какъв е и какво прави.А дали ще останеш с него си е друг въпрос.Но ако го обичаш,ще го обичаш,дори да убие майка ти...
Прекаляваш филмите! Обичта не се сътои в това да издигнеш няколко на пиедестал и да го обожествяваш и "да го обичаш въпреки всичко". Един човек може да обича "истински" едва след като се е осъзнал и е оценил себе си. Преди да обичаш другите трябва да обичаш себе си, а обичаш ли себе си няма да ти е все едно какво прави този, който обичаш!Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
w0sh яко ли е да гледаш как всички ти се връзват на акъла?Защото от страни е смешно.
Пък като яде кученца..ми яко, ще му готвя печено кучешко с картофки..![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
ьхАЬАХьхАХьАХ тоя w0sh ме радва... с интерес чакам да видя следващата тема за дискусия..
Аз го правя с чисто научна цел.Първоначално написано от [`eL`
Кое е смешно?
Това, че на безсмислените ти теми се обръща такова внимание. Забавни са, не отричам..но си има раздел и за тях.
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
Аз не казвам,че ще ми е все едно...но няма да спра да го обичам.И за тфое сведение-много рядко гледам филмиПървоначално написано от babity
![]()
Аз ме откривам нищо безсмислено в темите.Първоначално написано от [`eL`
По-смислени ли са тези, които питат как да се целуваш, или дали можеш да забременееш от свършване в устата.
Я пийй една студена водаПървоначално написано от w0sh
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз бих се опитала да му въздеиствам по някакав начин и ако нищо не оспея да направя бих го зарязала
Темата си е в правилния раздел, щото има примеси и от любовта.Първоначално написано от [`eL`
Бе да е жив и здравПървоначално написано от babity
Ако ще му достави удоволствие да ме изде, да го направи.
Нали си говорим "чисто информативно".
Пък и говоря така, щото още не се е случило![]()
Мой да врътна в друга посока.
Оф бе, кво ме юркате, да му се невиди!
cherinka, разговора го водя не с теб..а с автора на темата, но все пак ок..
w0sh, сравнена с двете изброени от теб теми.. твоята взима 1-во място за смислена тема, но има и други..които наистина са сериозни.
Както и да е.Спирам, защото се получава спам.
П.С. Нямам нищо против темата, или нещо от сорта.
Ама що ми се сопкаш?? (поне така го усетих).Първоначално написано от [`eL`
Аз само се пошегувах..![]()
Само 187 санта... 80 кила...Първоначално написано от fc
оооООоо естествено, че ще го обичам ... даже ще го помоля да ме свърже с по-висшестоящите, за да мога и аз да членувам там![]()
So free
Почваш нещо да изпушваш от жегата а?Първоначално написано от w0sh
Все по извратени неща ти хрумват....
![]()
Само ти можеш да измислиш такъв тип човек.Хайде има такива,които да убиват малки кученца(не са наред нали?),но чак пък и да им пият кръвта.....Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DeViCo MaRiO nArOdA pOLuDq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DoN't TuRn AwaY!DoN't GiVe In To ThE pAiN..DOn't trY tO HiDe,ThoUgH tHeY'rE sCrEamInG yOuR nAmE... DOn'T cLoSe YoUr EYeS..GoD kNoWs WhAt LiEs BEhInD tHeM.....
Той ако прави това, трябва да е някакъв психар...![]()
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ti si lud we bate kfi sa tiq vuprosi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
axhahxahxa