.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Нова тема за размисъл

Ще обичатели гаджето си ако стане член на секта, която убива малки кученца и пие кръвта им?Ами ако е зоофил? Или и те са хора?

За да избегна вероятни отговори от рода на "зависи какъв е човека", ще кажа, че евентуалното ви гаже е перфектият мъж/жена за вас, като външност и характер(като изключим кученцата)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Там, където е сърцето...
    Е т'ва вече е прекалено.Едва ли човек, който убива беззащитни животинки и им пие кръвта може да е идеалния човек за мене... Сигурно бих се опитала да му въздействам по някакъв начин за да спре с тези простотии, но ако не спре.... Аз няма да се чувствам добре с този човек при положение че знам какви ги върши...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    In Devil's Castle
    не,няма да го обичам
    someone else...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Колкото и да го обичам ако разбера че прави такива неща или че е член на каквато и да е секта късам моментално и спирам да се виждам с него.

Град
    на кулата в Пиза, на ръба на нервна криза
    хах ми мисля че не.още повече ако прави такива неща едва ли е "перфектния" човек за мен. но по-скоро бих се опитала да му попреча и да го убедя че тея работи са грешни
    пък той ако пие кръвта на малки кученца той може да земе да изпие и моята кръв
    Вяра,Надежда,ЛЮБОВ.Те бяха три сестри но зла съдба ги раздели.Вяра се удави в морето.Надежда литна към небето, а Любов остана на земята да измъква на учениците сърцата.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    XAxxaxXAxxaxAxxaXAXxxaA

Град
    pz city
    ц ц ц ц ц баси глупавата тема

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    napravo me razbi
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

С такива работа нямам.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Колко сме хора си личи от животните. (т'ва май го гледах в един друг форум.. )
    Бих прекратил връзка с такъв човек..

Мега фен Аватара на babity
    Да, ще прекратя отношеният си с него... или... не! Ше му давам цианкалий на хапчета!

Перфектният за мен не би могъл да прави такива неща.Невъзможно е.Но ако има и една частица вероятност...Ще го обичам,какво да правя,нали е "перфектният"...И все пак ще се опитам да го накарам да се осъзнае.
    От тук май аз съм най-откачената

Ptotivno na vsichki do sega DA bih go obichala!I ne samo tova ami shte se opitam da mu pomogna!Shte napravq vsichko vuzmojno za da namerq ot kude idva ''hobito'' mu i ima li nachin da prestane!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Е т'ва вече е прекалено.Едва ли човек, който убива беззащитни животинки и им пие кръвта може да е идеалния човек за мене... Сигурно бих се опитала да му въздействам по някакъв начин за да спре с тези простотии, но ако не спре.... Аз няма да се чувствам добре с този човек при положение че знам какви ги върши...
    +1

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Щом всичко останало му е идеално - много ми пука за няколко кучета. Ще остана с него.

ЪъъЪ да бе тряяя съм няква откачена за да обичам убиец
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Град
    паралелно
    Ще остана с него. И без това не ми пука особено за животните. . А той може да си пие каквото поиска, стига да не се отразява на отношението му към мен.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Колкото и да го обичам ако разбера че прави такива неща или че е член на каквато и да е секта късам моментално и спирам да се виждам с него.
    +1 бси яката тема

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми, честно да ти кажа.. бая се позамислих..
    Ами да, бих си била с него, бих си го обичала.. щом това, което прави му харесва и му доставя удоволствие, ще го подкрепям....
    Все пак не може всички да са идеални, да не убиват кученца и да не пият кръвта им, нали така..

Голям фен
    WTF
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Ще го кажа на мама
    МИ предполагам,че ще го зачеркна от живота си

Град
    40 Miles from the Sun
    Оооооооо, изказан на госпожата, че ууубива малки кученцааа!

МмМм може да прозвучи прекалено повърхностно ,но не бих ... прекално много обичам животинките,ако не ми предложи някакво по-стабилно извинение,в което жестоко се съмнявам,бих се отказала от него,защото нямам желание да живея в страх дали няма да реши някоя вечер да ме причака със сатъп в ръка ....

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Дори ще му давам котенце на поднос... и за десерт може и 2 палави лисички пък нека после... ближе "кръвта" от pussy-too
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ми, честно да ти кажа.. бая се позамислих..
    Ами да, бих си била с него, бих си го обичала.. щом това, което прави му харесва и му доставя удоволствие, ще го подкрепям....
    Все пак не може всички да са идеални, да не убиват кученца и да не пият кръвта им, нали така..
    И след време му омръзват кученцата,котенцата и т.н. и те почва тебе
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си