- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нова тема за размисъл
Ще обичатели гаджето си ако стане член на секта, която убива малки кученца и пие кръвта им?Ами ако е зоофил? Или и те са хора?
За да избегна вероятни отговори от рода на "зависи какъв е човека", ще кажа, че евентуалното ви гаже е перфектият мъж/жена за вас, като външност и характер(като изключим кученцата)
Е т'ва вече е прекалено.Едва ли човек, който убива беззащитни животинки и им пие кръвта може да е идеалния човек за мене... Сигурно бих се опитала да му въздействам по някакъв начин за да спре с тези простотии, но ако не спре.... Аз няма да се чувствам добре с този човек при положение че знам какви ги върши...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
![]()
![]()
не,няма да го обичам
![]()
someone else...
Колкото и да го обичам ако разбера че прави такива неща или че е член на каквато и да е секта късам моментално и спирам да се виждам с него.
хах ми мисля че не.още повече ако прави такива неща едва ли е "перфектния" човек за мен. но по-скоро бих се опитала да му попреча и да го убедя че тея работи са грешни
пък той ако пие кръвта на малки кученца той може да земе да изпие и моята кръв![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вяра,Надежда,ЛЮБОВ.Те бяха три сестри но зла съдба ги раздели.Вяра се удави в морето.Надежда литна към небето, а Любов остана на земята да измъква на учениците сърцата.
![]()
napravo me razbi
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
С такива работа нямам.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Колко сме хора си личи от животните. (т'ва май го гледах в един друг форум..)
Бих прекратил връзка с такъв човек..
Да, ще прекратя отношеният си с него... или... не! Ше му давам цианкалий на хапчета!![]()
![]()
![]()
![]()
Перфектният за мен не би могъл да прави такива неща.Невъзможно е.Но ако има и една частица вероятност...Ще го обичам,какво да правя,нали е "перфектният"...И все пак ще се опитам да го накарам да се осъзнае.
От тук май аз съм най-откачената![]()
Ptotivno na vsichki do sega DA bih go obichala!I ne samo tova ami shte se opitam da mu pomogna!Shte napravq vsichko vuzmojno za da namerq ot kude idva ''hobito'' mu i ima li nachin da prestane!
+1Първоначално написано от Iv4eTy
Щом всичко останало му е идеално - много ми пука за няколко кучета. Ще остана с него.
![]()
![]()
ЪъъЪ да бе тряяя съм няква откачена за да обичам убиец
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Ще остана с него. И без това не ми пука особено за животните.. А той може да си пие каквото поиска, стига да не се отразява на отношението му към мен.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
+1Първоначално написано от slun4ice
бси яката тема
Ми, честно да ти кажа.. бая се позамислих..
Ами да, бих си била с него, бих си го обичала.. щом това, което прави му харесва и му доставя удоволствие, ще го подкрепям....
Все пак не може всички да са идеални, да не убиват кученца и да не пият кръвта им, нали така..
![]()
WTF
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Оооооооо, изказан на госпожата, че ууубива малки кученцааа!![]()
МмМм може да прозвучи прекалено повърхностно ,но не бих ... прекално много обичам животинките,ако не ми предложи някакво по-стабилно извинение,в което жестоко се съмнявам,бих се отказала от него,защото нямам желание да живея в страх дали няма да реши някоя вечер да ме причака със сатъп в ръка ....![]()
Дори ще му давам котенце на поднос...
и за десерт може и 2 палави лисички
пък нека после... ближе "кръвта" от pussy-too
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
И след време му омръзват кученцата,котенцата и т.н. и те почва тебеПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват